Mikelpcpro_GR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα insomniacs, Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής που το είχα και απορία μπορείς να πάρεις ακόμη στρατιωτικό δίπλωμα οδήγησες στον στρατό? αν ναι προϋποθέτει κάτι συγκεκριμένο? κατέχω είδη το β κατηγορίας.
Burgos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Στρατιωτικό ναι. Αν σου δώσουν ειδικότητα οδηγού. Δεν μπορείς να το μετατρέψεις σε πολιτικό όταν απολυθείς. Αυτά κόπηκαν εδώ και καμία 30αρια χρόνια 2
TechnoState Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 .... έχω την εντύπωση ότι παίρνεις έντυπο καταλληλότητας στο στρατό κ όχι δίπλωμα οδήγησης...αν δεν έχεις ήδη δίπλωμα οδήγησης, σε κόβουν άμεσα. Για θέματα μυωπίας κλπ, σίγουρα απαιτείται γνωμάτευση απο το 401. ...Την οποία καταλληλότητα, πριν κάποια χρόνια, μπορούσες να την χρησιμοποιήσεις επαγγελματικά, στην πολιτική σου ζωή... αλλά πλέον δεν ισχύει αυτό.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Burgos είπε Στρατιωτικό ναι. Αν σου δώσουν ειδικότητα οδηγού. Δεν μπορείς να το μετατρέψεις σε πολιτικό όταν απολυθείς. Αυτά κόπηκαν εδώ και καμία 30αρια χρόνια Μπορείς να ζητήσεις αν έχεις βέβαια και το β κατηγορίας να μπεις και σε τέτοια ειδικότητα έτσι ώστε να πάρεις το στρατιωτικό? 9 λεπτά πριν, TechnoState είπε .... έχω την εντύπωση ότι παίρνεις έντυπο καταλληλότητας στο στρατό κ όχι δίπλωμα οδήγησης...αν δεν έχεις ήδη δίπλωμα οδήγησης, σε κόβουν άμεσα. Για θέματα μυωπίας κλπ, σίγουρα απαιτείται γνωμάτευση απο το 401. ...Την οποία καταλληλότητα, πριν κάποια χρόνια, μπορούσες να την χρησιμοποιήσεις επαγγελματικά, στην πολιτική σου ζωή... αλλά πλέον δεν ισχύει αυτό. εχω είδη δίπλωμα, θέματα δεν έχω για αυτό ρωτάω αν μπορώ να το πάρω κι αυτό.
GeorgeHellas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε Μπορείς να ζητήσεις αν έχεις βέβαια και το β κατηγορίας να μπεις και σε τέτοια ειδικότητα έτσι ώστε να πάρεις το στρατιωτικό? Όταν καταταγείς θα σε ρωτήσουν αν έχεις δίπλωμα. Το αν θα πάρεις ειδικότητα οδηγός εξαρτάται και απο αλλους παράγοντες. 2
velociraptoras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 στο στρατό το είχε πάρει ο πατέρας μου πριν 45 χρόνια. από νέους δεν ξέρω κανεναν να το πήρε εκεί 1
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Στην σειρά μου άλλαξε η κατάσταση.Μέχρι τα μέσα του 1996 όλοι τα μετατρέπαν σε πολιτικά.Εγω δεν πρόλαβα. .
GeorgeHellas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, velociraptoras είπε στο στρατό το είχε πάρει ο πατέρας μου πριν 45 χρόνια. από νέους δεν ξέρω κανεναν να το πήρε εκεί Παίρνεις κάτι σαν δίπλωμα αλλά ισχύει μονο για το στρατό. Όπως είπαν και πιο πάνω έχει καταργηθεί η δημόσια χρήση του, εδω και χρόνια.
velociraptoras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, GeorgeHellas είπε Παίρνεις κάτι σαν δίπλωμα αλλά ισχύει μονο για το στρατό. Όπως είπαν και πιο πάνω έχει καταργηθεί η δημόσια χρήση του, εδω και χρόνια. οταν απολύθηκε απο το στρατο με εκείνο που είχε τότε πήρε το κανονικό χωρίς τις εξετάσεις.
Salvation81 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Mikelpcpro_GR είπε Μπορείς να ζητήσεις αν έχεις βέβαια και το β κατηγορίας να μπεις και σε τέτοια ειδικότητα έτσι ώστε να πάρεις το στρατιωτικό? εχω είδη δίπλωμα, θέματα δεν έχω για αυτό ρωτάω αν μπορώ να το πάρω κι αυτό. Και να γινεις οδηγος δεν θα εχεις καμια ιδιαιτερη μεταχειριση παντως, τα ιδια που κανουν ολοι θα κανεις.
Burgos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Mikelpcpro_GR είπε Μπορείς να ζητήσεις αν έχεις βέβαια και το β κατηγορίας να μπεις και σε τέτοια ειδικότητα έτσι ώστε να πάρεις το στρατιωτικό? Όχι. Προφανώς και δεν μπορείς να ζητήσεις την ειδικότητα σου. Το 70-80% των φαντάρων έχουν δίπλωμα Β' κατηγορίας. Δεν είναι κάτι περίεργο. 1 ώρα πριν, TechnoState είπε .... έχω την εντύπωση ότι παίρνεις έντυπο καταλληλότητας στο στρατό κ όχι δίπλωμα οδήγησης...αν δεν έχεις ήδη δίπλωμα οδήγησης, σε κόβουν άμεσα. Για θέματα μυωπίας κλπ, σίγουρα απαιτείται γνωμάτευση απο το 401. ...Την οποία καταλληλότητα, πριν κάποια χρόνια, μπορούσες να την χρησιμοποιήσεις επαγγελματικά, στην πολιτική σου ζωή... αλλά πλέον δεν ισχύει αυτό. Γιατί σε κόβουν; Εμείς στη Θήβα κάποτε ήμασταν χωρισμένοι οι οδηγοί για εκπαίδευση σε αυτούς που έχουν δίπλωμα και σ'αυτούς που δεν έχουν και τους μάθαιναν υποτίθεται να οδηγούν εκεί. 200 με και 200 χωρίς ήμασταν. Η διαφορά ήταν ότι όσοι είχαμε δίπλωμα μείναμε 2 μήνες για εκπαίδευση και μετά οδηγούσαμε κανονικά και όσοι δεν είχαν έμειναν 3 μήνες και ή δεν οδήγησαν ποτέ ή οδήγησαν λόγω ανάγκης. 4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Και να γινεις οδηγος δεν θα εχεις καμια ιδιαιτερη μεταχειριση παντως, τα ιδια που κανουν ολοι θα κανεις. Μην το λες. Εξαρτάται από την μονάδα. Αν πχ υπάρχουν ακόμα μονάδες που βάζουν σαν υπηρεσία τους οδηγούς επιφυλακής, τότε κάθεσαι όλη μέρα και το ξύνεις. Επίσης έχεις πάντα την καβάντζα του ουλαμού συντήρησης για να φιδιάζεις. Υπάρχει και η πιθανότητα να μην έχει βυσματία η μονάδα και να γίνεις οδηγός διοικητή όπου καβαντζώνεσαι τρελά. Σε μαύρες μονάδες προφανώς και ισχύει αυτό που λες και κάνεις ότι κάνουν οι άλλοι.
papp0us Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μπορείς να πάρεις στρατιωτικό δίπλωμα, εδώ στο συρτάρι το έχω, δεν έχει όμως την παραμικρή χρήση εκτός στρατοπέδου. 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Και να γινεις οδηγος δεν θα εχεις καμια ιδιαιτερη μεταχειριση παντως, τα ιδια που κανουν ολοι θα κανεις. Κύπρο που υπηρέτησα, 7-8 απο εμάς τους οδηγούς, που μας είχαν οδηγούς στα Mini Bus/Επιφυλακής/Διοικητή, κάναμε ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΖΩΑΡΑ. Τη ζωή που έκανα όσο είχα το Mini Bus, δεν την έκανε κανείς. Δε σε πιάνει τίποτα.
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, papp0us είπε Μπορείς να πάρεις στρατιωτικό δίπλωμα, εδώ στο συρτάρι το έχω, δεν έχει όμως την παραμικρή χρήση εκτός στρατοπέδου. Κύπρο που υπηρέτησα, 7-8 απο εμάς τους οδηγούς, που μας είχαν οδηγούς στα Mini Bus/Επιφυλακής/Διοικητή, κάναμε ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΖΩΑΡΑ. Τη ζωή που έκανα όσο είχα το Mini Bus, δεν την έκανε κανείς. Δε σε πιάνει τίποτα. Δεν έπρεπε να το παραδώσεις με την απολυση;
Burgos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν έπρεπε να το παραδώσεις με την απολυση; Εγώ πάντως το έχω ακόμα. Απλά είναι άχρηστο εκτός στρατού. Σουβενίρ
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Burgos είπε Εγώ πάντως το έχω ακόμα. Απλά είναι άχρηστο εκτός στρατού. Σουβενίρ Εμένα το ζητησαν πίσω,ενα πράσινο βιβλιαράκι αν θυμάμαι καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα