micos000 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα. Το όνομα του χρήστη σου είναι στα Ελληνικά; Στο vm ο χρήστης τι ονομα έχει;
kinhthra Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, micos000 είπε Να σε ρωτήσω κάτι ακόμα. Το όνομα του χρήστη σου είναι στα Ελληνικά; Στο vm ο χρήστης τι ονομα έχει; το έχω σύνδεση με microsoft login. είναι ακριβώς ότι έχω στο λάπτοπ. λατινικούς χαρακτήρες
kinhthra Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, dhmm είπε Αν δεν το δω δυστυχώς περισσότερα δεν μου έρχονται. Θα έλεγα οτι μπορεί να φτάει το Hyper-V αλλά δεν νομίζω. Έχετε τσεκάρει να τρέχει για όλους τους χρήστες σε Admin Mode ; ( αν και επικίνδυνο ) ενεργοποίησα το administrator κι η εγκατάσταση έμεινε αλλά πάλι έχω ένα σοβαρό πρόβλημα. τα γράμματα εμφανίζονται όπως στην εικόνα.
dhmm Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Άλλαξε το region του συστήματος κάτι με την γλώσσα μου φαίνεται.
asmilon Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ειναι κλασσικο προβλημα των Windows 10 απο την 1703 και μετα με παλια προγραμματα. Αποσυμπιεσε, τρεξε το επισυναπτομενο, κανε μια επανεκκινηση και θα στρωσει. Εναλλακτικα αν εχει προβλημα το αρχειο ανοιξε ενα Notepad και κανε επικολληση το παρακατω: Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\FontSubstitutes] "MS Serif"="Arial" "System"="Arial" "Microsoft Sans Serif"="Arial" "Small Fonts"="Arial" "MS Sans Serif"="Arial" και σωσε το πχ στο desktop σου ως "Greek.reg" μαζι με τα " " ωστε να στο σωσει με καταληξη .reg fix_Windows_10_greek_charactets.zip Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2020 από asmilon
kinhthra Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, dhmm είπε Άλλαξε το region του συστήματος κάτι με την γλώσσα μου φαίνεται. το έχω δοκιμάσει δεν αλλάζει τίποτα. 1 ώρα πριν, asmilon είπε Ειναι κλασσικο προβλημα των Windows 10 απο την 1703 και μετα με παλια προγραμματα. Τρεξε το παρακατω, κανε μια επανεκκινηση και θα στρωσει. fix_Windows_10_greek_charactets.reg 488 B · 1 download Δεν μπορώ να το κατεβάσω.
asmilon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Διορθωσα το upload, δες αν σου παιζει τωρα...
kinhthra Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, asmilon είπε Διορθωσα το upload, δες αν σου παιζει τωρα... όχι δεν με αφήνει αλλά θα το κάνω όπως μου είπες. ευχαριστώ
kinhthra Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 το πρόβλημά μου λύθηκε παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο. Αλλά το ερώτημά μου είναι γιατί δεν μπορούσα να κάνω εγκατάσταση σαν απλός χρήστης;
micos000 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε είχα ρωτήσει πριν αν έκανες την εγκατάσταση ως διαχειριστής αλλά είπες ότι βγάζει popup και τίποτα. Ο χρήστης στο λάπτοπ είναι απλός user ή administrator; Δοκίμασα την εγκατάσταση σε pc πλήρη λογαριασμό χρήστη και η εγκατάσταση και το πρόγραμμα δούλεψε κανονικά. Για τα Ω, μάλλον δεν έβαλε την γραμματοσειρά που υπάρχει μέσα στο πακέτο (Mgptwn__.ttf). Με δεξί κλικ στο αρχείο σου δίνει επιλογή για εγκατάσταση. Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2020 από micos000
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, kinhthra είπε το πρόβλημά μου λύθηκε παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο. Αλλά το ερώτημά μου είναι γιατί δεν μπορούσα να κάνω εγκατάσταση σαν απλός χρήστης; Πως να εγκαταστήσετε τον ελληνικο λεξικο Χωρίς τόνους,ΤΟΝ ελληνικό ...........
kinhthra Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, micos000 είπε Σε είχα ρωτήσει πριν αν έκανες την εγκατάσταση ως διαχειριστής αλλά είπες ότι βγάζει popup και τίποτα. Ο χρήστης στο λάπτοπ είναι απλός user ή administrator; Δοκίμασα την εγκατάσταση σε pc πλήρη λογαριασμό χρήστη και η εγκατάσταση και το πρόγραμμα δούλεψε κανονικά. Για τα Ω, μάλλον δεν έβαλε την γραμματοσειρά που υπάρχει μέσα στο πακέτο (Mgptwn__.ttf). Με δεξί κλικ στο αρχείο σου δίνει επιλογή για εγκατάσταση. ναι το είχα δοκιμάσει και δεν έτρεχε. για αυτό που κάνει εντύπωση. 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Πως να εγκαταστήσετε τον ελληνικο λεξικο Χωρίς τόνους,ΤΟΝ ελληνικό ........... 🤣 εμένα δεν με πειράζει (αρκεί να γίνει η δουλειά) , μάλλον έτσι το ψάχνουν ή είναι οι προτάσεις που βγάζει γουγλε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα