logarpanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Εύχομαι το καλύτερο σε όλους σας! Το γεγονός ότι αυτή η εταιρία ζητούσε άτομο εδώ και 2 μήνες και με το που έκανα εγω αίτηση με προτίμησαν τι σημαίνει....;;Ότι είμαι εγώ τόσο καλός που δεν υπάρχει άλλος καλύτερος χαχαχα ή κάτι άλλο;;;;
conkal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, logarpanos είπε Ευχαριστώ πολύ παιδιά! Εύχομαι το καλύτερο σε όλους σας! Το γεγονός ότι αυτή η εταιρία ζητούσε άτομο εδώ και 2 μήνες και με το που έκανα εγω αίτηση με προτίμησαν τι σημαίνει....;;Ότι είμαι εγώ τόσο καλός που δεν υπάρχει άλλος καλύτερος χαχαχα ή κάτι άλλο;;;; Βασικα περα απο την πλακα σημαινει οτι ησουν ο πρωτος που πληρουσε τα κριτηρια τους και μαλλον αρκετα περισσοτερο ωστε να παψουν να ψαχνουν . Καλη αρχη ! 1
logarpanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, conkal είπε Βασικα περα απο την πλακα σημαινει οτι ησουν ο πρωτος που πληρουσε τα κριτηρια τους και μαλλον αρκετα περισσοτερο ωστε να παψουν να ψαχνουν . Καλη αρχη ! Ευχαριστώ φίλε!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα