Προς το περιεχόμενο

Samsung Galaxy S6 Hard Reset πρόβλημα.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ultraxmode είπε

Όπως βλέπετε στο Samsung Account μου βγάζει ότι το S6 είναι σε σύνδεση. αν το αποσυνδέσω τι θα γίνει? Θα το χάσω εντελώς? 

s6.png

Αυτό δεν το ξέρω,  μπορεί να γίνουν και χειρότερα τα πράγματα,  κανονικά η σωστή διαδικασία για reset είναι αφαίρεση όλων των λογαριασμών από την συσκευή και μετά reset. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chios είπε

Αυτό δεν το ξέρω,  μπορεί να γίνουν και χειρότερα τα πράγματα,  κανονικά η σωστή διαδικασία για reset είναι αφαίρεση όλων των λογαριασμών από την συσκευή και μετά reset. 

Δεν το ήξερα γαμώτο.. έκανα πατάτα.. πφφφ... 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ultraxmode είπε

Δεν το ήξερα γαμώτο.. έκανα πατάτα.. πφφφ... 

Για αυτό έπρεπε να κάνεις reset από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Γιατί σε ρωτάει τον κωδικό του samsung account σου πριν γίνει το reset και ξεκλειδώνει. Για ποιο λόγο το έκανες με τα κουμπιά;  δεν σου ζήτησε κάποιο κωδικό πριν γίνει το reset?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, koutsis είπε

Για αυτό έπρεπε να κάνεις reset από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Γιατί σε ρωτάει τον κωδικό του samsung account σου πριν γίνει το reset και ξεκλειδώνει. Για ποιο λόγο το έκανες με τα κουμπιά;  δεν σου ζήτησε κάποιο κωδικό πριν γίνει το reset?

όχι δυστυχώς.. Έκανα μ@λ@κία το ξέρω.. Αλλά πριν λίγο καιρό ένα S4 της γυναίκας μου που το έκανα απευθείας hard reset δεν είχε πρόβλημα.. οπότε το έκανα με τον ίδιο τρόπο.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, kinhthra είπε

Δεν το κάνεις άλλη μια φορά ρεσετ μη πως κάτι δεν έχει πάει καλά; 

Το έκανα.. και έκανα και διπλό Wipe μήπως κάτι είχε κάτσει περίεργα..  :( τίποτα.. Λέει "Signing in.." και μετά ..... τίποτα. Μένει εκεί, να ξαναπατήσω το Sign In. Αλλά αν βάλω λάθος email ή password καταλαβαίνει ότι είνια λάθος και μου λέει This ID is wrong or the password is wrong.

Δείτε εδώ :

https://imgur.com/a/1062Dv6

Επεξ/σία από ultraxmode
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ultraxmode είπε

Το έκανα.. και έκανα και διπλό Wipe μήπως κάτι είχε κάτσει περίεργα..  :( τίποτα.. Λέει "Signing in.." και μετά ..... τίποτα. Μένει εκεί, να ξαναπατήσω το Sign In. Αλλά αν βάλω λάθος email ή password καταλαβαίνει ότι είνια λάθος και μου λέει This ID is wrong or the password is wrong.

Δείτε εδώ :

https://imgur.com/a/1062Dv6

Δοκίμασε να βάλεις frimware από την αρχή. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kinhthra είπε

Δοκίμασε να βάλεις frimware από την αρχή. 

Γινεται αυτο? Εχεις μηπως καποιο λινκ με οδηγιες? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσπάθησε να τού κάνεις bypass άνοιξε τον chrome με την βοήθεια ακουστικών Bluetooth όταν τα ανιχνεύσει θα βγάλει ένα παραθυράκι ζητώντας να συνδεθείς δίπλα θα είναι κ το εικονίδιο τού chrome  πάτας πάνω τού πληκτρολογείς "ριθμησεις" μπλα μπλα 

δεν έχω κάνει bypass σε s6 αλλά τσεκαρε το αρκεί να φανεί ο chrome μετά όλα τα άλλα είναι εύκολα .

πρέπει να γίνει reset password από μέσα κ την stock rom να flashαρεις δεν θα ανοίξει απλά θα το φρεσκαρεις

WiFi on πάντα

Επεξ/σία από Giannismarianna
Δημοσ.
23 ώρες πριν, Giannismarianna είπε

BYPASS LOCK SAMSUNG ACCOUNT ON GALAXY S6/S7/S8 ANDROID 7 0 2018

Δυστυχώς δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω το Bluetooth... :(

Πάω να καλέσω το 000 ή το 911 ή το 112 (όπως το βίντεο) και πατώντας το σήμα του Bluetooth μου βγάζει "Cannot use a Bluetooth device for this call" .. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ναι! Με τη βοήθεια του @Giannismarianna ξεκλείδωσα το τηλέφωνό μου!  Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ (όσοι έχετε το ίδιο πρόβλημα) ώστε να λύσετε το πρόβλημά σας. Εγώ είχα το Android 7 οπότε αυτό το βίντεο που μου έστειλε ο @Giannismarianna έκανε τη δουλειά!

Θα ήθελα να ρωτήσω τώρα (για να μην κάνω ξανά την ίδια βλακεία). Έκανα εξ αρχής το Factory Reset ΜΕΣΑ από το κινητό (μέσα από το General Management > Reset > Factory Data Reset και φαίνεται πως το κινητό είναι καθαρό και δεν έχει δικά μου δεδομένα. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ? Θέλω να πω, το Factory Data Reset τα σβήνει εντελώς  ή χρειάζεται να κάνω hard reset ? Και επίσης, το κινητό φαίνεται στην web εκδοση (μέσω browser σε PC) του Samsung Account (μαζί με το νέο μου κινητό). Δηλαδή βγάζει αυτό :

image.png.d6d1be49eb6ca61198c79b08a42f5fa7.png

Θα πρέπει να την αποσυνδέσω σωστά? Δεν θέλω ο άνθρωπος που θα του πουλήσω τη συσκευή να έχω εγώ σε σύνδεση το κινητό του. Σωστά? ή αποσυνδέεται απευθείας με το που ο νέος χρήστης βάλει το Samsung Account του?

Ευχαριστώ πολύ! 

Επεξ/σία από ultraxmode
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...