marikat Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα παιδιά! Θέλω τη βοήθειά σας, μόνο παρακαλώ να απαντήσουν όσοι γνωρίζουν πραγματικά. Το θέμα άνοιξε για λογαριασμό φίλης. Πρόσφατα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα με το instagram! Της κατέβασαν το προφίλ γτ εφαγε αναφορά για πνευματικα δικαιώματα φωτογραφιών. Υπάρχει τρόπος να επαναφέρει το προφίλ της; κι ολα αυτα γτ δεν εκανε ταγκ το φωτογράφο που της είχε τραβήξει 10 χρονια πριν και τωρα που η κοπέλα εχει αρκετά μεγάλη αναγνωρισμοτητα, της έκανε ζημιά. Πως μπορεί να λυθεί ολο αυτο και να παρει πίσω η κοπέλα το λογαριασμό της;;;
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Πέραν από το να επικοινωνήσετε με το Instagram και να αρχίσετε την κλάψα δεν υπάρχει τίποτε άλλο. Για την εγγραφή της εκεί αποδέχεται τους όρους που σίγουρα θα λένε κάτι για τα πνευματικά δικαιώματα και Ban, οπότε θεωρείται πως γνώριζε και είχε υπόψην της τι ανεβάζει.
marikat Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Το ινσταγκραμ όμως τις κατεβασε τις φωτογραφίες αλλά της έσβησαν και το λογαριασμό. Δηλαδή μονο αν στείλει μήνυμα και κλαφτει όπως λες παιζει να της τον δώσουν πισω;
Ukforthemoment Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, marikat είπε Το ινσταγκραμ όμως τις κατεβασε τις φωτογραφίες αλλά της έσβησαν και το λογαριασμό. Δηλαδή μονο αν στείλει μήνυμα και κλαφτει όπως λες παιζει να της τον δώσουν πισω; Μονο το instagram ξέρει.
TechnoState Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Γιατί δεν κάνεις αυτή την ερώτηση σε κάποιο help desk του Instagram? Νομίζω ότι από εκεί θα λάβεις υπεύθυνη απάντηση.
Bitbit Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 χωρίς να έχω γνώση του θέματος αλλά υποθέτω κάθε μέρα θα σβήνονται τόσοι και τόσοι λογαριασμοί. Πιστεύετε ότι το instagram θα ασχοληθεί με τον καθένα που θα κλαφτεί; Μάλλον δε μπορεί να κάνει τίποτα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, marikat είπε Το ινσταγκραμ όμως τις κατεβασε τις φωτογραφίες αλλά της έσβησαν και το λογαριασμό. Δηλαδή μονο αν στείλει μήνυμα και κλαφτει όπως λες παιζει να της τον δώσουν πισω; Της έκλεισαν τον λογαριασμό διότι λογικά αναφερονται οι συνέπειες στους όρους που συμφώνησε. Ποιo θα ειναι το αποτέλεσμα αν κλαφτει δεν το ξέρω, η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα της επαναφέρουν τον λογαριασμό, μιλάμε για ένα μέσον με πολλά εκατομμύρια χρήστες και αρκετές τέτοιες περιπτώσεις και δεν νομίζω να ασχοληθούν με το δικό της account. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από Βασίλης_29
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Αρκετά μεγάλη αναγνωρισιμότητα pics or gtfo
marikat Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, JohnGTA είπε Αρκετά μεγάλη αναγνωρισιμότητα pics or gtfo Ναι φίλε μου. Είναι αρκετά γνωστή. Όχι από αυτές που διαφημίζουν τον πισινό τους η τα στήθη τους. Κι αν έχεις σκοπό να κοροϊδεψεις η να ειρωνευτεις, θα σε παρακαλούσα να μη το κάνεις εδω. Ευχαριστώ. 14 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Της έκλεισαν τον λογαριασμό διότι λογικά αναφερονται οι συνέπειες στους όρους που συμφώνησε. Ποιo θα ειναι το αποτέλεσμα αν κλαφτει δεν το ξέρω, η προσωπική μου άποψη είναι ότι δεν θα της επαναφέρουν τον λογαριασμό, μιλάμε για ένα μέσον με πολλά εκατομμύρια χρήστες και αρκετές τέτοιες περιπτώσεις και δεν νομίζω να ασχοληθούν με το δικό της account. Για να τον κλείσουν όμως, ασχολήθηκαν ανάμεσα στους τόσους λογαριασμούς...
WireFire Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, marikat είπε Για να τον κλείσουν όμως, ασχολήθηκαν ανάμεσα στους τόσους λογαριασμούς... Πως της τον έκλεισαν? της ήρθε κάποια προειδοποίηση? κάποιο μήνυμα?
marikat Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, WireFire είπε Πως της τον έκλεισαν? της ήρθε κάποια προειδοποίηση? κάποιο μήνυμα? Της ήρθε μήνυμα ότι κατέβηκαν οι φωτογραφίες και καπάκι της τον απενεργοποιησαν
WireFire Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Σίγουρα δεν έπεσε θύμα scam/phishing? https://conversation.which.co.uk/money/instagram-copyright-violation-scam-direct-message/
marikat Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, WireFire είπε Σίγουρα δεν έπεσε θύμα scam/phishing? https://conversation.which.co.uk/money/instagram-copyright-violation-scam-direct-message/ Οχι. Γτ ειχε προηγηθεί ένα σκηνικό με κάποιον που λογικά αυτός έκανε την αναφορα.
WireFire Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Σε τέτοιες περιπτώσεις συνήθως κατεβάζουν τις φωτό όχι τον λογαριασμό. Εκτός κι αν υπάρχει επαναλαμβανόμενη παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να στείλει ένα μέηλ και να ρωτήσει τι και πως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα