leftis95 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 https://www.skai.gr/news/greece/oi-odigoi-aytokinitou-mporoun-na-odigoun-motosikletes-mexri-125-kek-me-idio-diploma Ποια είναι η γνώμη σας πάνω σε αυτό το νέο; 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Διαφωνω Ούτε παπάκι δεν νομίζω να μπορώ να οδηγήσω αν και οδηγώ 33 χρόνια αυτοκίνητο 9
filip123go Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δηλαδή εγώ που δεν έχω οδηγήσει ποτέ στη ζωή μου μηχανάκι, μπορώ ξαφνικά να πάω διακοπές και να νοικιάσω ένα 125;; Ας μας πει κάποιος που οδηγεί και τα δύο, αν όντως αξίζει να έχεις 2 διαφορετικά διπλώματα.. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από filip123go
marios32 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Σίγουρα χρειάζεται κάποιου είδους εκπαίδευση κάποιος πριν οδηγήσει ένα όχημα. Εάν βάζανε και 10 υποχρεωτικά μαθήματα όπως κάνεις όταν παίρνεις δίπλωμα θα ήταν πολύ καλύτερο. 3
paylidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Απαράδεκτο. Θα γεμίσουμε άσχετους με μηχανάκι 11
Dantε Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, filip123go είπε Δηλαδή εγώ που δεν έχω οδηγήσει ποτέ στη ζωή μου μηχανάκι, μπορώ ξαφνικά να πάω διακοπές και να νοικιάσω ένα 125;; Ας μας πει κάποιος που οδηγεί και τα δύο, αν όντως αξίζει να έχεις 2 διαφορετικά διπλώματα.. Ναι αξιζει να εχεις 2 διαφορετικα διπλωματα.Ειναι εντελως διαφορετικη η νοοτροπια οδηγησης. Στη πραξη βεβαια δε νομιζω πως θα τραγικοποιησει τα πραγματα,μιας και ετσι και αλλιως ειναι αρκετοι με παπια χωρις διπλωματα που κυκλοφορουν (και χωρις ασφαλεια κτλ). Αλλα δε θα επρεπε να επιτρεπεται. Ας κανουν κανα ελεγχο για αρχη για κρανη,διπλωματα,ασφαλειες,πινακιδες που εκει εξω γινεται μαχη καθε μερα... 1
leftis95 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Συμφωνώ κι εγώ. Έχοντας οδηγήσει και τα 2, η φιλοσοφία της μηχανής είναι τελείως διαφορετική.
xristoss1 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Βγηκε ο νομος αυτος παιδια?Εγω πχ που εχω διπλωμα αυτοκινητου κανονικο, μπορω να οδηγαω νομιμα παπι??
asmilon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, paylidis είπε Απαράδεκτο. Θα γεμίσουμε άσχετους με μηχανάκι Ενω μεχρι τωρα ειχαμε μονο πτυχιουχους απο το ΜΙΤ... Εννοειται πως συμφωνω οτι καποιος πρεπει να εχει αναλογη εκπαιδευση πριν οδηγησει οποιοδηποτε οχημα και οχι απλα ενα χαρτι, αλλα η κατασταση στους δρομους δειχνει πως υπαρχουν πολλα περιθωρια βελτιωσης. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από asmilon 9
paylidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, asmilon είπε Ενω μεχρι τωρα ειχαμε μονο πτυχιουχους απο το ΜΙΤ... Εννοειται πως συμφωνω οτι καποιος πρεπει να εχει αναλογη εκπαιδευση πριν οδηγησει οποιοδηποτε οχημα και οχι απλα ενα χαρτι, αλλα η κατασταση στους δρομους δειχνει πως υπαρχουν πολλα περιθωρια βελτιωσης. Τουλαχιστον ως τωρα ειχαν καποιο διπλωμα (και ας ηταν καφροι). Απο "αύριο" θα είναι κάφροι και χωρις δίπλωμα...
pontez2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν έχω διαβάσει πιο τραγικο νομο απο αυτο που πάνε να περάσουν. Όσοι έχουν οδηγήσει έστω και μια φορά στη ζωή τους μηχανάκι στη πόλη θα καταλάβουν. Δεν υπάρχει καμία σχέση με το αυτοκίνητο, ειναι πολύ πιο επικύνδινο, χρειάζεται εμπειρία και ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ οδηγική συμπεριφορά. Καλύτερη και απο τους οδηγους αυτοκινήτου, Κατά την άποψή μου, πρώτα θα έπρεπε να δινεις εξετάσεις για μοτοσυκλέτα και αν κριθείς ικανός, σέβεσαι τον κόσμο, δεν εισαι κάγκουρας κτλ, μετά να μπορεις να δωσεις και για αυτοκίνητο. Εγκληματικό, απαράδεκτο και ελπιζω να μη περάσει ποτέ τέτοιο πράγμα. Ναι οι οδηγοί μας δεν ειναι επιστήμονες στην Ελλάδα, ακριβως επειδη οι εξετάσεις ειναι τραγικές και δεν σε μαθαίνουν να οδηγείς στη πόλη αλλά σε κάτι άδεια δρομάκια και σε προάστια. 2
TechnoState Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 .... μόλις αρχίσουν να πολλαπλασιάζονται γεωμετρικά τα συμβάντα (ατυχήματα/δυστυχήματα) λογικά το μέτρο θα αποσυρθεί ή θα ισχύσουν πρόσθετες διατάξεις κ περιορισμοί (όπως γίνεται με τις γουρούνες).
pontez2 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Εντομεταξύ έχουν πλάκα. Γκαρίζουν για τα μηχανάκια, για το πόσο τραγικοί ειναι οι οδηγοι κτλ, και τωρα συμφωνουν να μας δινουν μηχανάκι χωρις να ξέρουμε να οδηγάμε. Σοβαρά τωρα, αυτος που έκανε αυτη τη προταση έχεi oδηγήσει ποτέ;
greekfragma Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 είναι μέχρι να γίνει κάποιο σοβαρό δυστύχημα με κάποιον τέτοιον που δεν έχει δίπλωμα και σκοτώσει ένα παιδάκι π.χ. και η οικογένεια στραφεί νομικά απέναντι και σε αυτόν που πέρασε αυτό το νόμο. ξεφτίλες μια ζωή, καθορίζουν τις τύχες μας άνθρωποι άσχετοι, επικίνδυνοι δίχως να τους νοιάζει τίποτα.
NikosKallithea Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Επιτέλους και κατι καλο απο αυτή την κυβέρνηση 3 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις