Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα!!

Βρισκομαι σε φάση ανανέωσης συμβολαίου κινητής στην Vodafone. Το πρόβλημα είναι πως επειδή έληξε το συμβόλαιο, πλέον μου δίνουν το ίδιο πρόγραμμα πιο ακριβό. Προφανώς επειδή δεν συμφέρει, ζήτησα να με πάνε σε ένα από τα νέα προγράμματα unlimited (το πιο οικονομικό που το δίνουν 44€ σε νέους πελάτες), όμως και αυτό το δίνουν σε εξωφρενικά πιο ακριβή τιμή λόγω του ότι είμαι παλιός πελάτης τους. Η COSMOTE δίνει αντίστοιχο προγραμμα ακόμα πιο κάτω (41€). Το ερώτημα μου είναι το εξής: εάν κάνω online αίτηση φορητότητας στην COSMOTE, υπάρχει και δικαίωμα υπαναχώρησης για κάποιες μέρες; Διότι σκέφτομαι μήπως με αίτημα σε άλλη εταιρία ξυπνήσουν και εκεί στην Vodafone και κάνουν καμία καλή προσφορά, διότι ότι και να τους πω η απάντηση πάντα είναι: αυτό βγάζει το σύστημα. Προσωπικά με συμφέρει και η COSMOTE στην περιοχή μου και από άποψη σήματος, αλλά σκέφτομαι την όλη διαδικασία φορητότητας(μην μείνω δίχως γραμμή για κάποιο διάστημα κλπ...). 

Ευχαριστω!!

καθε βοήθεια/συμβουλή ευπρόσδεκτη!

Δημοσ.

40€ τα θεωρώ πάρα πολλά, ποιες είναι οι ανάγκες σου σε χρόνο ομιλίας και δεδομένα; Έχεις κοιτάξει να γυρίσεις σε κάρτα; Εγώ με 12€ είμαι καλυμμένος και μου περισσεύουν μονάδες που πάνε στον επόμενο μήνα.

Δημοσ.

Εννοείται ότι για να σου δώσουν καλύτερη προσφορά η αίτηση φορητοτητας ή μετατροπής σε καρτοκινητο άλλης εταιρείας είναι μονόδρομος! 

Είμαι 15 χρόνια πελάτης της Vodafone και κάθε 2 χρόνια κάνω την ίδια δουλειά! 

40€ πληρώνω για 2 συμβόλαια (το δικό μου και της γυναίκας μου) και τα θεωρώ ψιλοακριβα γιατί με κάρτα θα πλήρωνα σίγουρα λιγότερα, αλλά βαριέμαι να έχω συνέχεια το νου μου μην λήξουν οι παροχές... 

Προσωπικά έχω το Red start με απεριόριστα λεπτά, 6000 sms και 4gb (τα οποία γίνονται 8gb λόγω σταθερού στη Vodafone) και πληρώνω 23€/μήνα και μου το έδωσαν ύστερα από αίτημα μετατροπής σε καρτοκινητο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, samsunglife είπε

Εννοείται ότι για να σου δώσουν καλύτερη προσφορά η αίτηση φορητοτητας ή μετατροπής σε καρτοκινητο άλλης εταιρείας είναι μονόδρομος! 

40€ πληρώνω για 2 συμβόλαια (το δικό μου και της γυναίκας μου) και τα θεωρώ ψιλοακριβα γιατί με κάρτα θα πλήρωνα σίγουρα λιγότερα, αλλά βαριέμαι να έχω συνέχεια το νου μου μην λήξουν οι παροχές... 

Προσωπικά έχω το Red start με απεριόριστα λεπτά, 6000 sms και 4gb (τα οποία γίνονται 8gb λόγω σταθερού στη Vodafone) και πληρώνω 23€/μήνα και μου το έδωσαν ύστερα από αίτημα μετατροπής σε καρτοκινητο

Σε ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες, να ζητήσω μετατροπή σε καρτοκινητά δηλαδή σε άλλη εταιρία? Να μην το κάνω στη Vodafone καρτοκινητά και έπειτα συμβόλαιο? Επισης αν κάνω φορητότητα σε άλλη εταιρία και αλλαγή σε καρτοκινητο, δεν θα έχω θέμα μετα αν θέλω να μείνω στην Vodafone? Πως μου προτείνεις να κινηθώ?

2 ώρες πριν, chios είπε

40€ τα θεωρώ πάρα πολλά, ποιες είναι οι ανάγκες σου σε χρόνο ομιλίας και δεδομένα; Έχεις κοιτάξει να γυρίσεις σε κάρτα; Εγώ με 12€ είμαι καλυμμένος και μου περισσεύουν μονάδες που πάνε στον επόμενο μήνα.

Εχεις απόλυτο δίκιο, βλέπω με καλύπτουν προγράμματα με 20 και 30€ και τόσο καιρό πληρώνω 55... 

Δημοσ.

Αν πας σε καρτοκινητό της Vodafone θα σου ζητήσουν 20 ευρώ αν θυμάμαι καλά για μετατροπή του συμβολαίου σε καρτοκινητό... (τα οποία δεν ξέρω αν θα σου τα επιστρέψουν ή συμψηφίσουν αν τελικά μείνεις σε αυτούς). Ναι, όσο και αν σου φαίνεται τρελό τόσα ζητάνε🤬

Εγώ μια φορά είχα κάνει αίτηση φορητότητας μέσω internet (για να μπορώ να ακυρώσω) σε cosmote σε συμβόλαια που ήταν πολύ ακριβότερα από αυτά που είχα ήδη στη Voda (τόσο σίγουρος ήμουν ότι θα με καλέσουν για αντιπροσφορά μόλις έβλεπαν την αίτηση φορητότητας, όπως και έγινε).

Μια άλλη φορά έκανα (πάλι μέσω internet) αίτηση φορητότητας σε F2g όπου μου στείλανε στο σπίτι 2 κάρτες των 10 ευρώ (πλήρωσα δηλ. 20 ευρώ συνολικά) μαζί με νέες sim. Εν τω μεταξύ πάλι είχα κάνει deal με την vodafone και απλά τις κάρτες των 10 ευρώ τις χρησιμοποίησα στα κινητά των παιδιών μου που είχαν τότε F2g.

Την τελευταία φορά έκανα το ίδιο αλλά με cosmote what' s up (γιατί τα κινητά των παιδιών μου τα είχα κάνει what' s up😉), οπότε κράτησα τις κάρτες (για τα κινητά των παιδιών μου) και έμεινα και στη Vodafone.

Γενικά θα σου πρότεινα να κάνεις έρευνα αγοράς και αίτηση φορητότητας σε κάποια κάρτα που θα σε βολεύει οικονομικά (αν τελικά φύγεις απο τη vodafone) και που θα μπορείς να χρησιμοποίησεις σε άλλο κινητό (αν τελικά μείνεις στη Vodafone)!👌

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσοχή όταν γίνετε αίτηση φορητότητας σε άλλον πάροχο.... ο παλιός πάροχος  ενημερώνετε όταν έχουν περάσει οι 14 ήμερες που ισχύει  το δικαίωμα ακύρωσης/υπαναχώρησης.

https://www.eett.gr/opencms/export/sites/default/admin/downloads/telec/apofaseis_eett/kanonistikes_apofaseis_eett/AP837-002.pdf

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.

Συνεπώς δεν δουλεύει πρακτικά το τέχνασμα με την online αίτηση σε άλλον πάροχο αφού ενημερώνεται μετά από 14 μέρες; Αν είναι ρίσκο μήπως να το σκεφτώ καλύτερα και να κάτσω στα αυγά μου;

Δημοσ.

Καλύτερα να κάνεις την αίτηση τηλεφωνικά κι όχι Online εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το αίτημα της υποαναχώρησης σε 14 μέρες.

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον άρθρο που μπορεί να σε βοηθήσει >εδώ<

Θα πρέπει να γνωρίζεις επίσης ότι το πιο πιθανό είναι να προλάβει ο νέος πάροχος να σε συνδέσει και μετά να ξανακάνεις αίτηση να ξαναγυρίσεις στον παλιό πάροχο εάν σου κάνουν καλύτερη προσφορά.

Τελειώνοντας εάν κάνεις αίτηση υποαναχώρησης για να να επιστρέψεις στον παλιό πάροχο θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το επιχείρημα ότι δεν έχεις καλή κάλυψη σήματος στο σπίτι σου ή στην δουλειά σου. Οι εταιρίες έχουν αναλυτικό χάρτη με την κάλυψη ανα περιοχή. Ο παράγοντας όμως μπετό της πολυκατοικίας είναι κάτι που δεν μπορούν να εντοπίσουν. Πάτα εκεί και πες τους ότι εσωτερικά στο σπίτι ή στην δουλειά το σήμα είναι ασθενές.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, 9volto είπε

Καλύτερα να κάνεις την αίτηση τηλεφωνικά κι όχι Online εάν θέλεις να χρησιμοποιήσεις το αίτημα της υποαναχώρησης σε 14 μέρες.

Υπάρχει ένα ενδιαφέρον άρθρο που μπορεί να σε βοηθήσει >εδώ<

Θα πρέπει να γνωρίζεις επίσης ότι το πιο πιθανό είναι να προλάβει ο νέος πάροχος να σε συνδέσει και μετά να ξανακάνεις αίτηση να ξαναγυρίσεις στον παλιό πάροχο εάν σου κάνουν καλύτερη προσφορά.

Τελειώνοντας εάν κάνεις αίτηση υποαναχώρησης για να να επιστρέψεις στον παλιό πάροχο θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το επιχείρημα ότι δεν έχεις καλή κάλυψη σήματος στο σπίτι σου ή στην δουλειά σου. Οι εταιρίες έχουν αναλυτικό χάρτη με την κάλυψη ανα περιοχή. Ο παράγοντας όμως μπετό της πολυκατοικίας είναι κάτι που δεν μπορούν να εντοπίσουν. Πάτα εκεί και πες τους ότι εσωτερικά στο σπίτι ή στην δουλειά το σήμα είναι ασθενές.

Είτε τηλεφωνικά είτε online είναι το ίδιο .... πώληση από απόσταση και στις δυο περιπτώσεις έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης για 14 ημέρες... το θέμα είναι ότι ο παλιός πάροχος ενημερώνετε όταν συμπληρωθούν οι 14 ημέρες.... που σημαίνει οτι όταν θα ενημερωθει δεν υπάρχει γυρισμός χωρίς κόστος.

Δημοσ.

Φίλε μου τα λεφτά που δίνεις στη Vodafone είναι πολλά, τι σε πειράζει να αλλάξεις εταιρία; Αν δεν σου κάνουν προσφορά πας στην νεα εταιρεία και ολα μια χαρά. Εγώ έχω Cosmote €27 το μηνα με 300 λεπτά προς όλους και 1000 λεπτά προς Cosmote, 300 μυνήματα και 1,5gb ίντερνετ. Οπότε πληρώνω τον λογαριασμό μεσω της εφαρμογής περνώ αλλο 1gb ίντερνετ. Και όποτε χρειαστεί παραπάνω κατανάλωση αγοράζεις με €5 λεπτά η gb. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/9/2020 στις 6:58 ΜΜ, samsunglife είπε

δεχτηκα προσφορα για το red start με 21 ευρω συμφερει η απατη?

Επεξ/σία από johnmadgr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...