ELMastas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ετσι είναι όπως τα λέει ο Yodas πιο πάνω,βασικά έχουν το 4Κ upscaling που είναι μια χαρά και απλά δεν θέλουν τα 4Κ assets που τρώνε 30-40% περισσότερο χώρο στήν μνήμη για να μην γεμίζει ο SSD τόσο γρήγορα,άσχετα αν μπορούν η όχι να μπορούν να διακινούν και σε ποιές ταχύτητες τα assets αυτά και με ποιές παραχωρήσεις σε 4Κ,η CPU η Jaguar το σαπάκι της προηγούμενης γενιάς,κρατάει αρκετά πράγματα πίσω,σε συνεντεύξη που είδα πρίν λίγες μέρες είπαν οτι το S θα μπορούσε να βγάλει και 4Κ γραφικά αν ήθελαν και εξαρτάται απο τον Developer,όμως γενικώς δεν προωρίζεται για αυτό,θα έχει ολα τα υπόλειπα πχ Ray Tracing shadows κλπ σε υψηλό frame rate μόνο η ανάλυση θα διαφέρει για λόγους που είπαμε,έχει τέτοια δύναμη η GPU με το dedicated hardware που αν θέλει να την χρησιμοποιήσει αντί πχ για το Ray Tracing και να τα βάλει αλλού στο παιχνίδι,θα μπορεί να κερδίσει τρελά TF πάνω απο τα διπλάσια απο αυτά που έχει,τα λέγανε αυτά πρίν κάνα 2 μήνες σε αναλύσεις σχετικά με τα τσιπάκια GPU και CPU που έχει. Θα τα δούμε σύντομα στήν Πράξη, κοντός ψαλμός που λέει και η παροιμία 🧐 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από ELMastas 2
Exoskeletor Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Πως ξαφνικά τα textures θα ειναι higher res χωρις οι devs να τα διαθέσουν? Ολα τα παιχνίδια θα έχουν τέτοιες βελτιώσεις χωρις patch?
polaki Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @Yoda1980 + @ELMastas Επειδή εγώ όντως δεν καταλαβαίνω.. Έχω ήδη XBOX και PS4, και θα πάω σε PS5 μόνο για τα exclusives. Στο ΧΒΟΧ αυτή τη στιγμή παίζω τα games του gamepass και το συνδρομητικό της ΕΑ (για battlefield series μόνο) καθώς και ΟΛΑ τα games τύπου Ubisoft (πχ Assassins Creed). Γενικά δηλαδή παίζω τα πάντα σε ΧΒΟΧ, το PS4 είναι ΜΟΝΟ για exclusives. Ποιό από τα 2 ΧBOX να πάρω για το σενάριο που ανέφερα πιο πάνω, γιατί ειλικρινά ή εγώ είμαι λίγο χαζός ή δεν καταλαβαίνω έτσι όπως τα γράφουν. Αν πάρω το Χ, θα μπορώ να παίζω τα ΠΑΛΙΑ παιχνίδια τύπου Odyssey και Ghost Recon που έχω στο account μου? Δεν με ενδιαφέρει κανένα παλιότερης γενιάς, και κανένα άλλο game γενικότερα, αυτά τα 2 όμως θέλω να παίζω. Φαντάζομαι ότι τα του gamepass θα μείνουν ανεπιρρέαστα και θα παίζουν και στα 2, σωστά? Δεν με ενδιαφέρουν τα καλύτερα γραφικά σε αυτή τη φάση. Με ενδιαφέρει να συνεχίσω να παίζω Odyssey & Ghost Recon αλλά και RDR2 (το πρωτοέπαιξα μέσω του pass και το αγόρασα πριν λίγες μέρες επειδή θα έφευγε απ'το pass). Επίσης δεν έχω ΟΥΤΕ ΕΝΑ σε physical, είμαι μόνο με digital. Άρα πάω σε Χ, σωστά? Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από polaki
WolvesInTheThroneRoom Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Yeroplatanos είπε Πολύ καλή επιλογή! Αν δεν έπαιζα πολλα steategy που το pc είναι μονόδρομος θα πήγαινα σίγουρα σε series s. Gamepass και είσαι ήσυχος για χρόνια με λίγα λεφτά. Ειχα διαβασει, δεν ξερω ποσο ισχυει, οτι τα νεα XBOX εχουν πληρη support για σχεδον ολα τα keyboard/mouse. Οπότε θεωρητικα μπορεις με ασυρματα να παιζεις και στο xbox. Εδω ακουγεται οτι θα βγει το World of Warcraft
fotisdra Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Έπαιξε τα ρέστα της η Microsoft , μακάρι να πάρει τον θρόνο σε αυτή την γενιά γιατί της αξίζει, έχει κάνει φοβερή δουλειά σε όλους τους τομείς. Εγώ προσωπικά θα την επιβραβευσω στην πρώτη ευκαιρία και αφού είχα κάνει ένα διάλειμμα σε αυτή την γενιά με την αγορά του ps4 . Υγ.:Το παράδοξο στην όλη φάση είναι ότι το ps5 μοιάζει να έχει καλύτερο χειριστήριο όσον αφορά τις τεχνολογίες που έχει πάνω τουλάχιστον , μένει να φανεί βέβαια
Yoda1980 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, polaki είπε @Yoda1980 + @ELMastas Επειδή εγώ όντως δεν καταλαβαίνω.. Έχω ήδη XBOX και PS4, και θα πάω σε PS5 μόνο για τα exclusives. Στο ΧΒΟΧ αυτή τη στιγμή παίζω τα games του gamepass και το συνδρομητικό της ΕΑ (για battlefield series μόνο) καθώς και ΟΛΑ τα games τύπου Ubisoft (πχ Assassins Creed). Γενικά δηλαδή παίζω τα πάντα σε ΧΒΟΧ, το PS4 είναι ΜΟΝΟ για exclusives. Ποιό από τα 2 ΧBOX να πάρω για το σενάριο που ανέφερα πιο πάνω, γιατί ειλικρινά ή εγώ είμαι λίγο χαζός ή δεν καταλαβαίνω έτσι όπως τα γράφουν. Αν πάρω το Χ, θα μπορώ να παίζω τα ΠΑΛΙΑ παιχνίδια τύπου Odyssey και Ghost Recon που έχω στο account μου? Δεν με ενδιαφέρει κανένα παλιότερης γενιάς, και κανένα άλλο game γενικότερα, αυτά τα 2 όμως θέλω να παίζω. Φαντάζομαι ότι τα του gamepass θα μείνουν ανεπιρρέαστα και θα παίζουν και στα 2, σωστά? Δεν με ενδιαφέρουν τα καλύτερα γραφικά σε αυτή τη φάση. Με ενδιαφέρει να συνεχίσω να παίζω Odyssey & Ghost Recon αλλά και RDR2 (το πρωτοέπαιξα μέσω του pass και το αγόρασα πριν λίγες μέρες επειδή θα έφευγε απ'το pass). Επίσης δεν έχω ΟΥΤΕ ΕΝΑ σε physical, είμαι μόνο με digital. Άρα πάω σε Χ, σωστά? Δεν εχει σημασια πιο απο τα δυο θα παρεις. Το account σου μεταφερεται καθως και ολα τα παιχνιδια. Τοσο απλα. Ιδιως αν ειναι digital μονο τοτε ειναι ακομα πιο απλο. Η διαφορα ειναι σε επιδοσεις και το εαν σε ενδιαφερει να εχει physical tray το μηχανημα σου. Παιχνιδια τα οποια στο χ ειχαν enhancements στο series s θα τρεχουν τις απλες εκδοσεις του απλου χβοχ ονε, εκτος και εαν οι εταιριες αποφασισουν να τα κανουν series s enhanced. Για υπαρχοντες τιτλους τυπου ghost recon χλωμο το κοβω. Βεβαιως θα εχει καποια benefits σε anisotropic filtering,texture streaming, σημαντικη βελτιωση σε loading λογω ssd και επισης παιχνιδια που ειχαν dynamic res τωρα θα μπορουν να χτυπαν το ανωτερο ταβανι αυτου του res. Τελος σε καποια παιχνιδια (δεν ειναι γνωστο ποια) θα διπλασιαστει το φρειμ. Απο εκει και περα οτιδηποτε νεο θα ειναι προφανως series s enhanced απο third party, απο backwards περιγραφει το αρθρο τα enhancements και φανταζομαι τιτλοι υπαρχοντες της ms που θα φανε series x enhance οκως πχ Gears 5 και Forxa horizon 4 ε θα εχουν και series s enhanced. Αμα θες ΟΛΑ τα ονε χ enhanced παιχνιδια που ηδη υπαρχουν να τα εχεις ετσι ακριβως τοτε series x. Αλλιως αφου εχεις πς4 ε μην ξοδευεσαι. Παρε το Series s. Εχει λιγοτερο αποθηκευτικο χωρο σε σχεση με το series x αλλα μπορεις να εχεις εναν εξωτερικο σκληρο και φθηνος να ειναι, και απλα να περνας ανα πασα στιγμη στον ssd τα παιχνιδια που παιζεις. Ειναι μια καλη διαχειρηση. Αφου τα ειχες ολα digital ε παρε το digital μηχανημα απλα οι παραμετροι ειναι αυτες που σου περιεργραψα (πιστευω σωστα) Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από Yoda1980 2
thomason993 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Αν είχε disc tray το Series S, ακόμα και σαν εξωτερικό περιφερειακό, θα το αγοραζα σίγουρα. Δυστυχώς μόνο και μόνο γι αυτό το λόγο θα παω στο Series X στο πρώτο price drop ή bundle που θα βγει σε 1-2 χρόνια.
ELMastas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, polaki είπε @Yoda1980 + @ELMastas Επειδή εγώ όντως δεν καταλαβαίνω.. Έχω ήδη XBOX και PS4, και θα πάω σε PS5 μόνο για τα exclusives. Στο ΧΒΟΧ αυτή τη στιγμή παίζω τα games του gamepass και το συνδρομητικό της ΕΑ (για battlefield series μόνο) καθώς και ΟΛΑ τα games τύπου Ubisoft (πχ Assassins Creed). Γενικά δηλαδή παίζω τα πάντα σε ΧΒΟΧ, το PS4 είναι ΜΟΝΟ για exclusives. Ποιό από τα 2 ΧBOX να πάρω για το σενάριο που ανέφερα πιο πάνω, γιατί ειλικρινά ή εγώ είμαι λίγο χαζός ή δεν καταλαβαίνω έτσι όπως τα γράφουν. Αν πάρω το Χ, θα μπορώ να παίζω τα ΠΑΛΙΑ παιχνίδια τύπου Odyssey και Ghost Recon που έχω στο account μου? Δεν με ενδιαφέρει κανένα παλιότερης γενιάς, και κανένα άλλο game γενικότερα, αυτά τα 2 όμως θέλω να παίζω. Φαντάζομαι ότι τα του gamepass θα μείνουν ανεπιρρέαστα και θα παίζουν και στα 2, σωστά? Δεν με ενδιαφέρουν τα καλύτερα γραφικά σε αυτή τη φάση. Με ενδιαφέρει να συνεχίσω να παίζω Odyssey & Ghost Recon αλλά και RDR2 (το πρωτοέπαιξα μέσω του pass και το αγόρασα πριν λίγες μέρες επειδή θα έφευγε απ'το pass). Επίσης δεν έχω ΟΥΤΕ ΕΝΑ σε physical, είμαι μόνο με digital. Άρα πάω σε Χ, σωστά? Φίλε Polaki ότι είπε ο φίλος πιο πάνω ισχύει και τα 2 σου κάνουν μια χαρά,όμως το θέμα είναι τι βλέψεις έχεις εσύ για το μέλλον,με το Χ θα έχεις κάποιες περισσότερες δυνατότητες δηλ 2-3 βασικές 1. θα έχεις το δυνατότερο hardware οπότε θα ευχαριστηθείς τα πάντα σε φούλ απόδοση (και χωρις απαραίτητα 4Κ)και καινούργια και παλαιότερα παιχνίδια και θα έχεις και καλύτερη απόδοση σε αυτά που ήδη είναι φτιαγμένα enchanced για Χ απο την προηγούμενη γενιά. 2)θα είσαι Future Proof απο hardware αν τυχόν κάποια στιγμή πάρεις 4Κ τηλεόραση η κάνα τούμπανο μόνιτορ και θα μπορείς να το ευχαριστηθείς πλέον και εκεί. και Last but not least,θα Εχεις δυνατότητα για δισκάκι blue ray που απο θα μπορείς να αγοράσεις και να το βρείς φτηνότερα όσο περνάει ο χρόνος,απο διαφορετικά μέρη,η να αγοράσεις και παλιότερα παιχνίδια πάρα πολύ φτηνά πλέον παιχνίδια και βέβαια να πουλήσεις αυτά που δεν θέλεις εφόσον τα έχεις σε δισκάκι και να κάνεις μελλοντικές ανταλαγές παιχνιδιών. Αν δεν σε ενδιαφέρει το physical media και δισκάκια και δεν έχεις σκοπό να πας σε αναβάθμιση τηλεόρασης σύντομα,χτυπάς το S και μεταφέρεις εκεί τον λογαριασμό σου και οτι έχεις παίρνεις και έναν εξωτερικό SSD 1ΤΒ για αποθηκεύση και να παίζεις και απευθείας κάποια παιχνίδια που ήδη έχεις απο κει και είσαι άρχοντας . 1 1
iddqdiddqd Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, polaki είπε @Yoda1980 + @ELMastas Επειδή εγώ όντως δεν καταλαβαίνω.. Έχω ήδη XBOX και PS4, και θα πάω σε PS5 μόνο για τα exclusives. Στο ΧΒΟΧ αυτή τη στιγμή παίζω τα games του gamepass και το συνδρομητικό της ΕΑ (για battlefield series μόνο) καθώς και ΟΛΑ τα games τύπου Ubisoft (πχ Assassins Creed). Γενικά δηλαδή παίζω τα πάντα σε ΧΒΟΧ, το PS4 είναι ΜΟΝΟ για exclusives. Ποιό από τα 2 ΧBOX να πάρω για το σενάριο που ανέφερα πιο πάνω, γιατί ειλικρινά ή εγώ είμαι λίγο χαζός ή δεν καταλαβαίνω έτσι όπως τα γράφουν. Αν δε σου λείπουν τα €200, series X: παραπάνω storage, καλύτερα γραφικά (εκτός αν θα είσαι μόνιμα με TV 1080), δυνατότητα physical media (προσφορές, τράμπες, μτχ), δυνατότητα BR 4K. Αφού όπως λες είναι το main κουτί σου, θα έλεγα δώσε τα. Τώρα, άμα τα 500 είναι πολλά και ξέρεις ότι τα πιο πολλά εξτραδάκια που ανέφερα δε σε νοιάζουν, υπάρχει το S. 1
angelfacekiller Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Choronzon είπε Ένα επιπλέον ερώτημα είναι τι θα γίνει με όσους έχουν physical copies παιχνιδιών από το xbox μέχρι και το Xbox one,θα μπορούν με.καποιο τρόπο να κάνουν claim τις digital εκδοχές τους?( αν αυτές υπάρχουν ...) Να υπενθυμίσω ότι το steam οταν ήταν στις αρχές του και ο κόσμος αγόραζε ακόμα physical στο pc σου έδινε αυτη τη δυνατότητα . θεωρώ οτι οπως και στο xbox one s, βάζεις τον δισκο του 360, κατεβάζει το digital με όλα τα update και απλα ζητάει δίσκο για να παιξει
polaki Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 @iddqdiddqd @ELMastas @Yoda1980 Ευχαριστώ και τους 3. Το σημαντικό είναι ότι το S δεν υπερτερεί κάπου σε σχέση με το Χ (καταλαβαίνω καλά?) άρα κοινώς αν (λέμε, αν) τα έξτρα λεφτά δεν είναι πρόβλημα, παίρνεις απλά το Χ και τελειώνεις. Έχω 4K 65άρα οπότε το 4K είναι κατά κάποιο τρόπο μονόδρομος, άρα το S δεν θα με καλύψει σε αυτό. Πάμε για Χ! Ευχαριστώ και πάλι!
gRim Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 28 minutes ago, angelfacekiller said: θεωρώ οτι οπως και στο xbox one s, βάζεις τον δισκο του 360, κατεβάζει το digital με όλα τα update και απλα ζητάει δίσκο για να παιξει Το S κυκλοφορεί μόνο σε digital έκδοση. Δεν έχει blu ray.
angelfacekiller Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, gRim είπε Το S κυκλοφορεί μόνο σε digital έκδοση. Δεν έχει blu ray. ε... αν πάρεις το S τον ήπιες... Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από angelfacekiller
music_lover Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, polaki είπε @Yoda1980 + @ELMastas Επειδή εγώ όντως δεν καταλαβαίνω.. Έχω ήδη XBOX και PS4, και θα πάω σε PS5 μόνο για τα exclusives. Επίσης δεν έχω ΟΥΤΕ ΕΝΑ σε physical, είμαι μόνο με digital. Άρα πάω σε Χ, σωστά? Απο ότι κατάλαβα, θα πάρεις το PS5 digital για τα exclusives και το series X για τα υπόλοιπα?
polaki Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, music_lover είπε Απο ότι κατάλαβα, θα πάρεις το PS5 digital για τα exclusives και το series X για τα υπόλοιπα? Ναι ακριβώς αυτό. Το ίδιο setup έχω τώρα και στις current gen. Γι'αυτό και στο θέμα του PS5 έγραψα ότι δεν βλέπω άμεσα λόγω αγοράς του PS5 αφού δεν έχουμε (ακόμα) αρκετά exclusives που να δικαιολογούν launch day αγορά. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα