Προς το περιεχόμενο

cosmote tv OTT error..

LoXaR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα !

Μερικές φορές όταν μπαίνω στο cosmote tv από την συσκευή μου , μου πετάει ένα error ότι έχω χρησιμοποιήσει πολλές συσκευές , δε το κάνει συνέχεια μια στο τόσο , γιατί συμβαίνει αυτό ;

Αφού σε μια συσκευή βλέπω ταυτόχρονα (κανονικά μέχρι 2 επιτρέπεται για ταυτόχρονη παρακολούθηση , δε μπορώ με τίποτα όταν βάζω 2 ενώ θα έπρεπε να παίζει )

ΥΓ χρησιμοποιώ mi box s

Επεξ/σία από LoXaR
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρεπει να ζητησεις να ενεργοποιηθει το πακετο των ταυτοχρονων συσκευων, χωρις αυτο μπορεις να εχεις μονο μια συσκευη να παιζει περιεχομενο.

3 ώρες πριν, asmilon είπε

Πρεπει να ζητησεις να ενεργοποιηθει το πακετο των ταυτοχρονων συσκευων, χωρις αυτο μπορεις να εχεις μονο μια συσκευη να παιζει περιεχομενο.

Το πακέτο των ταυτόχρονων συσκευών κοστίζει ?

Επίσης το δωρεάν που έχουν βάλει , λήγει με το τέλος του 2020 ; 

Δλδ δε θα μπορώ μετα να βλέπω ούτε σε μια παραπάνω συσκευή εκτός από το δορυφορικό 

Στις 24/9/2020 στις 1:00 ΜΜ, LoXaR είπε

Το πακέτο των ταυτόχρονων συσκευών κοστίζει ?

Επίσης το δωρεάν που έχουν βάλει , λήγει με το τέλος του 2020 ; 

Δλδ δε θα μπορώ μετα να βλέπω ούτε σε μια παραπάνω συσκευή εκτός από το δορυφορικό 

Στο δορυφορικό η μια συσκευή είναι δωρεάν. Μιλάμε για συσκευή εκτός της τηλεόρασης που βλέπει μέσω δορυφόρου. Η επιπλέον συσκευή κοστίζει 5 ευρώ και μπορούν να παρακολουθούν 2 ταυτόχρονα (Εκτός το δορυφορικό) αλλα Όχι αθλητικό πρόγραμμα.

Τώρα αυτό στο box που το έχω και εγώ μου το βγάζει καμία φορά είναι κόλλημα από το boxaki συνήθως το κάνει αν κολλήσει η εφαρμογή και ξανά πατάς να δεις. Μπορείς να κάνεις αναγκαστική διακοπή της εφαρμογής και να την ξανά ανοίξεις αν παραμένει το πρόβλημα.

• 1 μήνα μετά...

Καλημερα σε ολους. Σημερα που προπαθησα  να παρακολουθησω cosmote tv μεσω της ηλεκτρονικης μου συσκευης[λαπτοπ],ενω χθες εβλεπα κανονικοτατα, αφου διαλεξα το package που θελω αφου εχω 2 στο ονομα, μου εβαλε μετα ερρορ λεγοντας μου΄΄no pofiles title, no profiles''.  μπορει καποοιος να βοηθησει??

'''

• 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...