Προς το περιεχόμενο

Vivid Money Mobile Banking

vagstef

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Εμένα μου "έφαγαν" 50 ευρώ εδώ και μια εβδομάδα και τώρα προσπαθούμε να το λύσουμε, (προφανώς λάθος του συστήματος) αλλά θέλει χρόνο. 

Τα cashback είναι τα καλύτερα που υπάρχουν βέβαια μετά θέλει να προσκαλείς κόσμο για να ενεργοποιηθούν και εννοείτε να έχεις το συνδρομητικό πακέτο παράλληλα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 12/2/2021 στις 11:56 ΠΜ, prometheas είπε

Αμα αρχίσουν να πέφτουν τα δεκάευρα στην συνδρομή, να δούμε πόσοι θα μείνουν.. 

εγώ δε πρόκειται να μείνω γιατί δε θα έχω κέρδος ή αυτό θα είναι οριακό. αν δε είμασταν υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούμε τις ελληνικές κάρτες για το αφορολόγητο τότε πολύ πιθανό να χρησιμοποιούσα μόνο κάρτες ψηφιακών τραπεζών. ίσως και τη vivid. Τότε λογικά θα είχα κέρδος και θα άξιζε το 10αρικο το μήνα. τώρα δεν έχει νόημα. οι περισσότερες αγορές γίνονται με ελληνική κάρτα αναγκαστικά

απλά τώρα έκανα μαζεμένες αγορές από τη vivid για να εκμεταλλευτώ τα bonus μέχρι να λήξει το τρίμηνο premium

μου φαίνεται δύσκολο για τους έλληνες να χρησιμοποιούν σαν βασική μια τέτοια κάρτα και να πληρώνουν συνδρομή. δε πρόκειται να τσιμπήσουν πελάτες εδώ. εδώ κουμάντο κάνει η μαφία

50 minutes ago, Bitbit said:

εγώ δε πρόκειται να μείνω γιατί δε θα έχω κέρδος ή αυτό θα είναι οριακό. αν δε είμασταν υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούμε τις ελληνικές κάρτες για το αφορολόγητο τότε πολύ πιθανό να χρησιμοποιούσα μόνο κάρτες ψηφιακών τραπεζών. ίσως και τη vivid. Τότε λογικά θα είχα κέρδος και θα άξιζε το 10αρικο το μήνα. τώρα δεν έχει νόημα. οι περισσότερες αγορές γίνονται με ελληνική κάρτα αναγκαστικά

απλά τώρα έκανα μαζεμένες αγορές από τη vivid για να εκμεταλλευτώ τα bonus μέχρι να λήξει το τρίμηνο premium

μου φαίνεται δύσκολο για τους έλληνες να χρησιμοποιούν σαν βασική μια τέτοια κάρτα και να πληρώνουν συνδρομή. δε πρόκειται να τσιμπήσουν πελάτες εδώ. εδώ κουμάντο κάνει η μαφία

Οι συναλλαγές με paypal μετρούν κανονικά στο αφορολόγητο με ότι συνεπάγεται αυτό. Οι μόνες συναλλαγές που κάνω με ελληνική κάρτα είναι οι πληρωμές στο taxis και αυτό γιατί δεν δέχονται ξένες κάρτες.

1 ώρα πριν, Hapatingo είπε

Οι συναλλαγές με paypal μετρούν κανονικά στο αφορολόγητο με ότι συνεπάγεται αυτό.

Και πως γίνεται αυτό; Η ΑΑΔΕ πως ενημερώνεται;

33 λεπτά πριν, Doubt είπε

προφανώς εννοεί αν τραβήξει χρήματα από την κάρτα. τότε ναι, μετράει.

Αλλά αν έχεις ένα υπόλοιπο στο λογαριασμό σου εννοείται ότι δε θα μετρήσει σε κανένα αφορολόγητο.

37 λεπτά πριν, spartak1 είπε

Εννοεί με Ελληνική κάρτα μάλλον και paypal

37 λεπτά πριν, Bitbit είπε

προφανώς εννοεί αν τραβήξει χρήματα από την κάρτα. τότε ναι, μετράει.

Αλλά αν έχεις ένα υπόλοιπο στο λογαριασμό σου εννοείται ότι δε θα μετρήσει σε κανένα αφορολόγητο.

Εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω..

Έγραψε πως χρησιμοποιεί σχεδόν αποκλειστικά ξένες κάρτες, μέσω paypal. Εκτός αν δεν κατάλαβα σωστά.

1 hour ago, Doubt said:

Μεταξύ λογαριασμών paypal. Φορτώνεις με την ελληνική κάρτα χρήματα στον δεύτερο λογαριασμό paypal και από εκεί τα στέλνεις στην vivid ή σε όποια άλλη τράπεζα θες.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Σήμερα ήρθε η κάρτα μου, αλλά στην εφαρμογή τους δεν βλέπω Prime Cashback σε Lidl Shell BP κλπ αλλά μόνο σε συνδρομητικές υπηρεσίες (από εταιρείες με ελληνικό ενδιαφέρον).

"Άνθρακες" ο θησαυρός.

Λογικά αυτά αλλάζουν ανα μήνα. Εμένα έληξε το premuim και δεν ανανέωσα.

Αυτό το μήνα δε τρέχει η προσφορά στα lidl απ ότι είδα. έχει κάτι άλλες σε zara, BP.. αλλά δε ξέρω κατά πόσο ισχύει στα δικά μας βενζινάδικα. Κάποιος πιο πριν νομίζω ανέφερε ότι σε κάποιο από αυτά δε πήρε το Bonus.

Στο Lidl πάντως έγινε καλή μπάζα. αν το είχαν μόνιμο θα είχα κάνει συνδρομή αλλά τώρα όπως είναι δε βλέπω να με συμφέρει.

• Like 1

3 ώρες πριν, Bitbit είπε

Στο Lidl πάντως έγινε καλή μπάζα. αν το είχαν μόνιμο θα είχα κάνει συνδρομή αλλά τώρα όπως είναι δε βλέπω να με συμφέρει.

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. Με 0,1% δεν κάνουμε τίποτα.

Θα μας μείνει η cool κάρτα.

Spoiler

800px_COLOURBOX10225469.jpg

2 ώρες πριν, Doubt είπε

Αυτό σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. Με 0,1% δεν κάνουμε τίποτα.

Θα μας μείνει η cool κάρτα.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

800px_COLOURBOX10225469.jpg

Τουλάχιστον εσύ την πήρες. Εγω ακόμα την περιμένω (4 μήνες τώρα)...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...