teodoulke Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημερα, εχω αναβαθμισει τον υπολογιστη μου, μητρικη, επεξεργαστηssd και ραμ. Εχω ενα θεμα ομως, με πεταει συνεχως απο το ιντερνετ. Το εχω συνδεμενο με το καλωδιο και καθε 5 λεπτα με βγαζει σφαλμα οτι εχω αποσυνδεθει απο το ιντερνετ και μετα ξανα συνδεεται κατευθειαν. Γιατι το κανει αυτο?
zx1234r Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Κάνε update drivers και τσέκαρε και καλώδιο.
teodoulke Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, zx1234r είπε Κάνε update drivers και τσέκαρε και καλώδιο. Τα τσεκαρα και ειναι κομπλε αλλα συνεχιζει να το κανει 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Κάνε update drivers και τσέκαρε και καλώδιο. Εχω βρει αυτο το βιντεο και δειχνει να δουλευει αλλα εμενα δεν μου εμφανιζει το ''power management''.
australis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δοκιμασε να "καρφωσεις" τη καρτα δικτυου σε συγκεκριμενη ταχυτητα (device manager/δεξι κλικ στη καρτα δικτυου/properties/advanced/speed) και προτιμησε χαμηλοτερη πχ 100 mbit
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα