Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια! 

Γνωριζεί κανεις που θα μπορουσα να επισκευασω το Galaxy Z Flip σε λογικο κοστος? . Παρουσιασε στα ξαφνικα μια γραμμη-σημαδι  στα μεσα της οθονης εκει που διπλωνει -

Ειμαι μονιμος κατοικος Νεα Υορκης και θα ειμαι καπιους μηνες σττην Ελλαδα λογω του covid και ειπα να δω αν γινεται εδω.
Διαφορετικα θα περιμενω να γυρισω πισω.Ευχαριστω πολυ! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά έχει εγγύηση η οποία είναι globally (????)

Απευθύνθηκες στην Samsung Electr. Hellas?

Διαφορετικά (σε περίπτωση αρνητικής απάντησης) το στέλνεις US (θεωρώ πως έχεις backup device) κ ύστερα σου επιστέφεται επισκευασμένο.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, fanisp27 είπε

Γεια σας παιδια! 

Γνωριζεί κανεις που θα μπορουσα να επισκευασω το Galaxy Z Flip σε λογικο κοστος? . Παρουσιασε στα ξαφνικα μια γραμμη-σημαδι  στα μεσα της οθονης εκει που διπλωνει -

Ειμαι μονιμος κατοικος Νεα Υορκης και θα ειμαι καπιους μηνες σττην Ελλαδα λογω του covid και ειπα να δω αν γινεται εδω.
Διαφορετικα θα περιμενω να γυρισω πισω.Ευχαριστω πολυ! 

Τι εννοείς σε λογικό κόστος;  δεν το καλύπτει η εγγύηση της αντιπροσωπείας; 

Δημοσ.
18 ώρες πριν, TechnoState είπε

Λογικά έχει εγγύηση η οποία είναι globally (????)

Απευθύνθηκες στην Samsung Electr. Hellas?

Διαφορετικά (σε περίπτωση αρνητικής απάντησης) το στέλνεις US (θεωρώ πως έχεις backup device) κ ύστερα σου επιστέφεται επισκευασμένο.

Ευχαριστώ πολύ. Συσκευές Samsung που έχουν αγοραστεί στην Αμερική έχουν εγγύηση μόνο για τις ΗΠΑ δυστυχώς ...Λογικά θα το στείλω για επισκευή εκεί η θα περιμένω μέχρι να επιστρέψω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...να φανταστώ ότι το έχεις max 6 μήνες το κινητό, σωστά?

Θλιβερό αυτό που σου παρουσίασε. Αλλά εν γνώση σου έγινες beta-tester.

Μην γελιόμαστε, είναι πρώιμη ακόμα η τεχνολογία κ σίγουρα θα έχει αρκετές παιδικές ασθένειες.

Να επιμείνεις πιεστικά για να καλυφθείς απο την εγγύηση που σου παρέχει ο κατασκευαστής.... άλλωστε αφορά μία πανάκριβη συσκευή.

Θα σου πρότεινα να το στείλεις το συντομότερο δυνατόν.

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 24/9/2020 στις 12:04 ΜΜ, TechnoState είπε

...να φανταστώ ότι το έχεις max 6 μήνες το κινητό, σωστά?

Θλιβερό αυτό που σου παρουσίασε. Αλλά εν γνώση σου έγινες beta-tester.

Μην γελιόμαστε, είναι πρώιμη ακόμα η τεχνολογία κ σίγουρα θα έχει αρκετές παιδικές ασθένειες.

Να επιμείνεις πιεστικά για να καλυφθείς απο την εγγύηση που σου παρέχει ο κατασκευαστής.... άλλωστε αφορά μία πανάκριβη συσκευή.

Θα σου πρότεινα να το στείλεις το συντομότερο δυνατόν.

Ναι ευχαριστώ πολυ - και το έχω ευχαριστηθεί η αλήθεια ειναι αρκετά - θα το πάω για επισκευή μόλις επιστρέψω ΗΠΑ - ευχαριστώ και παλι

Παιδιά και με διαφορετική ερώτηση - έχω φέρει διαφορά gadget Μαζί μου που θέλω να πουλήσω - πολλά από αυτά δεν τα πουλάνε στην Ελλάδα - υπάρχει ένα καλό app στη Ελλάδα για αυτό? Στην Αμερική πχ έχουμε το OfferUp, letgo, και εννοείται τα γνωστά eBay, craigslist . 

Δημοσ.

.... δοκίμασε να τα ανεβάσεις εδώ στις "Αγγελίες".

Επίσης κάτι που θα μπορούσα με το οποίο να παρομοιάσω το έξοχο craigslist, εδώ στην Ελλάδα είναι "το ταπεινό μας car.gr"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...