pngts1996 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά, Έχω ενα μαξαι ford focus 2000 και εχει καποιες σχετικες γρατζουνιες, θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να κανω για να τα καλυψω. Εαν γινεται η δουλεια να γινει κ απο μενα να προσπαθησω. Αν μπορειτε να μου πειτε τι θα χρειαστει να κανω κ τι να αγορασω! Σας ευχαριστω!
giomi Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, pngts1996 είπε Καλησπέρα παιδιά, Έχω ενα μαξαι ford focus 2000 και εχει καποιες σχετικες γρατζουνιες, θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να κανω για να τα καλυψω. Εαν γινεται η δουλεια να γινει κ απο μενα να προσπαθησω. Αν μπορειτε να μου πειτε τι θα χρειαστει να κανω κ τι να αγορασω! Σας ευχαριστω! Στο cardetailing.gr θα βρεις εξειδικευμένες απαντήσεις και βοήθεια για προιόντα, εργαλειά και τεχνικές αποκατάστασης. 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, pngts1996 είπε Καλησπέρα παιδιά, Έχω ενα μαξαι ford focus 2000 και εχει καποιες σχετικες γρατζουνιες, θα ηθελα να ρωτησω τι μπορω να κανω για να τα καλυψω. Εαν γινεται η δουλεια να γινει κ απο μενα να προσπαθησω. Αν μπορειτε να μου πειτε τι θα χρειαστει να κανω κ τι να αγορασω! Σας ευχαριστω! Χρωμα αυτοκινητου σε πινελο ή σπρει(γυρω στα 7ευρω)Μετα το περνάς και με μια αλοιφη.. Το αποτελεσμα δεν ειναι επαγγελματικο αλλα την βγαζεις οικονομικα! Εδω εισαι: https://goo.gl/maps/TeRQgyGQbCGRQbyR8
pngts1996 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 23/9/2020 στις 3:42 ΜΜ, PLACEBO_89 είπε Χρωμα αυτοκινητου σε πινελο ή σπρει(γυρω στα 7ευρω)Μετα το περνάς και με μια αλοιφη.. Το αποτελεσμα δεν ειναι επαγγελματικο αλλα την βγαζεις οικονομικα! Εδω εισαι: https://goo.gl/maps/TeRQgyGQbCGRQbyR8 Γινεται να μουνπροτεινεις καποια προιοντα απο σκρουτζ, οπως κ για τα ζταμια γτ θολωνουν λογω υγρασιας
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, pngts1996 είπε Γινεται να μουνπροτεινεις καποια προιοντα απο σκρουτζ, οπως κ για τα ζταμια γτ θολωνουν λογω υγρασιας Εχεις AC?Τότε να το βάζεις ,και στο ζεστό ακόμα ,για να σου βγάζει την υγρασία.
PLACEBO_89 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, pngts1996 είπε Γινεται να μουνπροτεινεις καποια προιοντα απο σκρουτζ, οπως κ για τα ζταμια γτ θολωνουν λογω υγρασιας https://oil-stores.gr/antithambotiko-sprey-200ml-stac-plastic-a01163?skr_prm=WyI1ODQ1NjE5My1lMmM4LTRkZWYtYmQyYS1jOTBhYzA4YjcxNDgiLDE2MDEwNzc4MzIxMzcseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0
evoracing Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Για το θόλωμα προσωπικά τον χειμώνα το έχω μόνιμα στην 1η σκάλα του ανεμιστήρα να βάζει αέρα απ έξω και δεν είχα ποτέ θέμα θαμπώματος. Τώρα αν μπουν 3-4 άτομα μέσα εκεί θέλει παραπάνω ένταση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα