t-shock Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Θα με τρελάνουν τα ΕΛΤΑ. Ήρθαν και οι 2 καρτες μαζί. Πολύ αργά ομως γιατί έχω κλείσει ήδη τον λογαριασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Αν σε ενδιαφέρει μπορείς να τους ενημερώσεις να τον ενεργοποιήσουν πάλι. Δεν νομιζω οτι ειναι δύσκολο.. Αλλιως κράτησε τις κάρτες για ενθύμιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Προς το παρόν όλα εντάξει με τη βοήθεια του support μεσω email. Kατάφερα να κάνω το verification με τη selfie που αρνούνταν πεισματικά να βγει μέσω άλλου κινητού και ολοκλήρωσα την εγγραφή, μετέφερα μέσα σε μερικές ώρες με έμβασμα ένα μικρό ποσό από Ν26 σε Vivid . Έβγαλα μια virtual κάρτα την οποία έβαλα στο google pay για χρήση στο lidl και παρήγγειλα και την metal και αναμενω. Λένε για 8-10 ημέρες παραλαβή ...θα δούμε . Λογικά περνάει η κάρτα και σε εταιρείες πετρελαιοειδών πχ. Shell , Bp με 10% cashback από ότι είδα , αν ισχύει καλό ! Μήπως το δοκίμασε καποιος ; Επίσης για τις συζύγους-αισθήματα, έχει καλή επιστροφή και σε Ζara, Sephora ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Την εχω δοκιμασει και εχω πάρει καλό cashback σε Lidl, BP και Netflix Στο Spotify δεν παιζει άμεσα (ζητάει Ελληνική καρτα) αλλά θα δω αν μπορει να παρακαμφθεί με πληρωμή μέσω Paypal Για την κάρτα υπολογιζε 2-3 εβδομάδες το λιγότερο. Θα αργήσει αλλά μην αγχωθείς.. Οι προσφορές και οι συνεργάτες αλλάζουν ανά μηνα οπότε να το κοιτάζετε Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2021 από prometheas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) να επιβεβαιώσω κι εγώ ότι σε αγορά στο lidl σήμερα, πήρα cash back 10% αμέσως. άρα δουλεύει και στην ελλάδα. Μέχρι πότε έχουν 10% τα Lidl? δε βλέπω που το γράφουν. ήθελα να κάνω κάτι αγορές οπότε ευκαιρία να γίνουν τώρα. έχω δει που γράφουν για 2 εβδομάδες αλλά από πότε ξεκίνησε; Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2021 από Bitbit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Oi προσφορές στους μεγάλους retailers ανανεώνονται καθε 1η του μήνα και εμβόλιμα μπαινουν και αλλες Θελει να το κοιτάζουμε ανα εβδομάδα.. Μολις πήρα και εγώ το 10% από την μηνιαία ανανέωση του Netflix.. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2021 από prometheas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Μεχρι 1 Μαρτιου λεει στην εφαρμογή αν πατήσεις πανω στο εικονίδιο... Σήμερα θα την δοκιμάσει η γυναικα μου στα Sephora να δουμε αν ισχύει το 20% που αναφέρει... Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2021 από prometheas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Μετά το lidl πηγαίνει στην κατηγορία super deals και για να ξεκλειδώσετε αυτή την κατηγορία πρέπει να κάνετε invite ένα φίλο σας ανά 8 εβδομάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
molot12 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, Hapatingo είπε Μετά το lidl πηγαίνει στην κατηγορία super deals και για να ξεκλειδώσετε αυτή την κατηγορία πρέπει να κάνετε invite ένα φίλο σας ανά 8 εβδομάδες. Είσαι σίγουρος για αυτό; Είναι αδύνατο να κάνεις invite κάθε οχτώ εβδομάδες . Νομίζω τα σούπερ μάρκετ θα συνεχίσουν στο ίδιο ποσοστό η μικρότερο, κερδίζουν αμοιβαία και οι δύο (πελάτες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 12 minutes ago, molot12 said: Είσαι σίγουρος για αυτό; Είναι αδύνατο να κάνεις invite κάθε οχτώ εβδομάδες . Νομίζω τα σούπερ μάρκετ θα συνεχίσουν στο ίδιο ποσοστό η μικρότερο, κερδίζουν αμοιβαία και οι δύο (πελάτες). Εάν προσέξεις το prime cashback έχει κάτι online καταστήματα περιορισμένης κατανάλωσης, εννοώντας μικρές χρεώσεις ανα μήνα. Τα super deals είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Μεγαλύτερη ποικιλία από κάθε είδους καταστήματα. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2021 αν συνεχίσει έτσι η vivid με γνωστά καταστήματα πχ Lidl, αξίζει μια χαρά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ισχύει οτι λέτε παραπάνω. Οι μεγάλες εκπτώσεις σε Sephora, Shell, BP κλπ είναι στο πρόγραμμα super deals μόνο... Χθεσινή αγορά της γυναίκας μου σε Sephora απέδωσε μόνο το 0.1%. cashback. Το ιδιο και δική μου αγορά από ΙΚΕΑ Γενικά αν δεν κάνουν συνεργασίες με τοπικές αλυσίδες και brands δεν θα παιξει πολύ. Οι συνδρομές πάντως παιζουν κανονικά και σε εμας (Netflix, Amazon κλπ) Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από prometheas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hapatingo Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 2 minutes ago, prometheas said: Ισχύει οτι λέτε παραπάνω. Οι μεγάλες εκπτώσεις σε Sephora, Shell, BP κλπ είναι στο πρόγραμμα super deals μόνο... Χθεσινή αγορά της γυναίκας μου σε Sephora απέδωσε μόνο το 0.1%. cashback. Το ιδιο και δική μου αγορά από ΙΚΕΑ Γενικά αν δεν κάνουν συνεργασίες με τοπικές αλυσίδες και brands δεν θα παιξει πολύ. Οι συνδρομές πάντως παιζουν κανονικά και σε εμας (Neflix, Amazon κλπ) Εάν αναγράφει το όνομα της επιχείρησης στην συναλλαγή δοκίμασε να κάνεις claim μέσω customer care. Τους είχα ρωτήσει παλιά εάν το cashback πιάνει μόνο σε γερμανικά καταστήματα ή σε όλη την Ευρώπη και μου είπαν σε όλη την Ευρώπη στην ίδια επιχείρηση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prometheas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν εχει να κανει. Το cashback σε αυτά τα καταστήματα που ανέφερα παραπάνω ισχύει μονο με το champion program. Αντιθετα πχ στο Lidl , στο Booking και σε ολες τις υπηρεσιες subscription ισχύει για ολη την Ευρώπη. Εχω ήδη μιλήσει μαζί τους A, και το πιο σημαντικό από όλα : Τα μεγάλα cashbacks ισχύουν μόνο στο Prime Plan συνεπώς όταν λήξει το τρίμηνο trial θα πρέπει ο καθένας να αποφασίσει εαν η μηναία συνδρομή των 10 Ευρώ θα "αποσβένεται" από τις παροχές του πακέτου... Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2021 από prometheas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 Share Δημοσ. 12 Φεβρουαρίου 2021 σήμερα μου δώσανε 20€ Bonus. δε κατάλαβα το γιατί αλλά δε το κάνω θέμα. Stock Rewards /Welcome gift +20 € Πολύ την αγάπησα αυτή την εταιρία. 20€ τώρα, γύρω στα 15€ με τα super deals (να ναι καλά το Lidl), θα τσιμπήσω και κανένα 10€ ακόμα μέχρι τέλος του μήνα γιατί θα κάνω κι άλλες αγορές. δεν είναι κι άσχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα