maverick21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 καλησπερα σας τις τελευταιες μερες τα μαθηματα στα πανεπιστημια γινονται εξαποστασεως θα ηθελα να μου προτεινετε καποια ταμπλετ για να μπορω να παρακολουθω το μαθημα μου μεσω skype for bussines και να κανω καταγραφη οθονης επισης ενα σιγουρο χαρακτηριστικο ειναι η καρτα σιμ που θα πρεπει να εχει γιατι χρειαζεται μβ ωστε να μπορω να πηγαινω σε δουλεια καποιες μερες και να κανω μονο καταγραφη και μετα να παρακολουθω το μαθημα μου ευχαριστω εκ των προτερων !!
Cell_7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Οποιοδήποτε iPad cellular. Μέγεθος κτλπ διαλέγεις εσύ.
tilaverboy Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) iPad ναι αλλά μην κάνεις τσιγκουνιά σε μνήμη και 4g. Στα λέει κάτοχος 32 ταμπλέτας. Το μετάνιωσα ήθελα μεγαλύτερο και με δεδομένα έξω. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από tilaverboy
maverick21 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 επισης θα ηθελα να σας ρωτησω εαν αξιζει η αγορα του tablet απο amazon ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα