Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, polaki είπε

Ναι ακριβώς αυτό. Το ίδιο setup έχω τώρα και στις current gen. Γι'αυτό και στο θέμα του PS5 έγραψα ότι δεν βλέπω άμεσα λόγω αγοράς του PS5 αφού δεν έχουμε (ακόμα) αρκετά exclusives που να δικαιολογούν launch day αγορά. 

Από αυτά που διάβασα, μέχρι στιγμής, τα day1 games για το series X είναι τα:

Έτσι τουλάχιστον λέει το Eurogamer.

Απο την άλλη τα day1 ps5 games είναι τα:

Σύμφωνα με το Pushsquare.

Πιστεύω ότι θα παίζουμε για καιρό ακόμα ps4 και one x games..ίσως δούμε κάτι προς Χριστούγεννα μεριά.

Επεξ/σία από music_lover
  • Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, music_lover είπε

Από αυτά που διάβασα, μέχρι στιγμής, τα day1 games για το series X είναι τα:

Έτσι τουλάχιστον λέει το Eurogamer.

Απο την άλλη τα day1 ps5 games είναι τα:

Σύμφωνα με το Pushsquare.

Πιστεύω ότι θα παίζουμε για καιρό ακόμα ps4 και one x games..ίσως δούμε κάτι προς Χριστούγεννα μεριά.

Τι ακριβως σημαινει ομως αυτο για το Series S;
Backwards compatible με 900p αναλυση;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, rg.blu είπε

Τι ακριβως σημαινει ομως αυτο για το Series S;
Backwards compatible με 900p αναλυση;

Αν και δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς, όλα τα παραπάνω games θα παίζουν στο S σε ανάλυση 1440p.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, music_lover είπε

Αν και δεν κατάλαβα τι ακριβώς εννοείς, όλα τα παραπάνω games θα παίζουν στο S σε ανάλυση 1440p.

Ειμαι και εγω πολυ μπερδεμενος με οσα εχω διαβασει.
Αν μπορεις να με βαλεις σε ενα σωστο δρομο θα το εκτιμουσα.
Διαβασα χθες οτι τα backwards compatible οσον αφορα το One, θα παιζουν στο series S οπως ακριβως στο One S. Και αν ειναι φτιαγμενα σε 900p (βλ. RDR 2) δε θα αλλαζει η αναλυση .
Αρα με λιγα λογια τιτλοι οπως Rdr 2, Witcher 3(μεχρι να γινει remaster), Cyberpunk(μεχρι να βγει το update για νεα γραφικα το 2021) θα παιζουν στο series S στα 900p, μιας και στο ONE S εχουν αυτες τις αναλυσεις. Το Cyberpunk δε βγηκε ακομα αλλα δε νομιζω να ειναι στα 1080p στο One S.
Επισης το smart delivery απ οσο διαβασα θα ειναι μονο για το Series X. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, rg.blu είπε

Μα πραγματικά δηλαδή, και οι 2 εταιρείες πιο μπερδεμένα δεν μπορούσαν να τα γράψουν.. έλεος απλά.. 

Τουλάχιστον το PS5 θα είναι ένα, ή το παίρνεις ή όχι. Το Χ και το S, δηλαδή χέσε με βγάλε μία συσκευή να ξέρουμε πιο θα πάρουμε μη μπερδευόμαστε! :D :D :D

Σαν την Apple.. που ξαφνικά έβγαλε iPhone 11 (που είναι μούφα), iPhone 11 Pro (που είναι αυτό που ήταν παλιά το "κανονικό" iPhone, δηλαδή καλή συσκευή), και το iPhone 11 Pro MAX, το οποίο αν τους ρωτήσεις γιατί το λένε πλέον MAX και όχι Plus που το λέγανε παλιότερα δεν ξέρουν να σου πουν.. Και τελικά πετάνε και ένα SE, το οποίο δεν έχει καν λόγω ύπαρξης. Ε τελικά έμεινα με το iPhone X εγώ και ησύχασα! :P

Επεξ/σία από polaki
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rg.blu είπε

Διαβασα χθες οτι τα backwards compatible οσον αφορα το One, θα παιζουν στο series S οπως ακριβως στο One S. Και αν ειναι φτιαγμενα σε 900p (βλ. RDR 2) δε θα αλλαζει η αναλυση .
Αρα με λιγα λογια τιτλοι οπως Rdr 2, Witcher 3(μεχρι να γινει remaster), Cyberpunk(μεχρι να βγει το update για νεα γραφικα το 2021) θα παιζουν στο series S στα 900p, μιας και στο ONE S εχουν αυτες τις αναλυσεις. Το Cyberpunk δε βγηκε ακομα αλλα δε νομιζω να ειναι στα 1080p στο One S.

Να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ κατάλαβα με σιγουριά τι ακριβώς θα γίνει με το Series S και το backwards compatible. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα νέα games θα παίζουν στα 1440p. Για τα παλαιότερα πολύ φοβάμαι ότι όλα θα εξαρτηθούν από τον εκάστοτε developer. Αν ισχύει αυτό, τότε άντε βγάλε άκρη! Θα θέλουμε εγκυκλοπαίδεια τι και πως και που παίζει το κάθε game..σου προτείνω λοιπόν απλά να μην βιαστείς να πάρεις τίποτα ακόμα ειδικά όσον αφορά το Series S μέχρι να βγάλουμε μια άκρη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, music_lover είπε

Να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ κατάλαβα με σιγουριά τι ακριβώς θα γίνει με το Series S και το backwards compatible. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα νέα games θα παίζουν στα 1440p. Για τα παλαιότερα πολύ φοβάμαι ότι όλα θα εξαρτηθούν από τον εκάστοτε developer. Αν ισχύει αυτό, τότε άντε βγάλε άκρη! Θα θέλουμε εγκυκλοπαίδεια τι και πως και που παίζει το κάθε game..σου προτείνω λοιπόν απλά να μην βιαστείς να πάρεις τίποτα ακόμα ειδικά όσον αφορά το Series S μέχρι να βγάλουμε μια άκρη.

Τα pre orders πιεζουν.
Ειδες τι εγινε με PS5. Οσοι δεν προλαβανε λογικα Γεναρη τωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, rg.blu είπε

Δεν χρειάζεται ανησυχία,παρόλο που για όποιον έχει 2 κατοστάρικά παραπάνω η καλύτερη επιλογή είναι το Χ και το S πιστεύω θα παίζει μια χαρά και χαλαρά σε 1440p η 1080 το λιγότερο,σε περισσότερα Frames κλπ ολα όσα αναφέρθηκαν πιο επάνω,εδώ ρε παιδιά κάνει upscale σε 4K  στίς τηλεοράσεις λέτε να κολλήσουν σε 900p 😸

Επεξ/σία από ELMastas
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ELMastas είπε

Δεν χρειάζεται ανησυχία πιστεύω θα παίζουν χαλαρά 1440p η 1080 το λιγότερο σε πολύ περισσότερα Frames κλπ που αναφέρθηκαν επάνω εδώ ρε συ κάνει upscale σε 4K  λέτε να κολλήσουν σε 900p 😸

Τι να πω ρε φιλαρακι... Οταν σου λενε οτι οσα ηταν 900p θα μεινουν σε αυτη την αναλυση....... Προβλημα....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Cenjuro είπε

Υπάρχει λόγος όντας άσχετος με οτιδήποτε περί τεχνολογίας και ειδικά περί xbox να μπαίνεις σε κάθε νήμα να διαφημίζεις το paystation?

Κούρασες.

Δεν ασχολείσαι καλύτερα με το playstation να μας ενημερώσεις?

Oh... wait - Δεν ξέρεις την τύφλα σου - γιατί στην τύφλα σας έχει η Sony.

Τηλεπωλητής της Sony είσαι. Αυτό είσαι.

Εργάζεσαι στην Microsoft και σου θίξαμε την εταιρία? Κινδυνεύεις με απόλυση? Θα σε προσλάβω εγώ στην Sony, μην ανησυχείς.

Και εσύ που τα κατάλαβες όλα, δεν βοηθάς καλύτερα το παλικάρι που έχει απορίες για το S αντί να κατηγορείς και να προσάλεις τους συνομιλητές σου που δεν κατάλαβαν?

Επεξ/σία από music_lover
Δημοσ.
18 ώρες πριν, music_lover είπε

Έχεις λίστα από games των προηγούμενων Xbox που θα ξαναπαίξεις ή πρωτοπαίξεις βελτιωμένα στην νέα της κονσόλα? Και αν ναι ποια είναι αυτά?

Fallout 3 ( το έχω ήδη ξεκινήσει)

Borderlands 2 (θέλω ένα playthrough με gunzerker)

SSX 3 (παιχνιδάρα!)

Fable (πρίν βγεί το καινούργιο, επιβάλλεται)

Mass Effect 1-3 (εν αναμονή του remaster)

Burnout Paradise (1440 στα 120fps θα ήταν σούπερ!!!)

κλπ

Εσύ ποιά παιχνίδια του PS3 σκοπεύεις να παίξεις στο PS5;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, gr8effect είπε

Fallout 3 ( το έχω ήδη ξεκινήσει)

Borderlands 2 (θέλω ένα playthrough με gunzerker)

SSX 3 (παιχνιδάρα!)

Fable (πρίν βγεί το καινούργιο, επιβάλλεται)

Mass Effect 1-3 (εν αναμονή του remaster)

Burnout Paradise (1440 στα 120fps θα ήταν σούπερ!!!)

κλπ

Εσύ ποιά παιχνίδια του PS3 σκοπεύεις να παίξεις στο PS5;

Από ps3 θέλω να παίξω το red dead redemption και το god of war ascension στο ps3 slim που έχω σε μια γωνιά στο έπιπλο. Στο ps5 θέλω να παίξω μόνο current και next gen games.

Επεξ/σία από music_lover
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, music_lover είπε

Από ps3 θέλω να παίξω το red dead redemption και το god of war ascension στο ps3 slim που έχω σε μια γωνιά στο έπιπλο. Στο ps5 θέλω να παίξω μόνο current και next gen games.

Δηλαδή θα σε χάλαγε το RDR σε 4Κ με HDR; Και δωρεάν; (γιατί το έχεις ήδη) Μπορεί να έχεις πείσει τον εαυτό σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις πείσει τους άλλους.

Αντί να τους υπερασπίζεσαι με τόσο πάθος θα έπρεπε να ζητάς καλύτερες υπηρεσίες από την Sony. Σε αυτόν τον τομέα είναι ΠΟΛΥ πίσω. 

• Like 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gr8effect είπε

Δηλαδή θα σε χάλαγε το RDR σε 4Κ με HDR; Και δωρεάν; (γιατί το έχεις ήδη) Μπορεί να έχεις πείσει τον εαυτό σου αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έχεις πείσει τους άλλους.

Αντί να τους υπερασπίζεσαι με τόσο πάθος θα έπρεπε να ζητάς καλύτερες υπηρεσίες από την Sony. Σε αυτόν τον τομέα είναι ΠΟΛΥ πίσω. 

Όχι φυσικά και δεν θα με χάλαγε απλά δεν το θεωρώ και τόσο σημαντικό. Είτε σε 4k μου το δώσεις, είτε σε HDR το βάλεις, το ίδιο παιχνίδι είναι. Από την στιγμή που δεν είναι remake, ούτε καν remaster, το ίδιο μου κάνει. Μου λες είναι δωρεάν, δεν το θες? Ε φέρτο, θα σου πω ευχαριστώ και μπράβο αλλά θα προτιμήσω να παίξω με τον λίγο χρόνο που διαθέτω κάτι νέο και σύγχρονο. Είναι σαν να μου λες ορίστε, πάρε δωρεάν ένα μπαγιάτικο ψωμί 10 ημερών, ξαναζέστανε και φάτο, πειράζει όμως που θέλω φρέσκο? Τόσο περίεργο σου φαίνεται?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, music_lover είπε

Όχι φυσικά και δεν θα με χάλαγε απλά δεν το θεωρώ και τόσο σημαντικό. Είτε σε 4k μου το δώσεις, είτε σε HDR το βάλεις, το ίδιο παιχνίδι είναι. Από την στιγμή που δεν είναι remake, ούτε καν remaster, το ίδιο μου κάνει. Μου λες είναι δωρεάν, δεν το θες? Ε φέρτο, θα σου πω ευχαριστώ και μπράβο αλλά θα προτιμήσω να παίξω με τον λίγο χρόνο που διαθέτω κάτι νέο και σύγχρονο. Είναι σαν να μου λες ορίστε, πάρε δωρεάν ένα μπαγιάτικο ψωμί 10 ημερών, ξαναζέστανε και φάτο, πειράζει όμως που θέλω φρέσκο? Τόσο περίεργο σου φαίνεται?

Τα games δεν μπαγιατεύουνε... Ρώτα τους φάνς της Nintendo που ακουμπάνε 50 και 60 ευρώ για παιχνίδια 15-20 χρόνων... (και παιχνίδια που πουλάνε αβέρτα)

Συνεχίζεις να τους υπερασπίζεσαι. Θα ήθελα να πω ότι εκπλήσσομαι αλλά μάλλον συμβαίνει το αντίθετο. Επαναλαμβάνω, το γεγονός ότι έχεις πείσει τον εαυτό σου δεν σημαίνει οτι έχεις πείσει τους υπόλοιπους.

Επεξ/σία από gr8effect
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...