Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ποστάρω εδώ γιατί είναι ότι πιο σχετικό,

πρόσφατα μου κάηκε μια κάρτα γραφικών αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με την κάρτα και μου την αλλάζουν με ίδια.

Είναι αγορασμένη απο πλαίσιο , ζήτησα πιστωτικό ή αλλαγή με μια άλλη ίδιων επιδόσεων αλλά μου το αρνούντουσαν ενώ ο νόμος είναι σαφής  ή δεν καταλαβαίνω κάτι ;
->(επισυνάπτω εικόνα)

Έχει κάποιος εμπειρία ; Επίσης, μπορώ μήπως να την επιστρέψω πίσω αφου την παραλάβω και να την αλλάξω με μια άλλη μιας και θα θεωρείται καινούρια σύμβαση ; 

Λίγο περίεργα όλα αυτά αλλά με ταλαιπώρησαν λίγο με την εγγύηση οπότε το ψάχνω λίγο για κάτι άλλο.

Ευχαριστώ

Καταγραφή.PNG

Δημοσ.

Μόλις πάρεις τη νέα κάρτα προς αντικατάσταση δεν θα μπορείς να την επιστρέψεις αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα με αυτή, υπόψη βεβαίως οτι εκκινεί εκ νέου η περίοδος εγγύησης. Οπότε αν τυχόν θές να υπαναχωρήσεις και να πάρεις πίσω χρήματα πρέπει να βγάλεις συνεννόηση με το κατάστημα προτού σου αντικαταστήσουν τη χαλασμένη κάρτα. Τέλος, εφόσον υπάρχει διαθέσιμη στην αγορά η κάρτα που αγόρασες αρχικά, η υποχρέωση τους για αντικατάσταση αφορά αυτή, όχι διαφορετική κάρτα, έστω αντίστοιχης τιμής/απόδοσης.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, UpToDate_ είπε

Καλησπέρα, ποστάρω εδώ γιατί είναι ότι πιο σχετικό,

πρόσφατα μου κάηκε μια κάρτα γραφικών αλλά δεν είμαι ευχαριστημένος με την κάρτα και μου την αλλάζουν με ίδια.

Είναι αγορασμένη απο πλαίσιο , ζήτησα πιστωτικό ή αλλαγή με μια άλλη ίδιων επιδόσεων αλλά μου το αρνούντουσαν ενώ ο νόμος είναι σαφής  ή δεν καταλαβαίνω κάτι ;
->(επισυνάπτω εικόνα)

Έχει κάποιος εμπειρία ; Επίσης, μπορώ μήπως να την επιστρέψω πίσω αφου την παραλάβω και να την αλλάξω με μια άλλη μιας και θα θεωρείται καινούρια σύμβαση ; 

Λίγο περίεργα όλα αυτά αλλά με ταλαιπώρησαν λίγο με την εγγύηση οπότε το ψάχνω λίγο για κάτι άλλο.

Ευχαριστώ

Καταγραφή.PNG

- Αν μπορουν να την επισκευάσουν: δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

- Αν έχουν να σου δώσουν την ίδια: : δεν μπορείς να κάνεις τίποτα.

Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις κάνεις ότι θέλεις εσυ... 

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 24/9/2020 στις 1:47 ΠΜ, leros2004 είπε

Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις κάνεις ότι θέλεις εσυ... 

επισημα αλλα πολλες φορες θελει φασαρια για το "οτι θελεις"

• Moderators
Δημοσ.
On 03/10/2020 at 22:30, kinitos said:

επισημα αλλα πολλες φορες θελει φασαρια για το "οτι θελεις"

Δεν μου έχει τύχει ούτε μία φορά που να μην ήθελε φασαρία...

Δημοσ.
3 ώρες πριν, GeorgeMan είπε

Δεν μου έχει τύχει ούτε μία φορά που να μην ήθελε φασαρία...

Όντως είπα να το οω κομψά χαχαχα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...