GH 61 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Οταν τα εβγαλα δεν εκανα τιποτα. Πριν ταστησω παλι εβγαλα τον ανεμιστηρα απο την ψυκτρα και καθαρισα την φτερωτη με πινελο 6 λεπτά πριν, Crybal είπε Υπάρχει περίπτωση όταν την έβγαλες να χρησιμοποίησες φυσιτηρι ή ηλεκτρική σκούπα για να καθαρίσεις σκόνες χωρις να πακτώσεις τα ανεμιστηρακια? 1 λεπτό πριν, Aris_ είπε πάρε μια cpu 5e c2d και δοκίμασε Ειμαι επαρχια και μονο η παλαιοτητα του συστηματος και τα οποια μεταφορικα δεν αξιζουν. Ειπα μιας και υπαρχουν να το μαζεψω σαν συστημα για εναν θειο μου, μονο για σερφαρισμα.
Aris_ Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, GH 61 είπε Οταν τα εβγαλα δεν εκανα τιποτα. Πριν ταστησω παλι εβγαλα τον ανεμιστηρα απο την ψυκτρα και καθαρισα την φτερωτη με πινελο Ειμαι επαρχια και μονο η παλαιοτητα του συστηματος και τα οποια μεταφορικα δεν αξιζουν. Ειπα μιας και υπαρχουν να το μαζεψω σαν συστημα για εναν θειο μου, μονο για σερφαρισμα. σε καταλαβαινω αλλα εχεις φτασει αν η gpu ειναι οκ στο ερωτημα cpu η mobo χωρίς spares δεν απαντάται με σιγουριά αν ολα εχουν γινει τεσταριστεί σωστα πάντα
GH 61 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Aπο spears δεν υπαρχει τιποτα. Οποτε δοκιμες μαλλον οχι. Το μονο που μου μενει να κανω, ειναι να κανω το psu να δωσει ρευμα με το 24πινο κουμπωμενο. Θα κανω νωρις χριστουγενα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα