chios Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, ultraxmode είπε Όπως βλέπετε στο Samsung Account μου βγάζει ότι το S6 είναι σε σύνδεση. αν το αποσυνδέσω τι θα γίνει? Θα το χάσω εντελώς? Αυτό δεν το ξέρω, μπορεί να γίνουν και χειρότερα τα πράγματα, κανονικά η σωστή διαδικασία για reset είναι αφαίρεση όλων των λογαριασμών από την συσκευή και μετά reset.
ultraxmode Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, chios είπε Αυτό δεν το ξέρω, μπορεί να γίνουν και χειρότερα τα πράγματα, κανονικά η σωστή διαδικασία για reset είναι αφαίρεση όλων των λογαριασμών από την συσκευή και μετά reset. Δεν το ήξερα γαμώτο.. έκανα πατάτα.. πφφφ...
koutsis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, ultraxmode είπε Δεν το ήξερα γαμώτο.. έκανα πατάτα.. πφφφ... Για αυτό έπρεπε να κάνεις reset από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Γιατί σε ρωτάει τον κωδικό του samsung account σου πριν γίνει το reset και ξεκλειδώνει. Για ποιο λόγο το έκανες με τα κουμπιά; δεν σου ζήτησε κάποιο κωδικό πριν γίνει το reset?
ultraxmode Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, koutsis είπε Για αυτό έπρεπε να κάνεις reset από τις ρυθμίσεις της συσκευής. Γιατί σε ρωτάει τον κωδικό του samsung account σου πριν γίνει το reset και ξεκλειδώνει. Για ποιο λόγο το έκανες με τα κουμπιά; δεν σου ζήτησε κάποιο κωδικό πριν γίνει το reset? όχι δυστυχώς.. Έκανα μ@λ@κία το ξέρω.. Αλλά πριν λίγο καιρό ένα S4 της γυναίκας μου που το έκανα απευθείας hard reset δεν είχε πρόβλημα.. οπότε το έκανα με τον ίδιο τρόπο..
kinhthra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν το κάνεις άλλη μια φορά ρεσετ μη πως κάτι δεν έχει πάει καλά; 1
ultraxmode Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, kinhthra είπε Δεν το κάνεις άλλη μια φορά ρεσετ μη πως κάτι δεν έχει πάει καλά; Το έκανα.. και έκανα και διπλό Wipe μήπως κάτι είχε κάτσει περίεργα.. τίποτα.. Λέει "Signing in.." και μετά ..... τίποτα. Μένει εκεί, να ξαναπατήσω το Sign In. Αλλά αν βάλω λάθος email ή password καταλαβαίνει ότι είνια λάθος και μου λέει This ID is wrong or the password is wrong. Δείτε εδώ : https://imgur.com/a/1062Dv6 Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από ultraxmode
kinhthra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, ultraxmode είπε Το έκανα.. και έκανα και διπλό Wipe μήπως κάτι είχε κάτσει περίεργα.. τίποτα.. Λέει "Signing in.." και μετά ..... τίποτα. Μένει εκεί, να ξαναπατήσω το Sign In. Αλλά αν βάλω λάθος email ή password καταλαβαίνει ότι είνια λάθος και μου λέει This ID is wrong or the password is wrong. Δείτε εδώ : https://imgur.com/a/1062Dv6 Δοκίμασε να βάλεις frimware από την αρχή.
ultraxmode Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, kinhthra είπε Δοκίμασε να βάλεις frimware από την αρχή. Γινεται αυτο? Εχεις μηπως καποιο λινκ με οδηγιες?
Giannismarianna Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προσπάθησε να τού κάνεις bypass άνοιξε τον chrome με την βοήθεια ακουστικών Bluetooth όταν τα ανιχνεύσει θα βγάλει ένα παραθυράκι ζητώντας να συνδεθείς δίπλα θα είναι κ το εικονίδιο τού chrome πάτας πάνω τού πληκτρολογείς "ριθμησεις" μπλα μπλα δεν έχω κάνει bypass σε s6 αλλά τσεκαρε το αρκεί να φανεί ο chrome μετά όλα τα άλλα είναι εύκολα . πρέπει να γίνει reset password από μέσα κ την stock rom να flashαρεις δεν θα ανοίξει απλά θα το φρεσκαρεις WiFi on πάντα Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από Giannismarianna
kinhthra Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, ultraxmode είπε Γινεται αυτο? Εχεις μηπως καποιο λινκ με οδηγιες?
ultraxmode Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, kinhthra είπε Ευχαριστω πολυ!
Giannismarianna Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) BYPASS LOCK SAMSUNG ACCOUNT ON GALAXY S6/S7/S8 ANDROID 7 0 2018 Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από Giannismarianna επεξεργασια 1
ultraxmode Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 23 ώρες πριν, Giannismarianna είπε BYPASS LOCK SAMSUNG ACCOUNT ON GALAXY S6/S7/S8 ANDROID 7 0 2018 Δυστυχώς δεν με αφήνει να χρησιμοποιήσω το Bluetooth... Πάω να καλέσω το 000 ή το 911 ή το 112 (όπως το βίντεο) και πατώντας το σήμα του Bluetooth μου βγάζει "Cannot use a Bluetooth device for this call" ..
ultraxmode Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και ναι! Με τη βοήθεια του @Giannismarianna ξεκλείδωσα το τηλέφωνό μου! Μπορείτε να δείτε το βίντεο εδώ (όσοι έχετε το ίδιο πρόβλημα) ώστε να λύσετε το πρόβλημά σας. Εγώ είχα το Android 7 οπότε αυτό το βίντεο που μου έστειλε ο @Giannismarianna έκανε τη δουλειά! Θα ήθελα να ρωτήσω τώρα (για να μην κάνω ξανά την ίδια βλακεία). Έκανα εξ αρχής το Factory Reset ΜΕΣΑ από το κινητό (μέσα από το General Management > Reset > Factory Data Reset και φαίνεται πως το κινητό είναι καθαρό και δεν έχει δικά μου δεδομένα. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ? Θέλω να πω, το Factory Data Reset τα σβήνει εντελώς ή χρειάζεται να κάνω hard reset ? Και επίσης, το κινητό φαίνεται στην web εκδοση (μέσω browser σε PC) του Samsung Account (μαζί με το νέο μου κινητό). Δηλαδή βγάζει αυτό : Θα πρέπει να την αποσυνδέσω σωστά? Δεν θέλω ο άνθρωπος που θα του πουλήσω τη συσκευή να έχω εγώ σε σύνδεση το κινητό του. Σωστά? ή αποσυνδέεται απευθείας με το που ο νέος χρήστης βάλει το Samsung Account του? Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από ultraxmode 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα