GATE7_1925 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Ως οπαδός του Ολυμπιακού, πήγα για πρώτη φορά στο Καρα'ι'σκάκη το Νοέμβριο του 2008. Αντίπαλος μας ήταν ο Εργοτέλης. Ο ολυμπιακός είχε φοβερή ομάδα τότε με Γκαλέτι, Κοβάσεβιτς, Μπελούτσι κτλ κτλ. Φοβερή εμπειρία, ήμουν μόλις 7 χρονών τότε, το γήπεδο γεμάτο και ήταν εντυπωσιακό για τέτοιο ματς να γεμίσει πλήρως το γήπεδο. Μια κατάσταση ωραία που δυστυχώς θα αργήσει να επανέλθει λόγω κορονοιού.
dafnoula13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Παναθηναϊκός - Γκέτεμποργκ το 1985, 13 ετών, με πέναλτι του Σαραβακου στο 78 ισοφαρίσαμε σε 2-2 και προκριθήκαμε ..74000 θεατές στο ΟΑΚΑ. Επόμενος αντίπαλος η Λίβερπουλ του Ρας... Μαγικές στιγμές. 2
NickTheQuick Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Τελη δεκαετιας 70 στη Λεωφορο, δε θυμαμαι ματς. Μπασκετ μαλλον Πανελληνιος-Παναθηναικός την ίδια περιοδο. Παναθηναικός με Κοκολακη, Κοντο, Κορωναιο, Βιδα κλπ. Άλλα χρονια 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν εχω ασχοληθεί με γήπεδα και τέτοια. Ο μόνος αγώνας που πήγα ήταν ένα φιλικό παναθηναϊκός - χαιντουκ στην λεωφόρο το 2003-4. 4
gkar206 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 1997 στο οακα Ολυμπιακός - Πόρτο 1-0 με την γκολάρα του Γιαννακόπουλου. 11 χρόνων τότε με είχε πάει ο παππούς μου ο οποίος τώρα δεν βρίσκεται στην ζωή και η συγκεκριμένη ανάμνηση μου τον θυμίζει πάντα. 2 1
nik0laus Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δε θυμάμαι ποια ήταν η πρώτη πρώτη φορά καθώς ο πατέρας μου ήταν διαιτητής Α' και Β' εθνικής και με έπαιρνε συχνά μαζί του στο γήπεδο από πολύ μικρή ηλικία, ειδικά τις Κυριακές που εκείνος δεν έπαιζε σε κάποιο παιχνίδι όλο και κάπου πηγαίναμε να δούμε . Τα πρώτα παιχνίδια που θυμάμαι όμως να είμαι στο γήπεδο ήταν το Παο - Γιουβέντους 4-2 (Λεωφόρος) και ο τελικός κυπέλλου Καστοριά- Ηρακλής 5-2 (Ν. Φιλαδέλφεια). Είδα πολλή μπάλλα παρέα με το γέρο και γνώρισα από κοντά (οχι μόνο ως θεατής) πολλούς παικταράδες (Δομάζο, Αντωνιάδη,Ελευθεράκη, Δεληκάρη, Παπαιωάννου, Χατζηπαναγή, Δαβουρλή, Γαλάκο κ.α) 1
Ψιτ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δάφνη - Πανιώνιος στην Αρτάκη, 1990 ή κάπου τότε 1
Kostasspil Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Πρωτη φορά γήπεδο ήταν το ΑΕΚ-Αρης 4-0. Τελευταιο ματς στο γηπεδο της Ν.Φ. Ημουν πιτσιρικας και μου χε κανει τρομερη εντυπωση το πως εκανε ο κοσμος που θα γκρεμιζοταν το γηπεδο. Εκοβαν κομματι απ τα διχτυα, αλλοι επαιρναν χορταρι μαζι τους. 15 χρονια μετα, καταλαβαινω ποσο σημαντικο ηταν για αυτους τους ανθρωπους 1
dafnoula13 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 29/9/2020 στις 2:25 ΠΜ, gkar206 είπε 1997 στο οακα Ολυμπιακός - Πόρτο 1-0 με την γκολάρα του Γιαννακόπουλου. 11 χρόνων τότε με είχε πάει ο παππούς μου ο οποίος τώρα δεν βρίσκεται στην ζωή και η συγκεκριμένη ανάμνηση μου τον θυμίζει πάντα. Παναθηναικος ειμαι, αλλα τι γκολ εβαλε ο Γιαννακοπουλος εκεινο το βραδυ....
eMike Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 1984, 6 χρονών, Παναθηναικός-ΠΑΟΚ στο οακα... Απίστευτο ξύλο απ έξω μετά το ματς...Περπατάμε προς το αμάξι και ο θείος μου έχει το χέρι του στο κεφάλι μου και με προστατεύει, όπου και μια πέτρα μέγεθος πορτοκαλιού πέφτει στο κεφάλι μου και στο χέρι του και τα ανοίγει και τα δύο... Τρομερή πρώτη επαφή με γήπεδο..
NickTheQuick Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, eMike είπε 1984, 6 χρονών, Παναθηναικός-ΠΑΟΚ στο οακα... Απίστευτο ξύλο απ έξω μετά το ματς...Περπατάμε προς το αμάξι και ο θείος μου έχει το χέρι του στο κεφάλι μου και με προστατεύει, όπου και μια πέτρα μέγεθος πορτοκαλιού πέφτει στο κεφάλι μου και στο χέρι του και τα ανοίγει και τα δύο... Τρομερή πρώτη επαφή με γήπεδο.. Εγω ήμουν μέσα 16 χρονών το 1985 που κέρδισε ο ΠΑΟΚ 0-1 και τελικά πήρε το πρωτάθλημα. Εκτός από το κεντρικό μπλόκ των ΠΑΟΚτζήδων στις 31-32-33-34 υπήρχαν άλλοι διασπαρτοι σε όλο το γήπεδο χωρίς να τους πειράξει κάποιος ακόμα και όταν πανηγύρισαν το γκολ. Λίγα καντήλια άκουσαν αλλά αυτά είναι πταίσματα.
GaGaS_Thess Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1986 Ηρακλής -Παναθηναϊκός 3-1 με τον μπαμπά. Μόνος μου 1994 Ηρακλής - Άρης 3-1 15 χρονών με τον κολλητο μου αριανό μέσα στην 10 μόλις, έβαλε γκολ ο Άρης σηκωθηκε και φώναξε γκολ...... Ευτυχώς μικροδειχναμε.... Επεξ/σία 1 Οκτωβρίου 2020 από GaGaS_Thess
PSMenidi7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2020 Πολυ ωραιο θεμα ανοιξε εδω ο παλικαρος, ο ΘΥΡΑ7. Δεν θα πω για πρωτη φορα στο γηπεδο γιατι εχω χασει το μετρημα και ουτε που θυμαμαι. Αυτο που θυμαμαι ειναι πως ο πατερας μου σε εναν αγωνα με τους πρασινους ειχε γυρισει πισω μεσα στα αιματα. Του ειχαν ανοιξει το κεφαλι και μου εγινε μαθημα απο τοτε - γιατι και εγω εριχνα καμια ψηλη, εβραζε το αιμα τοτε- ποτε βια στα γηπεδα. Ο αγωνας γινεται και παραμενει μεσα στο γρασιδι, δεν χρειαζεται να συνεχιζετε και στις κερκιδες. Και ολοι ειμαστε οπαδοι δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε. Ο φανατισμος ειναι κακο πραμα. 2
xenkato Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2020 1975 , ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-Αρης 1-0 , 9 χρονων ,μετρησα κ καμμια δεκαρια σκαλιά ,δε το θυμαμαι αλλα μου ειχαν πει οτι εφαγα κουτρουβαλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα