Προς το περιεχόμενο

APC BX1400U-GR BACK UPS 1400VA/700W 230V AVR 4 SCHUKO SOCKETS 135,90 crazy sundays e-shop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οπως και να εχει η κυρια δουλεια του ups ειναι να τροφοδοτησει κατι οταν κοπει τελειως το ρευμα.

Οποτε μιλαμε για διαφορετικη χρηση.Κανονικα και τα 2 θα πρεπει να υπαρχουν.

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παντως αν μιλαμε για αξιοπιστια , μπροστα στα Mustek που εφερνε το eshop πριν απο 15 χρονια δεν βαζω τιποτα.
Εχω 3. Τα δυο 650αρια ή 800αρια (δεν θυμαμαι) μπορει να εχουν λιωσει τα πλαστικα τους απο τις θερμοκρασιες, μπορει να εχουν πιτσικαρει οι βιδες, μπορει να τα εχω τυλιγμενα γυρω γυρω με μονωτικη για να μην φυγουν τα πλαστικα, αλλα λειτουργουν αριστα!

Αντιθετα , εχω δει αρκετα APC να εχουν παρει κυριολεκτικα φωτιά.

Δημοσ.
Στις 26/9/2020 στις 1:28 ΠΜ, George! είπε

Επειδή δεν βλέπω να απαντάει κάποιος, κάθισα και μέτρησα το δικό μου 950άρι και καταναλώνει σβηστό 13,1-13,2watt και σε αναμονή 18,7-18,8watt. Όταν φορτίζει με επιφύλαξη θα πω ότι καταναλώνει 32,5watt επειδή τόσα μου έδειξε όταν το έβγαλα για ένα λεπτό από την πρίζα και το ξανασύνδεσα. Οι μετρήσεις έγιναν με το tp-link hs110.

Δεν το λες και λίγο. Με 15w/h είναι μια κατανάλωση 131Kwh/year. (κάπου 25€).

Ναι μεν δεν θα καταστραφεί κανείς οικονομικά, αλλά για αυτούς που θέλουν ασφάλεια στις συσκευες τους, ο επιτηρητής τάσης με ένα αντικεραυνικό στον πίνακα, ίσως ήταν καλύτερη επιλογή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...