Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεισ σε όλους το προβλημα ειναι ότι όταν μπαίνω σε ορισμένες ιστοσελίδες μου πετάέι ΄κάθε φορά που μπαίνω ένα παράθυρο για τα προσωπικά δεδομένα ότι επιλογή και αν κάνω σε αυτά που λέει συνεχίζει να βγαίνει το παράθυρο κάθε φορά που ανοίγω τις ιστοσελίδες πως μπορώ να απαλλαγώ από αυτό ;

2020-09-22_232401.jpg

Επεξ/σία από CHRIAC
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, CHRIAC είπε

Γεισ σε όλους το προβλημα ειναι ότι όταν μπαίνω σε ορισμένες ιστοσελίδες μου πετάέι ΄κάθε φορά που μπαίνω ένα παράθυρο για τα προσωπικά δεδομένα ότι επιλογή και αν κάνω σε αυτά που λέει συνεχίζει να βγαίνει το παράθυρο κάθε φορά που ανοίγω τις ιστοσελίδες πως μπορώ να απαλλαγώ από αυτό ;

2020-09-22_232401.jpg

To  κάθε φορά κάθε πότε είναι;Την ίδια μέρα;Καθαρίζεις  cookies κάθε μέρα;

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, CHRIAC είπε

μπαίνω σε ορισμένες ιστοσελίδες μου πετάέι ΄κάθε φορά που μπαίνω ένα παράθυρο για τα προσωπικά δεδομένα ότι επιλογή και αν κάνω σε αυτά που λέει συνεχίζει να βγαίνει το παράθυρο κάθε φορά που ανοίγω τις ιστοσελίδες πως μπορώ να απαλλαγώ από αυτό ;

δοκίμασε επαναφορά του Browser  στις αρχικές ρυθμίσεις  Πιθανόν έχεις απενεργοποιησει διαφημίσεις - cookies  

Δημοσ.

ετσι πρεπει να ειναι ...

καθε φορα σε ρωταει, γιατι προφανως δεν εχουν επιλογη να θυμαται την επιλογη σου

κυριως στο ομιλο του protothema....

το θεμα μου εμενα ειναι οτι δεν εχεις επιλογη να αρνηθεις οπως οφειλουν 

• Like 1
Δημοσ.

βρήκα την λύση κάνοντας κάποιες αλλαγές στην επιλογή  απόρρητο και ασφάλεια μάλλον ήταν η επιλογή να διατηρείται το ιστορικό γιατί εγώ είχα τσεκάρει την πιλογή να μην διατηρεί ιστορικό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, verylife78 είπε

ετσι πρεπει να ειναι ...

καθε φορα σε ρωταει, γιατι προφανως δεν εχουν επιλογη να θυμαται την επιλογη σου

κυριως στο ομιλο του protothema....

το θεμα μου εμενα ειναι οτι δεν εχεις επιλογη να αρνηθεις οπως οφειλουν 

Για να επιλέξεις άρνηση πατάς "Περισσότερες επιλογές". Στην καρτέλα που ανοίγει ("Σεβόμαστε την Ιδιωτικότητα σας") είναι υποχρεωτικά προεπιλεγμένες οι αρνητικές επιλογές τις οποίες αν θέλεις τις αλλάζεις.Αν δεν θέλεις πατάς "Αποθήκευση και έξοδος" και αποθηκεύονται οι αρνητικές επιλογές.

Επεξ/σία από afm
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επειδή έχω επιλέξει με την έξοδο από τον Firefox να σβήνονται τα cookies κάθε φορά που μπαίνω σε κάποια σελίδα με πετάγονται  τα παράθυρα επιλογής για τα προσωπικά δεδομένα.

Σε κάποιες σελίδες με αποκορύφωμα στις σελίδες της  Google πρέπει να σκάψεις πολύ καλά για να βρεις  τι πρέπει να πατήσεις για να μην συμφωνήσεις (στις σελίδες της Google δεν ειναι ξεκάθαρο ότι δεν συμφωνείς) υπάρχει τρόπος με κάποιο πρόσθετο η πρόγραμμα να μην ανοίγουν όλα αυτά τα παράθυρα;;;

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα, το ίδιο ακριβώς μήνυμα εμφανίζει στο iPhone 6 της μητέρας μου χωρίς όμως να εμφανίζονται οι επιλογές «αποδέχομαι» και «περισσότερες επιλογές». Δεν την αφήνει να μπει σε καμία σελίδα, εμφανίζεται αυτό το μήνυμα και δεν μπορεί ούτε να το αποδεχτεί ούτε τίποτα. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; 
😣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...