nosstrom Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, koutsis είπε Παιδιά εξαρτάται και τι iphone έχετε. Αν είσαι ακόμα με το 6s πενταετίας τι περιμένεις; Xs είναι... 7 ώρες πριν, pao13 είπε μπορεί να είστε 2 άντε 4 να το κοιτάξετε !! .....
koutsis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Τώρα κατεβαίνει η 14.0.1 που διορθώνει το πρόβλημα με την επανεκκίνηση.
Asevastos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, MikeKata είπε Outlook. Η MS είναι πολύ μπροστά στο συγκεκριμένο client. Τα φίλτρα που έχει το Outlook, το Gmail θα τα πάρει σε 5 χρόνια. Ο,τι χειροτερο τα φιλτρα του Outlook. Μου στελνει συνεχεια χρησιμα e-mails εκει, εχω χασει interview εξαιτιας e-mail απο το hr το οποιο δεν ειδα. Ξερει κανεις πως τα απενεργοποιω; 17 ώρες πριν, MikeKata είπε 17 ώρες πριν, MikeKata είπε Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από Asevastos
koutsis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Asevastos είπε Ο,τι χειροτερο τα φιλτρα του Outlook. Μου στελνει συνεχεια χρησιμα e-mails εκει, εχω χασει interview εξαιτιας e-mail απο το hr το οποιο δεν ειδα. Ξερει κανεις πως τα απενεργοποιω; Απενεργοποιειται στις ρυθμίσεις αυτή η λειτουργία στο Outlook
Asevastos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, koutsis είπε Απενεργοποιειται στις ρυθμίσεις αυτή η λειτουργία στο Outlook Σιγουρα; Την εχω ψαξει και δε βρισκω κατι
koutsis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Asevastos είπε Σιγουρα; Την εχω ψαξει και δε βρισκω κατι Εννοείς τη λειτουργία focused email σωστά ;
Asevastos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, koutsis είπε Εννοείς τη λειτουργία focused email σωστά ; Έχω απενεργοποιήσει τα focused emails. Αυτό δεν αναιρεί τα σπαμ, εξακολουθεί να υπάρχει spam folder.
varatasis Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Παιδιά στο Gmail έχω βάλει την σκούρα έκδοση. Έχετε θέμα στο scrolling; Σαν μου κολλαει όταν είμαι μέσα σε email ενώ από το app τους iOS πάει σφαίρα. Κάτοχος iPhone x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα