Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας.Ειμαι νεο μελος στο φορουμ.Αυτο το μηνυμα το γραφω διοτι θελω συμβουλες.Ενας λογαριασμος στο instagram ο οποιος παραδεχθηκε το λαθος του και οτι μου εκανε πλακα με το account του  και σβηστηκε υποδιοταν μια οργανωση και μου εστελνε διαφορα λινκς και ελεγε πως με παρακολουθουν και αλλα τα οποια λινκ εγω ποτε ομως δεν πατησα..Το εν λογω περιστατικο μου δημιουργησε ομως καποιες αποριες: Μπορει καποιος αραγε να σε χακαρει απο το προφιλ σου στο instagram ? Πως καταλαβαινω οτι μου τρωνε δεδομενα απο το τηλεφωνο μου και ξερουν πραματα για εμενα  ; ( καταλαβαινετε επειδη οι εισβολεις δεν θα σου πουνε γεια σου φιλε σε χακαρα ) αλλα θα υπαρχουν σημαδια στο κινητο οτι κατι παει λαθος.Αραγε ποια ειναι αυτα ;; Οσο να αφορα εμενα τωρα ειμαι ασφαλεις εγω και τα δεδομενα μου η οχι ;;

Δημοσ.

Αν δεδομένα εννοείς προσωπικά ενδιαφέροντα κλπ αυτά πωλούνται σε διαφημηστικες εταιρίες χρόνια τώρα... Κανείς δεν σε χάκαρε φίλε μου ένας γνωστός σου ή φίλος σου έκανα πλάκα και έλεγε πράγματα που ήδη ήξερε για εσένα . Εάν ήταν τόσο εύκολο να χακαρεις Όπως λες ένα Instagram θα το έκανε και η κουτσή Μαρία .

Αν θες να μείνεις ασφαλής μην πατάς σε link που δεν γνωρίζεις και κατέβαζε εφαρμογές μόνο από playstore και θα είσαι μια χαρά. Πίστεψε με κανένας φίλος σου δεν μπορεί να σου χακάρει το insta σου και αν κάποιος άγνωστος μπορούσε να το κάνει δεν θα το έκανε σίγουρα σε εσένα .

Ο μόνος τρόπος είναι να του δώσεις τον κωδικό σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οχι δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ο τυπος δεν ηταν γνωστος μου εντελως τυχαια με βρηκε αλλα δεν ειχε νοημα να επειχειρησει να με χακαρει καθως δεν εχω σημαντικη σελιδα μονο κατι memes ανεβαζω ο τυπος λεει οτι εχει το accoumt αυτο για πλακα λογικα υποθετωστελνει σε τυχαιους για να εχει κατι να κανει

18 λεπτά πριν, kogi4ever είπε

Αν δεδομένα εννοείς προσωπικά ενδιαφέροντα κλπ αυτά πωλούνται σε διαφημηστικες εταιρίες χρόνια τώρα... Κανείς δεν σε χάκαρε φίλε μου ένας γνωστός σου ή φίλος σου έκανα πλάκα και έλεγε πράγματα που ήδη ήξερε για εσένα . Εάν ήταν τόσο εύκολο να χακαρεις Όπως λες ένα Instagram θα το έκανε και η κουτσή Μαρία .

Αν θες να μείνεις ασφαλής μην πατάς σε link που δεν γνωρίζεις και κατέβαζε εφαρμογές μόνο από playstore και θα είσαι μια χαρά. Πίστεψε με κανένας φίλος σου δεν μπορεί να σου χακάρει το insta σου και αν κάποιος άγνωστος μπορούσε να το κάνει δεν θα το έκανε σίγουρα σε εσένα .

Ο μόνος τρόπος είναι να του δώσεις τον κωδικό σου.

οχι δεν ξερω αν παιζει ρολο αλλα ο τυπος δεν ηταν γνωστος μου εντελως τυχαια με βρηκε αλλα δεν ειχε νοημα να επειχειρησει να με χακαρει καθως δεν εχω σημαντικη σελιδα μονο κατι memes ανεβαζω ο τυπος λεει οτι εχει το accoumt αυτο για πλακα λογικα υποθετωστελνει σε τυχαιους για να εχει κατι να κανει επισης να τονισω οτι λεει πως ξερει να κανει jailbreak

Επεξ/σία από DogoArgentino2002

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...