prometheas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Εγώ θα ζητήσω να κλείσουν το λογαριασμό μου, μου φτάνει η Revolut. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 1 minute ago, prometheas said: Εγώ θα ζητήσω να κλείσουν το λογαριασμό μου, μου φτάνει η Revolut. Δωρεάν είναι. Δεν χρειάζεται να μπεις σε τέτοια διαδικασία, ειδικά μετά από ταυτοποιήσεις κοκ. Τώρα δε σου χρειάζεται στο μέλλον μπορεί. Μπαίνει στο συρτάρι και τελείωσε η υπόθεση. Μπορεί να βγει μια αναβάθμιση και να αλλάξουν τα πράγματα πχ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Ναι δεν έχεις άδικο τελικά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2021 μη κάνεις τη βλακεία και τον κλείσεις. Τζάμπα είναι. Καλό είναι να έχουμε πάντα εναλλακτικές. εγώ έχω λογαριασμό σε τόσες..... και με έχει βοηθήσει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 απ ότι είδα στην εφαρμογή η προσφορά (super deals) για -10% σε καταστήματα Lidl ισχύει και πάλι με 4/4/2021. Εννοείται γι αυτούς που είναι premium. Δυστυχώς είναι το κ#λολοκνταουν και δε μπορούμε να κινηθούμε. Αλλιώς θα αναβάθμιζα σε premium. Αναφέρουν επίσης και -21% σε ΙΚΕΑ. Τελικά ξέρει κανείς αν αυτό ισχύει όντως στην Ελλάδα. Αν ισχύει είναι τρελή προσφορά. Ελπίζω να παραμείνουν αυτά τα καταστήματα, ειδικά το Lidl. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, Bitbit είπε απ ότι είδα στην εφαρμογή η προσφορά (super deals) για -10% σε καταστήματα Lidl ισχύει και πάλι με 4/4/2021. Εννοείται γι αυτούς που είναι premium. Δυστυχώς είναι το κ#λολοκνταουν και δε μπορούμε να κινηθούμε. Αλλιώς θα αναβάθμιζα σε premium. Αναφέρουν επίσης και -21% σε ΙΚΕΑ. Τελικά ξέρει κανείς αν αυτό ισχύει όντως στην Ελλάδα. Αν ισχύει είναι τρελή προσφορά. Ελπίζω να παραμείνουν αυτά τα καταστήματα, ειδικά το Lidl. Και το Shell 21% πολύ καλό, αν ισχύει. Υπάρχει μέγιστο 50€ πάντως στο cashback, δεν είναι λίγα αλλά δεν λύνεις και το οικονομικό σου πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 8 ώρες πριν, Bitbit είπε απ ότι είδα στην εφαρμογή η προσφορά (super deals) για -10% σε καταστήματα Lidl ισχύει και πάλι με 4/4/2021. Εννοείται γι αυτούς που είναι premium. Δυστυχώς είναι το κ#λολοκνταουν και δε μπορούμε να κινηθούμε. Αλλιώς θα αναβάθμιζα σε premium. Αναφέρουν επίσης και -21% σε ΙΚΕΑ. Τελικά ξέρει κανείς αν αυτό ισχύει όντως στην Ελλάδα. Αν ισχύει είναι τρελή προσφορά. Ελπίζω να παραμείνουν αυτά τα καταστήματα, ειδικά το Lidl. Δεν συμφέρει γιατί πρέπει να ξεκλειδώνεις τα superdeals κάνοντας invite φίλους. Ε, κάποια στιγμή θα σου τελειώσουν οι φίλοι. Χαζό για την άποψη μου, θέλει να πληρώσεις το premium και να κάνεις ταυτόχρονα invite ανά 2 μήνες και όλο αυτό με όριο 50 ευρώ. Αφού βάζεις όριο παρέλειψε το invite, πόσο μάλλον όταν πληρώνεις κιόλας 9.90/ μήνα. Πιο πολύ διαγωνισμό influencer θυμίζει, με link στην περιγραφή, σχόλιο συμμετοχή, comment, share και like button. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 29 λεπτά πριν, Kostasallinone είπε Δεν συμφέρει γιατί πρέπει να ξεκλειδώνεις τα superdeals κάνοντας invite φίλους. Ε, κάποια στιγμή θα σου τελειώσουν οι φίλοι. Χαζό για την άποψη μου, θέλει να πληρώσεις το premium και να κάνεις ταυτόχρονα invite ανά 2 μήνες και όλο αυτό με όριο 50 ευρώ. Αφού βάζεις όριο παρέλειψε το invite, πόσο μάλλον όταν πληρώνεις κιόλας 9.90/ μήνα. Πιο πολύ διαγωνισμό influencer θυμίζει, με link στην περιγραφή, σχόλιο συμμετοχή, comment, share και like button. Θα συμφωνήσω μάλλον και δεν θα το κυνηγήσω. Ίσως βελτιωθούν στο μέλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Kostasallinone είπε Δεν συμφέρει γιατί πρέπει να ξεκλειδώνεις τα superdeals κάνοντας invite φίλους. Ε, κάποια στιγμή θα σου τελειώσουν οι φίλοι. Χαζό για την άποψη μου, θέλει να πληρώσεις το premium και να κάνεις ταυτόχρονα invite ανά 2 μήνες και όλο αυτό με όριο 50 ευρώ. Αφού βάζεις όριο παρέλειψε το invite, πόσο μάλλον όταν πληρώνεις κιόλας 9.90/ μήνα. Πιο πολύ διαγωνισμό influencer θυμίζει, με link στην περιγραφή, σχόλιο συμμετοχή, comment, share και like button. 1 ώρα πριν, Doubt είπε Θα συμφωνήσω μάλλον και δεν θα το κυνηγήσω. Ίσως βελτιωθούν στο μέλλον. μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει καλά. Αν πληρώσω για τη συνδρομή, δε θα έχω για όλο το μήνα το 10% στο Lidl (και στα υπόλοιπα καταστήματα, απλά αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο). Δε ξεκλειδώνουν όλα τα superdeals? Πρέπει να πληρώσω και να στέλνω Invite? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostasallinone Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 33 λεπτά πριν, Bitbit είπε μάλλον κάτι δεν έχω καταλάβει καλά. Αν πληρώσω για τη συνδρομή, δε θα έχω για όλο το μήνα το 10% στο Lidl (και στα υπόλοιπα καταστήματα, απλά αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο). Δε ξεκλειδώνουν όλα τα superdeals? Πρέπει να πληρώσω και να στέλνω Invite? Με την αγορά του συνδρομητικού πακέτου ξεκλειδώνεις το prime cashback σε online υπηρεσίες όπως Netflix και γενικά υπηρεσίες streaming/ gaming. Το super deals ξεκλειδώνει αφού αγοράσεις το συνδρομητικό πακέτο και κάνεις invite φίλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Ακριβώς έτσι ειναι και γιαυτό το λόφο πιστεύω οτι δεν συμφέρει Το πακέτο Super deals δίνει καλές εκπτώσεις αλλά πρέπει να βάζεις γνωστούς σου στην υπηρεσία (και να εγγραφούν σε αυτήν) Τα λοιπά premium cashbacks ειναι ψιλοαδιάφορα προς το παρόν (ταξιδια, ενοικιασεις αυτοκινήτων) ή απευθύνονται σε retailers που δεν εχουν παρουσια στην Ελλάδα. Εγώ θα γυρίσω σε free plan και βλέπουμε στο μέλλον. Τα 10 Ευρώ ειναι πολλά για αυτά που προσφέρει σήμερα . (Με 2-3 Ευρώ παραπάνω μπορεις να εχεις το metal plan της revolut που δίνει περισσότερες παροχές) Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2021 από prometheas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2021 αι καλά. Εγώ νόμιζα ότι με τη συνδρομή είχες και τα super deals. Ζητάω πολλά ε; Αν είναι έτσι εννοείται ότι δεν ασχολούμαι. Σιγά μη κυνηγάω σαν τον ζήτουλα τον καθένα να γραφτεί για να πάρω το Bonus 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Ενα μικρό tip, παρατήρησα ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να διαγράψεις ένα pocket αφού το δημιουργήσεις, όπως επίσης και να διαγράψεις νομίσματα μέσα στα pockets. Το έστειλαν στο support σαν feature request και μέσα σε 2 ώρες μου ενεργοποίησαν την δυνατότητα. Μάλλον το δοκιμάζουν και θα γίνει rollout γενικό σύντομα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2021 Εγώ σήμερα προσπαθησα να πληρωσω online ένα κατάστημα στην Ελλάδα με την εικονική τους visa μέσω Εθνικής και δυστυχώς απορρίφθηκε η πληρωμη... ίσως φταίει το συστημα της Εθνικης να μην δέχεται κάρτες εξωτερικου. Πάντως συμφωνώ ότι είναι χαζό να μείνεις στο premium και να στέλνεις διαρκώς προσκλησεις σε φίλους για να ξεκλειδωνεις τα cash back των super deals. Τους έστειλα mail παραπόνων και προτασεων . Πιστευω αν το κάνουν πολλοι επειδή είναι στην αρχή θα τα λάβουν υπόψιν. Ας μειώσουν λιγο το ποσοστο επιστροφής και να δίνουν τις επιστροφές των super deals ως στάνταρ παροχες του πακετου με συνδρομή διαφορετικά δεν έχει νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerov Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Σας έχει τύχει να μην χωράει η κάρτα να μπει στο ΑΤΜ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα