AntiCambeR Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, simontsif είπε Αν και fun της Νokia ,αν δε βγάλει κάτι σοβαρό,το p30 δε το αλλάζω.. είχα το Nokia 8,σκύλος αλλά υστερούσε σε φωτογραφίες τη νύχτα...είχα το 9 ,η καλύτερη οθόνη που έχω δει αλλά ήταν μπαταριοφάγος ....άντε ρε hmd κάνε κάτι καλό. . Στο Nokia 8 είχαν πει πως θα γινόταν βελτίωση της κάμερας μέσω update, έγινε κάποια βελτίωση;Οι χρήστες έγραφαν πως ευτυχώς το σώζει η Google Camera.Την είχες βάλει;Δεν βελτίωνε τις νυχτερινές λήψεις; Στο forum εδώ είχα διαβάσει για παράπονα σχετικά με τα software updates, ισχύει; Πάντως στα 160-180€ που είχε βγεί σε προσφορά άξιζε, πρέπει να έχει καλό βίντεο-ποιότητα εγγραφής και καλή οθόνη. 1
simontsif Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 26/9/2020 στις 12:20 ΠΜ, AntiCambeR είπε Στο Nokia 8 είχαν πει πως θα γινόταν βελτίωση της κάμερας μέσω update, έγινε κάποια βελτίωση;Οι χρήστες έγραφαν πως ευτυχώς το σώζει η Google Camera.Την είχες βάλει;Δεν βελτίωνε τις νυχτερινές λήψεις; Στο forum εδώ είχα διαβάσει για παράπονα σχετικά με τα software updates, ισχύει; Πάντως στα 160-180€ που είχε βγεί σε προσφορά άξιζε, πρέπει να έχει καλό βίντεο-ποιότητα εγγραφής και καλή οθόνη. Καλά,στην προσφορά που τα είχαν βγάλει ήταν δώρο .. με την google camera έκανε τη νύχτα μέρα ναι... Η θεία μου ακόμη το έχει και είναι σφαίρα...το είχε πάρει 399 από Γερμανό ...εγώ μπορεί κ πάρα πάνω να το πήρα... Πραγματικά το κινητό δε στράβωνε με τίποτα ...να το προσπάθησα και αυτό...😂😂😂😂
AntiCambeR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, simontsif είπε Καλά,στην προσφορά που τα είχαν βγάλει ήταν δώρο .. με την google camera έκανε τη νύχτα μέρα ναι... Η θεία μου ακόμη το έχει και είναι σφαίρα...το είχε πάρει 399 από Γερμανό ...εγώ μπορεί κ πάρα πάνω να το πήρα... Πραγματικά το κινητό δε στράβωνε με τίποτα ...να το προσπάθησα και αυτό...😂😂😂😂 Μόλις είχε βγεί το XZ1 σε προσφορά στα 229€ το πήρα και λίγες ημέρες μετά βγήκε το Nokia στα 189€ και με πόντους κάπου στα 159€.Αν δεν προλάβαινα το XZ1, θα έπαιρνα άνετα το Nokia, το καθένα έχουν υπέρ και κατά. Δυστυχώς η Sony δεν έδωσε Android 10 στο XZ1 και έδωσε το τελευταίο security patch τον Δεκέμβριο του 2019 που ουσιαστικά ήταν του Σεπτεμβρίου. Το Nokia 8 πήρε την 10;Το τελευταίο security patch πότε το πήρε; Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από AntiCambeR
simontsif Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Μόλις είχε βγεί το XZ1 σε προσφορά στα 229€ το πήρα και λίγες ημέρες μετά βγήκε το Nokia στα 189€ και με πόντους κάπου στα 159€.Αν δεν προλάβαινα το XZ1, θα έπαιρνα άνετα το Nokia, το καθένα έχουν υπέρ και κατά. Δυστυχώς η Sony δεν έδωσε Android 10 στο XZ1 και έδωσε το τελευταίο security patch τον Δεκέμβριο του 2019 που ουσιαστικά ήταν του Σεπτεμβρίου. Το Nokia 8 πήρε την 10;Το τελευταίο security patch πότε το πήρε; Είχε βγει η δέκα στο Nokia ,απλά σε κάποια μοντέλα έπρεπε να την κατεβάσεις εσύ...υπήρχε μια καθυστέρηση σε κάποια μοντέλα... Ναι ήταν πάρα πολύ ωραίο και στιβαρό και λεπτό μοντέλο ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα