Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας,

έχω ένα πρόγραμμα πολύ παλιό το έχω κάνει απεγκατάσταση πολλές φορές με τα χρονιά αλλά τώρα με τα windows 2004 κάτι δεν πάει καλά. έκανα αναβάθμιση  το λαπτοπ σε ssd και πέρασα winodows 2004. τώρα προσπαθώ να εγκαταστήσω ένα πρόγραμμα αλλά μάταια. έχω προσπαθήσει όλες τις συμβατότητες από win 98 έως τώρα. στο Η/Υ το έχω εγκαταστημένο και τρέχει μια χαρά. τώρα μπορώ να το πάρω με κάποιο τρόπο κι να το εγκαταστήσω κι στο λαπτοπ;  ή πώς μπορώ να το εγκαταστήσω στο λαπτοπ;

Δημοσ.

Επειδή δεν γνωρίζω το πρόγραμμα μηλάω θεωρητικά. Κατεβάστε το virtualbox  της Oracle.  Κάντε εγκατάσταση Windows XP μέσα σε αυτό. Στη συνέχεια install το λογισμικό μεσα σε αυτό.

Εμφανίζει κάποιο error ; Η απλα δεν τρέχει ; Περισσότερες λεπτομέριες παρακαλώ.

Δημοσ.
  1. Δεν κάνει εγκατάσταση ή δεν τρέχει;
  2. Ποιο πρόγραμμα είναι και τι σφάλμα βγάζει;
  3. Με δεξί κλικ στο setup του->Εκτέλεση ως διαχειριστής το δοκίμασες;
  4. Μήπως θέλεις τίποτα .net framework 3.5 ή vb/vc runtimes;
  5. Το έχεις σε ένα εκτελέσιμο, σε zip ή σε cd; Αν το έχεις σε cd/zip δες μήπως έχει κάποιον φάκελο redist και πρέπει να εγκατασήσεις τίποτα από εκεί μέσα.
  6. Ο άλλος υπολογιστής τι λειτουργικό έχει και αν είναι 10άραι ποια έκδοση;
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, micos000 είπε
  1. Δεν κάνει εγκατάσταση ή δεν τρέχει;
  2. Ποιο πρόγραμμα είναι και τι σφάλμα βγάζει;
  3. Με δεξί κλικ στο setup του->Εκτέλεση ως διαχειριστής το δοκίμασες;
  4. Μήπως θέλεις τίποτα .net framework 3.5 ή vb/vc runtimes;
  5. Το έχεις σε ένα εκτελέσιμο, σε zip ή σε cd; Αν το έχεις σε cd/zip δες μήπως έχει κάποιον φάκελο redist και πρέπει να εγκατασήσεις τίποτα από εκεί μέσα.
  6. Ο άλλος υπολογιστής τι λειτουργικό έχει και αν είναι 10άραι ποια έκδοση;

38 λεπτά πριν, dhmm είπε

Επειδή δεν γνωρίζω το πρόγραμμα μηλάω θεωρητικά. Κατεβάστε το virtualbox  της Oracle.  Κάντε εγκατάσταση Windows XP μέσα σε αυτό. Στη συνέχεια install το λογισμικό μεσα σε αυτό.

Το θέμα είναι πολύ περίεργο. Το πρόγραμμα δεν κάνει εγκατάσταση. Προσπαθώ εκτέλεση ως διαχειριστής βγάζει το popup παράθυρο κι μετά δεν εμφανίζει τίποτα. Έκανα εγκατάσταση vmware κι πέρασα windows 10 pro 2004. Το πρόγραμμα τρέχει κανονικά. Μιλάμε για την ίδια έκδοση windows 10 2004 x64 η μόνη διαφορά είναι ότι στο λαπτοπ έχω windows home. 

Δημοσ.

Απάντησε σε παρακαλώ και στο 2 και στο 5.

20 λεπτά πριν, kinhthra είπε

η μόνη διαφορά είναι ότι στο λαπτοπ έχω windows home. 

Βάλε στο vm τα home.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, micos000 είπε

Απάντησε σε παρακαλώ και στο 2 και στο 5.

Βάλε στο vm τα home.

Όχι δεν μου βγάζει κανένα σφάλμα. Το έχω σε φάκελο κι σε iso. Δεν έχει φάκελο redist.

10 λεπτά πριν, dhmm είπε

Όταν το τρέχεις δες λίγο αν τα process ξεκινάνε η όχι

Πώς να τε δω αυτό; 

Δημοσ.

Απο το task manager δες εάν σου δείχνει την διεργασία του προγράμματος και εάν κάνει κάτι. Αλλάζει η χρήση CPU ; Μνήμη ;

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, dhmm είπε

Απο το task manager δες εάν σου δείχνει την διεργασία του προγράμματος και εάν κάνει κάτι. Αλλάζει η χρήση CPU ; Μνήμη ;

όχι δεν βλέπω να αλλάζει κάτι στο task manager.

Δημοσ.

Είναι κάποιο πρόγραμμα το οποίο χρειάζεται κάποιο ειδικό hardware ; Έίναι πρόγαρμμα DOS μήπως ; Το λειτουργίκό HOME τι είναι x86 ή x64 ? Και το PRO τι είναι x86 ή x64 ;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dhmm είπε

Είναι κάποιο πρόγραμμα το οποίο χρειάζεται κάποιο ειδικό hardware ; Έίναι πρόγαρμμα DOS μήπως ; Το λειτουργίκό HOME τι είναι x86 ή x64 ? Και το PRO τι είναι x86 ή x64 ;

το έχω αναφέρει κι πιο πάνω είναι κι τα δυο x64 bit κι την τελευταία έκδοση 2004. τώρα κατεβάζω windows 10 home για να το βάλω σε virtual box για να δω τι θα μου βγάζει.

κι κάτι άλλο, πριν το αλλάξω το σκληρό δίσκο το είχα εγκαταστημένο.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, micos000 είπε

Στον προηγούμενο δίσκο τι windows και τι έκδοση είχες εγκατεστημένα; Ήταν hoewm ή pro;

Windows home 1904 αν δεν κάνω λάθος πάντα x64 

3 ώρες πριν, dhmm είπε

μόλις το τεσταρα σε vmware την ίδια έκδοση που έχω κι η εγκατάσταση έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα. τελικά το πρόβλημα είναι σε μένα. τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Αν δεν το δω δυστυχώς περισσότερα δεν μου έρχονται. Θα έλεγα οτι μπορεί να φτάει το Hyper-V αλλά δεν νομίζω.

Έχετε τσεκάρει να τρέχει για όλους τους χρήστες σε Admin Mode ; ( αν και επικίνδυνο )

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dhmm είπε

Αν δεν το δω δυστυχώς περισσότερα δεν μου έρχονται. Θα έλεγα οτι μπορεί να φτάει το Hyper-V αλλά δεν νομίζω.

Έχετε τσεκάρει να τρέχει για όλους τους χρήστες σε Admin Mode ; ( αν και επικίνδυνο )

Το δοκίμασα σε safe mode γίνετε η εγκατάσταση αλλά το περιεχόμενο είναι μόνο Ω μου φαίνεται. Το πρόγραμμα είναι το ελλονικο λεξικο. Αλλά όπως το έχω αναφέρει δεν είναι το πρόβλημα με το πρόγραμμα αλλά με το δικό μου λαπτοπ. Μη πως παίζει ρόλο που είναι ssd; λέω εγώ τώρα... 

Επεξ/σία από kinhthra

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...