Bitbit Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 24 Απριλίου 2021 Μου στείλανε newsletter, ότι βάζουν τα κρυπτονομίσματα στο παιχνίδι. Δε χρεώνουν προμήθεια γράφουν, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο. Ψήνομαι να δοκιμάσω από περιέργεια αλλά όταν προχωράω στη δημιουργία του crypto wallet μου λέει να επιλέξω χώρα (για φορολογικούς λόγους) και μιας που δεν έχει Ελλάδα επιλέγω ...άλλη , αλλά μου βγάζει ότι αν προχωρήσω θα κλειδώσει. Δεν υποστηρίζει την Ελλάδα ή εννοεί ότι αν δηλώσω ψέματα θα μου κλειδώσει; Εντάξει το βρήκα. Δεν υποστηρίζει την Ελλάδα ακόμα. Τζίφος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2021 21 ώρες πριν, Bitbit είπε Μου στείλανε newsletter, ότι βάζουν τα κρυπτονομίσματα στο παιχνίδι. Δε χρεώνουν προμήθεια γράφουν, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούλιο. Ψήνομαι να δοκιμάσω από περιέργεια αλλά όταν προχωράω στη δημιουργία του crypto wallet μου λέει να επιλέξω χώρα (για φορολογικούς λόγους) και μιας που δεν έχει Ελλάδα επιλέγω ...άλλη , αλλά μου βγάζει ότι αν προχωρήσω θα κλειδώσει. Δεν υποστηρίζει την Ελλάδα ή εννοεί ότι αν δηλώσω ψέματα θα μου κλειδώσει; Εντάξει το βρήκα. Δεν υποστηρίζει την Ελλάδα ακόμα. Τζίφος Και για μετοχές εχει δυνατότητα διαπραγμάτευσης και πολυ μεγάλη ποικιλια μετοχών αλλά δεν υποστηρίζει Ελλάδα ακόμη... υπομονή. Έληξε η δωρεάν prime περίοδος αλλά θα την κρατησω ως standard account γιατί φαίνεται ότι προσπαθουν να αναπτυχθούν συνεχώς και σε διάφορους τομείς (crypto, stocks). Eχουν μέλλον νομιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nojom Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 αν κατάλαβα καλά στο θέμα συνάλλαγμα δεν είναι το ίδιο καλή με revolut και N26, σωστά; χρεώνει μια προμήθεια. άρα τώρα που θα πάω εξωτερικό (εκτός €) καλύτερα να χρησιμοποιήσω Ν26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 3 ώρες πριν, nojom είπε αν κατάλαβα καλά στο θέμα συνάλλαγμα δεν είναι το ίδιο καλή με revolut και N26, σωστά; χρεώνει μια προμήθεια. άρα τώρα που θα πάω εξωτερικό (εκτός €) καλύτερα να χρησιμοποιήσω Ν26 Αν κανείς συνάλλαγμα μέσω pockets, εχω την εντυπωση δινει χειροτερο rate απο Revolut. Δεν νομιζω να ειναι χειροτερα απο τα rates της Mastercard που θα πληρωσεις με Ν26 ωστοσο. Εγω θα εκανα την μετατροπη με Revolut και θα τα εστελνα στην Vivid αν ηθελα να την χρησιμοποιήσω. Πρακτικά η διαφορά θα είναι σχετικά μικρή εκτός αν μιλάμε για ποσά άνω των 3 - 4Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2021 3 hours ago, nojom said: αν κατάλαβα καλά στο θέμα συνάλλαγμα δεν είναι το ίδιο καλή με revolut και N26, σωστά; χρεώνει μια προμήθεια. άρα τώρα που θα πάω εξωτερικό (εκτός €) καλύτερα να χρησιμοποιήσω Ν26 Η vivid είναι η χειρότερη από συνάλλαγμα μεταξύ n26 και revolut. Με το καλημέρα έχει χρέωση 0.5% για συνάλλαγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 11 Μαΐου 2021 Παρατήρησε κανείς ότι αφαίρεσαν το in-app chat? Όπου και να πατήσεις για support πλέον σε αναγκάζει να τους στείλεις mail. Τους έχω στείλει από Τετάρτη και ακόμα περιμένω απάντηση. Μοιάζει σαν βημα πίσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Μέχρι 7 Οκτωβρίου 10% cashback από το lidl για όλους τους κατόχους, με όριο επιστροφής 20€. Δεν χρειάζεται καμία εγγραφή σε συνδρομή στην vivid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, Hapatingo είπε Μέχρι 7 Οκτωβρίου 10% cashback από το lidl για όλους τους κατόχους, με όριο επιστροφής 20€. Δεν χρειάζεται καμία εγγραφή σε συνδρομή στην vivid. Την έχω αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Πως τη φορτίζουμε χωρίς κόστος; Υπάρχει revolut & n26 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Just now, Doubt said: Την έχω αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Πως τη φορτίζουμε χωρίς κόστος; Υπάρχει revolut & n26 Μέσω κάρτας μπορείς 200€ τον μήνα δωρεάν, διαφορετικά έμβασμα από revolut στο iban του λογαριασμού σου στην vivid. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2021 30 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Μέσω κάρτας μπορείς 200€ τον μήνα δωρεάν, διαφορετικά έμβασμα από revolut στο iban του λογαριασμού σου στην vivid. Μόλις έβαλα 100€ μέσω Gpay, Curve και ελληνική κάρτα από πίσω. Άμεσα και free. *Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάπου να αναφέρεται το cashback. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 25/9/2021 στις 2:38 ΜΜ, Hapatingo είπε Μέχρι 7 Οκτωβρίου 10% cashback από το lidl για όλους τους κατόχους, με όριο επιστροφής 20€. Δεν χρειάζεται καμία εγγραφή σε συνδρομή στην vivid. Που το είδες αυτό να πάρει; Τόσες αγορές έκανα αυτές τις μέρες στο lidl αλλά δε χρησιμοποίησα vivid παρόλο που την ειχα στην τσέπη. Απ' ότι είδα υποστηρίζει πλέον crypto στην Ελλάδα. Το προχώρησα και Μ αφήνει να αγοράσω. Θα το δοκιμάσω Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2021 από Bitbit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 10 ώρες πριν, Bitbit είπε Που το είδες αυτό να πάρει; Τόσες αγορές έκανα αυτές τις μέρες στο lidl αλλά δε χρησιμοποίησα vivid παρόλο που την ειχα στην τσέπη. Πήγα χθες, 35€ λογαριασμός 0,01€ cashback. Δεν ξέρω αν αλλάξει κάτι όταν φύγει το "pending". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 10 hours ago, Bitbit said: Που το είδες αυτό να πάρει; Τόσες αγορές έκανα αυτές τις μέρες στο lidl αλλά δε χρησιμοποίησα vivid παρόλο που την ειχα στην τσέπη. Απ' ότι είδα υποστηρίζει πλέον crypto στην Ελλάδα. Το προχώρησα και Μ αφήνει να αγοράσω. Θα το δοκιμάσω Στο tab με τα rewards, ακόμα υπάρχει αλλά έχει λήξει. Όσα εικονίδια δεν έχουν το σύμβολο plus σημαίνει ότι είναι για όλους, χωρίς συνδρομή. Spoiler Τα cryptos έχουν fees όποτε δεν είναι συμφέρουσα επιλογή η vivid. Υπάρχει και η change που εκτός από cryptos δίνει 7% επιτόκιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Στο tab με τα rewards, ακόμα υπάρχει αλλά έχει λήξει. Όσα εικονίδια δεν έχουν το σύμβολο plus σημαίνει ότι είναι για όλους, χωρίς συνδρομή. Στη δική μου εφαρμογή ούτε υπάρχει, ούτε υπήρχε. Μήπως είναι για άλλη χώρα πχ Αγγλία ή Γερμανία; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2021 1 hour ago, Doubt said: Στη δική μου εφαρμογή ούτε υπάρχει, ούτε υπήρχε. Μήπως είναι για άλλη χώρα πχ Αγγλία ή Γερμανία; Ελλάδα κανονικά. Τώρα αυτές που έχει δωρεάν χωρίς συνδρομή είναι για McDonald’s, bolt, lime και voi scooters. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα