logarpanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας. Χθες είχα συνέντευξη για δουλειά με τηλεδιάσκεψη αφότου είχε προηγηθεί 2 μέρες πριν τηλέφωνο από τον υπεύθυνο των βιογραφικών της εταιρίας. Μιλήσαμε στην αρχή αρκετά φιλικά με τον υπεύθυνο της συνέντευξης, γνωριστήκαμε ...Μιλήσαμε για τις γνώσεις και την εμπειρία μου και μετά μου έκανε αρκετές ερωτήσεις σχετικά με το αντικείμενο της δουλειάς για να με τσεκάρει. Τις απάντησα όλες και σε ένα σημείο σταματάει και μου λέει ότι τον υπερκάλυψα με τις απαντήσεις μου και ότι έχω τις γνώσεις για τη δουλειά. Μετά με ρώτησε τι μισθό έπερνα στη προηγούμενη μου δουλειά και του απάντησα καθαρά το πραγματικό ποσό που έπερνα(όχι ψέματα). Μου είπε ότι θα μιλήσει με τους άλλους υπεύθυνους της εταιρίας για να δει αν μπορεί να ανεβάσει τον μισθό που προσφέρει η εταιρία(Έμεινα εκεί.....σκέφτηκα είναι δυνατόν;;;;).Μετά μου ανέφερε τα ωράρια για να δει αν μπορώ να τα καλύψω...Απάντησα καθαρά ναι.....Φτάσαμε στο τέλος.....και μου λέει να περιμένω για τη πρόσληψη. Τον ρώτησα....είναι σίγουρο δηλαδή;Να περιμένω σίγουρα.Γέλασε και μου είπε εντός 1 έως 5 μέρες θα με πάρουν τηλέφωνο.... Πιστεύεται ότι λέει την αλήθεια ο εργοδότης ή απλά το έκανε όλο αυτό για να κόψει αντιδράσεις;;;;; Πρόκειται για μεγάλη εταιρία..... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από logarpanos
archer100 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Ετσι οπως τα λες, μαλλον για προσληψη δειχνουν τα σημαδια
logarpanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Είναι καλή ιδέα να καλέσω πίσω σε πχ 2 μέρες αν δε με καλέσουν και να ρωτήσω;
velociraptoras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 περίμενε να περάσουν 5-6 μέρες και μετά καλεις εσύ. το πιο πιθανό να σε πάρουν εκτός κι αν βρουν κάτι καλύτερο
vamvakoolas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) προφανως ειναι καλο σημαδι. Ισως να υπαρχουν 1-2 υποψηφιοι ακομα και ισως να τα βαλουν κατω να ζυγισουν τα θετικα και αρνητικα καθε υποψηφιου και μετα θα κατασταλαξουν. Το επομενο σταδιο ειναι να παρουν τηλ το νο1 στις προτιμησεις τους να ρωτησουν αν δεχεται να εργαστει και τελευταιο σταδιο να περασει για συμβολαιο και τα διαδικαστικα Αν για χ λογους αρνηθει περνουν τηλ το 2ο και συνεχιζει... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από vamvakoolas
logarpanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Ξέχασα να επισημάνω ότι η αγγελία για τη δουλειά αυτή υπάρχει εδώ και σχεδόν 3 μήνες.Δεν έχει ανανεωθεί;Αυτό δεν είναι καλό σημάδι;
Papakaliati Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, logarpanos είπε Είναι καλή ιδέα να καλέσω πίσω σε πχ 2 μέρες αν δε με καλέσουν και να ρωτήσω; Ούτε γκόμενα, ούτε εργοδότη καλεις μετά από 2 μέρες ... Δώσε του ένα 5ημερο. 4
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, logarpanos είπε Γεια σας. Χθες είχα συνέντευξη για δουλειά με τηλεδιάσκεψη αφότου είχε προηγηθεί 2 μέρες πριν τηλέφωνο από τον υπεύθυνο των βιογραφικών της εταιρίας. Μιλήσαμε στην αρχή αρκετά φιλικά με τον υπεύθυνο της συνέντευξης, γνωριστήκαμε ...Μιλήσαμε για τις γνώσεις και την εμπειρία μου και μετά μου έκανε αρκετές ερωτήσεις σχετικά με το αντικείμενο της δουλειάς για να με τσεκάρει. Τις απάντησα όλες και σε ένα σημείο σταματάει και μου λέει ότι τον υπερκάλυψα με τις απαντήσεις μου και ότι έχω τις γνώσεις για τη δουλειά. Μετά με ρώτησε τι μισθό έπερνα στη προηγούμενη μου δουλειά και του απάντησα καθαρά το πραγματικό ποσό που έπερνα(όχι ψέματα). Μου είπε ότι θα μιλήσει με τους άλλους υπεύθυνους της εταιρίας για να δει αν μπορεί να ανεβάσει τον μισθό που προσφέρει η εταιρία(Έμεινα εκεί.....σκέφτηκα είναι δυνατόν;;;;).Μετά μου ανέφερε τα ωράρια για να δει αν μπορώ να τα καλύψω...Απάντησα καθαρά ναι.....Φτάσαμε στο τέλος.....και μου λέει να περιμένω για τη πρόσληψη. Τον ρώτησα....είναι σίγουρο δηλαδή;Να περιμένω σίγουρα.Γέλασε και μου είπε εντός 1 έως 5 μέρες θα με πάρουν τηλέφωνο.... Πιστεύεται ότι λέει την αλήθεια ο εργοδότης ή απλά το έκανε όλο αυτό για να κόψει αντιδράσεις;;;;; Πρόκειται για μεγάλη εταιρία..... Και ποιο το νοημα "να κοψει αντιδρασεις";
velociraptoras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, logarpanos είπε Ξέχασα να επισημάνω ότι η αγγελία για τη δουλειά αυτή υπάρχει εδώ και σχεδόν 3 μήνες.Δεν έχει ανανεωθεί;Αυτό δεν είναι καλό σημάδι; εξαρτάται. τι είδους δουλειά είναι? ζητάει συγκεκριμενη εξειδίκευση? ειναι μακριά απο ΜΜΜ ή σε απομονωμένη περιοχή? έχει δύσκολο ωράριο - βάρδιες - ταξίδια? αν ναι, λογικό να είναι 3 και 4 μηνες εκεί. αν όχι κάτι δεν πάει καλά. αν σου πουν για απλήρωτα δοκιμαστικά κλπ μάλλον μετά το δικο σου δοκιμαστικό δε θα τους κάνεις και θα πάρουν κάποιον άλλο
kaliakman Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, logarpanos είπε Γεια σας. Χθες είχα συνέντευξη για δουλειά με τηλεδιάσκεψη αφότου είχε προηγηθεί 2 μέρες πριν τηλέφωνο από τον υπεύθυνο των βιογραφικών της εταιρίας. Μιλήσαμε στην αρχή αρκετά φιλικά με τον υπεύθυνο της συνέντευξης, γνωριστήκαμε ...Μιλήσαμε για τις γνώσεις και την εμπειρία μου και μετά μου έκανε αρκετές ερωτήσεις σχετικά με το αντικείμενο της δουλειάς για να με τσεκάρει. Τις απάντησα όλες και σε ένα σημείο σταματάει και μου λέει ότι τον υπερκάλυψα με τις απαντήσεις μου και ότι έχω τις γνώσεις για τη δουλειά. Μετά με ρώτησε τι μισθό έπερνα στη προηγούμενη μου δουλειά και του απάντησα καθαρά το πραγματικό ποσό που έπερνα(όχι ψέματα). Μου είπε ότι θα μιλήσει με τους άλλους υπεύθυνους της εταιρίας για να δει αν μπορεί να ανεβάσει τον μισθό που προσφέρει η εταιρία(Έμεινα εκεί.....σκέφτηκα είναι δυνατόν;;;;).Μετά μου ανέφερε τα ωράρια για να δει αν μπορώ να τα καλύψω...Απάντησα καθαρά ναι.....Φτάσαμε στο τέλος.....και μου λέει να περιμένω για τη πρόσληψη. Τον ρώτησα....είναι σίγουρο δηλαδή;Να περιμένω σίγουρα.Γέλασε και μου είπε εντός 1 έως 5 μέρες θα με πάρουν τηλέφωνο.... Πιστεύεται ότι λέει την αλήθεια ο εργοδότης ή απλά το έκανε όλο αυτό για να κόψει αντιδράσεις;;;;; Πρόκειται για μεγάλη εταιρία..... Φάουλ ότι είπες πόσα έπαιρνες. Αυτό με το "θα δούμε αν γίνεται αν μπορούμε να ανέβουμε" μου κάνει για παπάτζα ώστε να χαρείς όταν σου δώσουν τα ίδια. 2 1
logarpanos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Η δουλειά αυτή είναι σε κεντρικό σημείο. Η εκπαίδευση μου είπαν ,όταν μου τηλεφώνησαν, θα είναι με δικά τους μεταφορικά-διαμονή-διατροφή. Όλο αυτό έγινε σε φάση παράξενη....Έχασα τη δουλειά μου πριν κανένα μήνα...και όλο αυτό έγινε απότομα. Δε το περίμενα όλο αυτό και τόσο γρήγορα. Και γνωρίζοντας ότι τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα γενικά στις δουλειές χάρηκα πάρα πολύ...Ελπίζω όλο αυτό να εξελιχθεί σωστά και βλέπω Μία άλλη ερώτηση έχω....μπήκα ταμείο ανεργίας όταν με απέλυσαν από τη δουλειά και δικαιούμαι 1 χρόνο...Αν το σταματήσω με νέα δουλειά, και κάτι γίνει και με απολύσουν από τη δεύτερη. Συνεχίζεται το ταμείο;
Salvation81 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, kaliakman είπε Φάουλ ότι είπες πόσα έπαιρνες. Αυτό με το "θα δούμε αν γίνεται αν μπορούμε να ανέβουμε" μου κάνει για παπάτζα ώστε να χαρείς όταν σου δώσουν τα ίδια. Βασικα του ειπαν να ανεβουν ωστε να του δινουν οσα επαιρνε μαλλον, κακο σημαδι αν ειναι αυτο γιατι αν υπαρχει και αλλος και δεχτει με λιγοτερα (και δεν υπαρχει μεγαλη διαφορα σε γνωσεις) θα διαλεξουν τον αλλο.
logarpanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Η δουλειά εν τέλει πέτυχε και με παραπάνω μισθό. 17
thanos8527 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, logarpanos είπε Η δουλειά εν τέλει πέτυχε και με παραπάνω μισθό. Καλή σταδιοδρομία φίλε μου! 1
Speculoos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Καλή αρχή. Στο αρχικό ερώτημά σου πάντως, μια συμβουλή η οποία βρίσκει εφαρμογή στις χώρες της βορειοδυτικής Ευρώπης, δυστυχώς δε γνωρίζω την ελληνική νοοτροπία καθόλου. Όταν σου λένε ότι μέσα σε x μέρες θα λάβεις απάντηση σου δίνει πόντους να γυρίσεις να τους πεις σ πως ευχαρίστως και θα περιμένεις να ακούσεις νέα και να τους ρωτήσεις αν είναι οκ να τους καλέσεις εσύ σε x+1 μέρες αν δεν έχεις λάβει feedback μέχρι τότε. Δε δείχνει ότι ψωμολυσσάς για τη θέση αλλά ότι είσαι συγκροτημένος, οργανωτικός και μπορείς να κάνεις σωστή κουβέντα με οποιοδήποτε έχεις απέναντί σου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα