patd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα σας! Ειμαι καινούργια στο φορουμ και όπως διαπιστώνετε από τον τίτλο θέλω να βάψω τα μαλλιά μου (για πρώτη φορά γενικά) με χρωμοσαμπουάν. Το φυσικό μου είναι καστανό οχι πολύυ σκούρο, αλλα ούτε πολύ ανοιχτό. Το χρώμα του χρωμοσαμπουαν είναι copper και δεν ξερω αν θα βγει στο μαλλί μου ή θα το αγοράσω τζάμπα τελικά. Αν κάποιος έχει οποιαδήποτε εμπειρία/γνώση πάνω στο θέμα θα το εκτιμούσα αν με βοηθούσε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
TechnoState Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 ....να φανταστώ ότι δεν πας σε κάποιον επαγγελματία (κομμώτρια) λόγω κόστους? Μήπως τότε να άφηνες το πείραμα για άλλη φορά (όταν θα αποκτήσεις σχετική εμπειρία με το βάψιμο μαλλιών απο κομμωτήρια/ βλέποντας τι κάνουν κ ρωτώντας πληροφορίες παράλληλα)??? 1
livefreeordie Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μονιμο θα ειναι. Ασε που μπορει να βγει και κακο αν το κανεις μονη. Θα σου προτεινα να δοκιμασεις πρωτα με hair chalk για να δεις αν σου παει το χρωμα (που βγαινει με το λουσιμο) και μετα απλα το κανεις με τη βαφη που θες. 1
velociraptoras Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Αν πάρεις χρωμοσαμπουάν που φευγει σε 5-6 λουσίματα δε θα εχεις θεμα απλά μπορει να μην πιάσει. για να βγει κανονικό χάλκινο καλύτερα πάρε μόνιμη βαφή και βάλε οξυζενέ 30ρι. καλύτερα όμως να το κάνεις σε κάποιο κομμωτηριο. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, velociraptoras είπε Αν πάρεις χρωμοσαμπουάν που φευγει σε 5-6 λουσίματα δε θα εχεις θεμα απλά μπορει να μην πιάσει. για να βγει κανονικό χάλκινο καλύτερα πάρε μόνιμη βαφή και βάλε οξυζενέ 30ρι. καλύτερα όμως να το κάνεις σε κάποιο κομμωτηριο. Χαλκινο και 30° οξυζενε θα βγει Σκωτσέζα κοκκινομάλλα. Υπάρχουν πολλών ειδών χρωμοσαμπουαν.Μόνιμα και ημιμόνιμα όπως λες για τα λιγα λουσίματα.Αν και στην ουσία ο όρος είναι για τον τρόπο εφαρμογής,σαν σαμπουάν και όχι με πινέλο .
patd Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Ααα μάλιστα μάλιστα κατάλαβα. Γενικά απλά θέλω να κάνω μια αλλαγή( όχι μόνιμη όμως) και για αυτό στράφηκα στα χρωμοσαμπουαν που φεύγουν με κάποια λουσιματα. Επειδή το χαλκινο δεν το κόβω να βγαίνει με χρωμοσαμπουαν, ίσως κατευθυνθώ τελικα προς το σκούρο καστανό που, τι στο καλό, θα πιάσει. Ευχαριστώ πάντως!
l337 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Χαλκινο και 30° οξυζενε θα βγει Σκωτσέζα κοκκινομάλλα. Δεν είναι κακό 😛 1
Salvation81 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, patd είπε Ααα μάλιστα μάλιστα κατάλαβα. Γενικά απλά θέλω να κάνω μια αλλαγή( όχι μόνιμη όμως) και για αυτό στράφηκα στα χρωμοσαμπουαν που φεύγουν με κάποια λουσιματα. Επειδή το χαλκινο δεν το κόβω να βγαίνει με χρωμοσαμπουαν, ίσως κατευθυνθώ τελικα προς το σκούρο καστανό που, τι στο καλό, θα πιάσει. Ευχαριστώ πάντως! Pat Benatar εσυ; Περα απο την πλακα μαυρο κατραμι και παλι μαυρο, ευκολο χρωμα και δυσκολα θα βρεις αντρα που να μην του αρεσει
TechnoState Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 @Salvation81 .... όντως, τρομερά ωραία αντίθεση το κατάμαυρο μαλλί με λευκή επιδερμίδα σε μια γυναίκα. 1
Salvation81 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, TechnoState είπε @Salvation81 .... όντως, τρομερά ωραία αντίθεση το κατάμαυρο μαλλί με λευκή επιδερμίδα σε μια γυναίκα. Με ολα παει, η δικια μου ειναι ασπρη σαν το χιονι και αν και ειναι ξανθια εχει μια μαυρη περουκα κατραμι που φοραει καποιες φορες και της παει παρα πολυ (βεβαια νομιζει πως το Μαυρο την κανει και δειχνει με ρωσσιδα πολυτελειας ). Η πρωην μου ηταν σκουροχρωμη αλλα και παλι της πηγαινε (προσοχη, δεν λεω απλο μαυρο, λεω κατραμι μαυρο). Βεβαια γουστα ειναι αυτα, εμενα προσωπικα παντως μου αρεσει. 2
velociraptoras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Χαλκινο και 30° οξυζενε θα βγει Σκωτσέζα κοκκινομάλλα. Υπάρχουν πολλών ειδών χρωμοσαμπουαν.Μόνιμα και ημιμόνιμα όπως λες για τα λιγα λουσίματα.Αν και στην ουσία ο όρος είναι για τον τρόπο εφαρμογής,σαν σαμπουάν και όχι με πινέλο . σε καστανό σκούρο τόσο θέλει. για να βγει σκωτσεζα κοκκινομάλα πρεπει να κάνει ντεκαπάζ πρώτα. το 20ρι απλά δίνει λιγο τόνο αλλά δε βγαίνει το κανονικό χάλκινο. 16 ώρες πριν, Salvation81 είπε Με ολα παει, η δικια μου ειναι ασπρη σαν το χιονι και αν και ειναι ξανθια εχει μια μαυρη περουκα κατραμι που φοραει καποιες φορες και της παει παρα πολυ (βεβαια νομιζει πως το Μαυρο την κανει και δειχνει με ρωσσιδα πολυτελειας ). Η πρωην μου ηταν σκουροχρωμη αλλα και παλι της πηγαινε (προσοχη, δεν λεω απλο μαυρο, λεω κατραμι μαυρο). Βεβαια γουστα ειναι αυτα, εμενα προσωπικα παντως μου αρεσει. εμενα το μαυρο με δείχνει λες και παω να δείρω κόσμο, με αγριευει πάρα πολύ, κι επειδη έχω μικρό πρόσωπο μου το κλεινει τελείως. σαν χρώμα όμως είναι τέλειο, το κατάμαυρο, οχι καστανο σκουρο ή μαυρο μπλε
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, velociraptoras είπε σε καστανό σκούρο τόσο θέλει. για να βγει σκωτσεζα κοκκινομάλα πρεπει να κάνει ντεκαπάζ πρώτα. το 20ρι απλά δίνει λιγο τόνο αλλά δε βγαίνει το κανονικό χάλκινο. Οταν το μαλλί δεν έχει ξαναβαφτεί ξανοίγει πιο ευκολα μετά απο μερικά λουσίματα. Να είχαμε να λέγαμε φυσικά το όλο θέμα καθώς το να λέει κάποιος ότι είναι καστανο σκούρο το μαλλί του δεν σημαίνει ότι στην χρωματικη παλέτα είναι το #3 (καστανό σκούρο) αλλά μπορεί άνετα να είναι το #6 (ξανθό σκουρο,μην τρομάζει η λέξη ξανθό) . Καλημέρα 😁
peterinio Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, Salvation81 είπε δυσκολα θα βρεις αντρα που να μην του αρεσει TS, μήπως να μην σε ενδιαφέρει τι αρέσει στους άντρες, και να επικεντρωθείς στο τι αρέσει σε σένα όταν σε βλέπεις στον καθρέφτη? Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από peterinio 1
velociraptoras Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Οταν το μαλλί δεν έχει ξαναβαφτεί ξανοίγει πιο ευκολα μετά απο μερικά λουσίματα. Να είχαμε να λέγαμε φυσικά το όλο θέμα καθώς το να λέει κάποιος ότι είναι καστανο σκούρο το μαλλί του δεν σημαίνει ότι στην χρωματικη παλέτα είναι το #3 (καστανό σκούρο) αλλά μπορεί άνετα να είναι το #6 (ξανθό σκουρο,μην τρομάζει η λέξη ξανθό) . Καλημέρα 😁 εν τω μεταξυ καστανό πολλοί θεωρούν και το 7 που είναι ξανθό. τα καστανά είναι απο 2 (σχεδον μαυρο) μέχρι 5. 1
jimmy213 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Απ' όσο ξέρω υπάρχουν 3 επιλογές. Χρωμοσαμπουάν, χρωμογαλάκτωμα και κανονική βαφή (με αρκετό οξυζενέ). Το πρώτο μάλλον είναι πεταμένα λεφτά διότι ούτε κρατάει ιδιαίτερα, ούτε είναι σίγουρο ότι θα πιάσει. Το δεύτερο είναι η go to λύση για όσες δεν θέλουν να μπλέξουν με οξυζενέ, μιας και περιέχει πολύ μικρή ποσότητα (ή και καθόλου). Αν δεν υπάρχει ακριβώς η απόχρωση που θες, μπορείς να την πλησιάσεις με ανάμιξη των ανάλογων χρωμάτων. Το βάζεις μόνη ή σε κομμωτήριο (για καλύτερη εφαρμογή). Απ' ό,τι θυμάμαι η αδερφή μου πάει ανά 3μηνο σε κομμωτήριο. Δεν κρατάει τόσο πολύ, απλά η απόχρωση της είναι τέτοια που και να αρχίσει να ξεθωριάζει, δένει με το φυσικό της χρώμα και δεν φαίνεται ξεβαμμένο. Η τρίτη είναι η κλασσική βαφή που μάλλον γνωρίζεις ήδη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις