Προς το περιεχόμενο

64 bit

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά να κάνω μια ερώτηση σε   pc αν στις πληροφορίες συστήματος λέει...λειτουργικό σύστημα 32 bit επεξεργαστής τεχνολογίας ×64 και 4 giga ram μπορώ να βάλω w10 pro τα 64αρια?

Δημοσ.

Γεια σου φίλε μου να σε ρωτήσω πήγα να βάλω τα 64αρια και μου έβγαλε αυτό....ξέρεις τι παίζει?

20200924_183059.jpg

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, follower είπε

Γεια σου φίλε μου να σε ρωτήσω πήγα να βάλω τα 64αρια και μου έβγαλε αυτό....ξέρεις τι παίζει?

Spoiler

20200924_183059.jpg

ξανάγραψε το μέσον εγκατάστασης με την επιλογή  uefi  Ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιησες 

Δημοσ.

Μέσω rufus  και το κατέβασα από τη Microsoft  την  64αρα εκδοση στο rufus μπαίνει αυτόματα  uefi και στα bios βάζω uefi και μου λέει ότι η εγκατάσταση δε μπορεί να γινει στο συγκεκριμένο διαμερισμα ο οποίος περιέχει ένα πίνακα   mbr σε uefi λέει τα windows μπορούν να εγκατ σε gpt δίσκους 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, follower είπε

Μέσω rufus  και το κατέβασα από τη Microsoft  την  64αρα εκδοση στο rufus μπαίνει αυτόματα  uefi και στα bios βάζω uefi και μου λέει ότι η εγκατάσταση δε μπορεί να γινει στο συγκεκριμένο διαμερισμα ο οποίος περιέχει ένα πίνακα   mbr σε uefi λέει τα windows μπορούν να εγκατ σε gpt δίσκους 

Για να μην μπερδεύεσαι με το rufus ,κατέβασε και τρέξε από το site της microsoft το media creation tool "άμεση λήψη εργαλείου",βάλε ένα άδειο usb stick στον υπολογιστή και επέλεξε την 64 bit έκδοση των windows 10 που θέλεις να εγκαταστήσεις (home/pro) και την γλώσσα,μόλις τελειώσει το downloading το media creation tool θα στο περάσει αυτόματα στο usb stick,όταν ολοκληρωθει η διαδικασία κάνεις restart και επιλέγεις το boot menu (ανάλογα με την μητρική σου είναι F8/F11/F12),εκεί θα σου έχει τις συσκευές εσύ επιλέγεις το usb stick ΣΕ UEFI.

ΥΓ.Φαντάζομαι η μητρική σου υποστηρίζει uefi αλλιώς πρέπει να κάνεις εγκατάσταση σε legacy mode.

Δημοσ.

Έτσι έχω κάνει ακριβώς Ναι υποστηρίζει  uefi αυτή την επιλογή την βάζω μόνο στο boot device control καιι τα υπολοιπα τα αφήνω legacy only uefi driver η ignore?

Δημοσ.

Λοιπόν το βρηκα  yes  ψάχνοντας από το μεσημέρι κοιταζοντας βάλε safe mode βάλε uefi κανε αυτό κανε εκείνο τελικά μεσω rufus έπρεπε να βαλω  mbr όχι σε got.μα μου έλεγε το μνμ έχεις mbr πρέπει να γίνει got  εκεί με μπέρδεψε τελικά το UEFI  είναι ενεργοποιημένο από τη μάνα του δε χρειάστηκε να άλλαξω κατι.δε πειράζει ευτυχώς είχα χρόνο σήμερα και ασχολήθηκα χαλάλι του οι 5 ώρες ψάξιμο σας ευχαριστώ που ασχοληθήκατε να στε πάντα καλα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...