Finn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα, Έχω ένα xiaomi mi 13 laptop του 2016 το οποίο ήρθε εργοστασιακά με έναν PCIE Samsung 256GB SSD. Στην πορεία πέρασα OSX στον Samsung και προσέθεσα έναν sata m2 crucial Mx500 1TB για windows. Σχεδόν δύο χρόνια τώρα δεν είχα το παραμικρό θέμα μέχρι που προχθές άνοιξα το λαπτοπ και μετά από μερικά δευτερόλεπτα στα Windows σταμάτησε να αποκρίνεται. Πήρα μια κλασσική BSOD CRITICAL PROCESS DIED και δοκιμάζοντας σε safe mode είχα πάλι το ίδιο αποτέλεσμα. Με OSX Catalina κανένα απολύτως πρόβλημα, το μηχάνημα δουλεύει σωστά. Δοκίμασα να ξεβιδωσω τον ssd και να τον κρατούσα πρόχειρα με το χέρι και με μικρή κλίση. Μπουταρει και κατάφερα να σωσω σχεδόν τα πάντα αλλά η παραμικρή κίνηση από μέρους μου κάνει το σύστημα να παγώσει και πάλι. Πλέον ότι και να κάνω το bios δε τον βλέπει 9 στις 10 και παρατήρησα ότι καίει. Τα έπαιξε ο ssd? Χαλασμένο sata port? P. S Η crucial δέχεται επιστροφή με rma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Finn είπε Χαλασμένο sata port? Πιθανό. Όταν τον είχατε υπό κλίση ζεσταινόταν. Κανονικά οι NVME ζεσταίνονται, άρα κάποιο βραχωκύκλωμα μπορεί να γίνεται στο συγκεκριμένο. Υπάρχει εγγύηση; Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 I nvme όπου έχω catalina ζεσταίνεται αλλά όχι τόσο πολύ όσο ο sata ssd ο οποίος το κάνει είτε είναι βιδωμένος είτε όχι. Πλέον δε τον αναγνωρίζει καθόλου, ανάβει όμως ένα κόκκινο led (όταν τον αναγνώριζε το led αναβοσβήνει). Με τον sata κουμπωμένο αργεί το μπουταρισμα σε Bios και catalina. Χωρίς αυτόν πάνω όλα φυσιολογικά. Εγγύηση έχει ο δισκος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Τελικά η crucial λέει ότι μας άφησε ο ssd και μου έστειλαν καινούριο άμεσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα