antirix024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έχω Windows 10 Home με τα τελευταία updates, και έχω παρατηρήσει ότι καθώς περνάει η ώρα το ίντερνετ αρχίζει να γίνεται όλο και πιο αργό και κάποια στιγμή πλέον δεν μπαίνει σε σελίδες (ή αργεί τόσο πολύ που κάνει time-out). Στην αρχή είχα ενσυρματο και το έκανε πολύ συχνά και ειδικότερα μετά από sleep. Έκανα restart και έφτιαχνε. Μετά δοκίμασα με Wireless και είναι καλύτερα όμως πάλι μετά από αρκετή ώρα σταματάει να μπαίνει σε σελίδες. Όμως με το WiFi είναι κάπως καλύτερα (μου φαίνεται; δεν ξέρω). Έχω δοκιμάσει πολλά (και να κάνω /release /renew, ή να μην έχουν δικαίωμα τα windows να απενεργοποιούν το ιντερνετ για να κάνουνε οικονομία στο ρεύμα). Έχω απενεργοποιήσει σχεδόν όλα τα μη-microsoft services. Το ίδιο δεν συμβαίνει με άλλες συσκευές του σπιτιού. Το κινητό πάει σφαίρα, π.χ. Δεν ξέρω αν είναι ιος. Το defender το έχω πάντα ενεργοποιημένο και επίσης προσέχω πολύ με τα email και σε ποια site πηγαίνω. Υπάρχει καμιά ιδέα; Οποιαδήποτε; Π.χ. να δώ κάπου στα events τι error πετάει όταν δεν φορτώνει τις σελίδες; Επίσης στο task manager δεν φαίνεται κάποια εφαρμογή να "τρώει" το bandwidth. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από antirix024 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μήπως έχεις internet security πρόγραμμα ασφάλειας που να έχει και δικό του τοίχος προστασίας (firewall) και έχεις utorrent ή κάποιο άλλο torrent client που να τρέχει με την εκκίνηση; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antirix024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, micos000 είπε Μήπως έχεις internet security πρόγραμμα ασφάλειας που να έχει και δικό του τοίχος προστασίας (firewall) και έχεις utorrent ή κάποιο άλλο torrent client που να τρέχει με την εκκίνηση; οχι. Μόνο το Windows Defender / Firewall (το οποίο έχω δοκιμάσει να απενεργοποιήσω αλλά δεν άλλαξε κάτι) και το torrex το έχω απενεργοποιήσει κατά την εκκίνηση από το msconfig. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κάντο και μια απεγκατάσταση για σιγουριά το torrex. Επίσης κάνε επανεκκίνηση και άνοιξε διαχείριση εργασιών (δεξί κλικ στην taskbar), πάτα "περισσότερες λεπτομέρειες", μετά καρτέλα "Επιδόσεις", "Άνοιγμα εποπτείας πόρων", καρτέλα "Δίκτυο". Παρακολούθησε τι γίνεται εκεί και αν κάποιες διεργασίες φορτώνουν το δίκτυο. Τέλος, μπορεί να είναι και κάποια μόλυνση από ιό ή επίθεση ddos Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από micos000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antirix024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, micos000 είπε Κάντο και μια απεγκατάσταση για σιγουριά το torrex. Επίσης κάνε επανεκκίνηση και άνοιξε διαχείριση εργασιών (δεξί κλικ στην taskbar), πάτα "περισσότερες λεπτομέρειες", μετά καρτέλα "Επιδόσεις", "Άνοιγμα εποπτείας πόρων", καρτέλα "Δίκτυο". Παρακολούθησε τι γίνεται εκεί και αν κάποιες διεργασίες φορτώνουν το δίκτυο. Τέλος, μπορεί να είναι και κάποια μόλυνση από ιό ή επίθεση ddos θα το κάνω απλά το torrex το έχω 2-3 χρόνια. Το πρόβλημα άρχισε να συμβαίνει πριν κανά μήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δες και τα άλλα από κάτω αλλά παρακολούθησε το και όταν αρχίζει να σέρνετε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmm Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δοκίμασε να κάνεις uninstall το skype. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antirix024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, dhmm είπε Δοκίμασε να κάνεις uninstall το skype. γιατί το λες αυτό; Αν και το χρησιμοποιώ το skype λόγω δουλειάς μπορώ να το έχω και από το τηλέφωνο, δεν με πειράζει να το βγάλω. Έχεις ακούσει τίποτα περίεργο για το skype; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmm Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, antirix024 είπε γιατί το λες αυτό; Αν και το χρησιμοποιώ το skype λόγω δουλειάς μπορώ να το έχω και από το τηλέφωνο, δεν με πειράζει να το βγάλω. Έχεις ακούσει τίποτα περίεργο για το skype; Σε εμένα έτρωγε κολλήματα το σύστημα με skype. Μόλις το ξύλωσα έστρωσε. Μια δοκιμή απλά. Μετά ξαναβάλτο. Επίσης θα μπορούσα να πρότεινω να κάνεις διαγραφή του adapter μαζί με οδηγούς και να βάλεις οδηγό λίγο ποιο παλιό. Έγινε μετα απο αναβάθμιση ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antirix024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, dhmm είπε Σε εμένα έτρωγε κολλήματα το σύστημα με skype. Μόλις το ξύλωσα έστρωσε. Μια δοκιμή απλά. Μετά ξαναβάλτο. Επίσης θα μπορούσα να πρότεινω να κάνεις διαγραφή του adapter μαζί με οδηγούς και να βάλεις οδηγό λίγο ποιο παλιό. Έγινε μετα απο αναβάθμιση ; οταν λες αναβάθμιση εννοείς Windows Update. Δεν το ξέρω. Πιθανόν γιατί ακούγονται πολλά. Δεν μπορώ να το πω με σιγουριά. Όταν λες adapter εννοείς την κάρτα δικτύου; Τώρα το έχω στο WiFi (μέσω usb) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmm Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Ναι εννοώ Windows Update, και κάρτα δικτύου. Λοιπόν κάνε reset το network stack σου λίγο. ΄Πάτα έναρξη και πληκτρολόγησε CMD. Κάνε δεξί κλικ και "Εκτέλεση ωσ διαχειριστής" Στη συνέχεια εκτέλεσε τις παρακάτω εντολές χωρίς restarts ipconfig /release <πάτα enter> ipconfig /flushdns <πάτα enter> ipconfig /renew <πάτα enter> netsh int ip reset <πάτα enter> netsh winsock reset <πάτα enter> Μετά την τελευταία εντολή restart και δες τι γίνεται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antirix024 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, dhmm είπε Ναι εννοώ Windows Update, και κάρτα δικτύου. Λοιπόν κάνε reset το network stack σου λίγο. ΄Πάτα έναρξη και πληκτρολόγησε CMD. Κάνε δεξί κλικ και "Εκτέλεση ωσ διαχειριστής" Στη συνέχεια εκτέλεσε τις παρακάτω εντολές χωρίς restarts ipconfig /release <πάτα enter> ipconfig /flushdns <πάτα enter> ipconfig /renew <πάτα enter> netsh int ip reset <πάτα enter> netsh winsock reset <πάτα enter> Μετά την τελευταία εντολή restart και δες τι γίνεται. thanks. Αυτό να το κάνω όταν αρχίσει να σέρνεται ή και τώρα. Το /release /renew το έχω δοκιμάσει πάντως. Θα δοκιμάσω και τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmm Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Να σε καλά. Κάντο τώρα και δες αν θα ξανακάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dhmm είπε Δοκίμασε να κάνεις uninstall το skype. Γιατί το Viber πάει πίσω; Φίλος μου έχει φάει restart κι εγώ φριζάρισμα και μπλε οθόνη. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από Τέρης Α. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dhmm Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Γιατί το Viber πάει πίσω; Φίλος μου έχει φάει restart κι εγώ φριζάρισμα και μπλε οθόνη. Αμα σου οτι δεν το είδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα