Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Αρχικά να ρωτήσω αυτά πως παίρνουν ρεύμα? Από την υποδοχή του αναπτήρα? Δηλ το βάζω εκεί το συνδέω στο λάστιχο και απλά φουσκωνω αυτή είναι η διαδικασία? 

Και επίσης μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο? 

Βλέπω στο σκρουτζ στα 70-80 ευρώ έχει ένα black decker με αξιολόγησεις και ένα μισελεν ενώ στα 30κατι ένα total. 

Δημοσ.

Στον αναπτήρα μπαινει και είναι για μια περίπτωση που θα το έχεις απόλυτη ανάγκη,δεν είναι για κάθε μέρα.

Εγω έχω ένα απο το lidl,κανα 20€ νομίζω έκανε.Δεν το έχω χρησιμοποιήσει.Εχω και μια διπλή τρόμπα ποδιού,

Αν φτάσεις στα 80€ αγοράζεις απο το lidl κομπρεσερ κανονικό στα 100€ και το έχεις και για άλλες δουλειες.

Δημοσ.

Δεν κατάλαβα δήλ αυτά δεν κάνουν? Υποτίθεται έχουν και καλές αξιολόγησεις. 

Ποια κάνουν τα κοφλερ? Αυτά τι είναι ίδια λειτουργία απλά άλλη μέθοδος πιο έμπιστα πιο δυνατά? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rudigarcia222 είπε

Δεν κατάλαβα δήλ αυτά δεν κάνουν? Υποτίθεται έχουν και καλές αξιολόγησεις. 

Ποια κάνουν τα κοφλερ? Αυτά τι είναι ίδια λειτουργία απλά άλλη μέθοδος πιο έμπιστα πιο δυνατά? 

Τι θες να κάνεις;Κονφλερ και κομπρεσερ είναι το ίδιο πράγμα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένα από αυτά έλεγα.

https://www.skroutz.gr/c/1881/Kompreser-Aeros-Aytokinitou.html

Η το μισελεν η το μπακ ντεκερ. Είναι για αυτοκίνητο ιχ που λογω εργασίας και λακουβας βρίσκει η ζάντα και πάθαινει συχνά ξεφουσκωμα

56 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Λεφτα στα σκουπιδια (εχω πεταξει 3)!

- ti μαρκας επωνυμα η απο λιντλ?χαλανε χωρις λογο?ακομα και χωρις ιδιαιτερη χρηση?

47 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν φτάσεις στα 80€ αγοράζεις απο το lidl κομπρεσερ κανονικό στα 100€ και το έχεις και για άλλες δουλειες.

- δεν με ενδιαφερει κατι αλλο μονο αποκλειστικα για φουσκωμα λαστιχου , στο αμαξι εταιρειας θα το εχω μονιμα 

- επισης εχει παρει κανεις το https://www.skroutz.gr/s/15403290/Total-TTAC2506.html

παραδοξως για κινεζικο  εχει καλα σχολια

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ.

Το θετικό με το black  & Decker είναι ότι με την αντίστοιχη επαναφορτιζόμενη μπαταρία θα είσαι στα 18v και όχι στα 12 v του αναπτήρα. Επίσης στο σπίτι συνδέεται με το ηλεκτρικό ρεύμα. 

Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/14633274/Black-Decker-Portable-Air-Compressor-ASI400.html

Εχω αυτο. Απολυτα ευχαριστημενος. Το ειχα παρει 30€ απο τα media markt. Φυσικα εκανα τη δουλειά μου και με το κινεζικο των 10€ αλλα το blackdecker ειναι ξεκάθαρα ανωτερο

Δημοσ.

Είχα πάρει ένα από lidl κάτω απο 20€ πριν 10 χρόνια, το έχω πάντα στο αυτοκίνητο και φουσκώνει απροβλημάτιστα. Ρεύμα παίρνει απο τον αναπτήρα.

• Like 1
Δημοσ.

για εμενα δεν συμφερει να επενδυσεις σε κατι ακριβο για αυτα τα πραγματα. παιρνεις ενα απο τα lidl που ειναι και ποιοτικο και ξεμπερδευεις. ειναι απο τα πραγματα που δεν χρειαζεσαι καθε μερα οποτε οταν πας να το χρησιμοποιησεις δεν θα δουλευει! μια θα εχει ξεραθει το λαστιχακι, μια θα εχει σπασει η σωληνα. παρε ενα της πλακας οποτε και να σου χαλασει δεν θα εχεις πεταξει ενα σωρο χρηματα.

παντως εμενα μου ξεραινονταν το σωληνακι που στελνει τον αερα και εσπαγε. ε πηγα στα ειδη αυτοκινητου και πηρα ενα σωληνακι ιδιας εσωτερικης διαμετρου αλλα για καυσιμο. βρηκα και απο το ebay και μια βαλβιδα χαλκινη και ειναι αστερι. εχω φτιαξει 4 εως τωρα ετσι και πετανε!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...