Προς το περιεχόμενο

Vivid Money Mobile Banking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, t-shock είπε

Από 12 Νοεμβρίου περιμένω την πρώτη κάρτα
Κάπου στα μέσα Δεκεμβρίου, ξανα εκανα "παραγγελία" την κάρτα

Μέχρι σήμερα δεν μου έχει έρθει καμία από τις 2 κάρτες, ενώ πράγματα από την Κίνα που αγόρασα αρχές Νοεμβρίου, έχουν ήδη έρθει.
Μίλησα με την εξυπηρέτηση και τον έκλεισα τον λογαριασμό

Τα ίδια και μένα. 2 φορές ζήτησα την κάρτα. Τη δευτερη αναμενόμενη ημερομηνία 30/10!

Ακόμα να έρθει...Και ούτε πρόκειται

• Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Να δούμε. Και εγώ αναμένω αλλά ειναι μόλις μια εβδομάδα που έκανα την αίτηση οπότε δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος. Προς το παρόν δουλεύω την virtual πισω από Curve ή και κατευθείαν με GPay

Να εχουμε υπόψιν μας οτι η εταιρεια εχει ζωή γύρω στους 9 μήνες οπότε το concept ειναι ακομα στα σπάργανα. Θέλει πολλή δουλεια και επενδύσεις για να μπορέσει να κοντράρει τα μεγάλα ονοματα με αξιώσεις..  Εγώ μαλλον θα κρατήσω το δωρεάν πλάνο μέχρι να δώ εαν τα (δυνατά) cashbacks που παρέχει επεκταθούν σε retailers στην Ελλάδα.

Δυστυχώς ειμαστε μικρή αγορά και μας έχουν χ@@μενοι όλοι. Ακόμα και ο leader του χώρου (revolut) δεν δίνει  στην Ελλάδα ούτε τόκο σε savings, ούτε δάνεια, ούτε cashback  (υπηρεσίες που έχει αρχίσει να παρέχει αλλού...)

Δημοσ.

2 ώρες πριν, prometheas είπε

Να δούμε. Και εγώ αναμένω αλλά ειναι μόλις μια εβδομάδα που έκανα την αίτηση οπότε δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος. Προς το παρόν δουλεύω την virtual πισω από Curve ή και κατευθείαν με GPay

Να εχουμε υπόψιν μας οτι η εταιρεια εχει ζωή γύρω στους 9 μήνες οπότε το concept ειναι ακομα στα σπάργανα. Θέλει πολλή δουλεια και επενδύσεις για να μπορέσει να κοντράρει τα μεγάλα ονοματα με αξιώσεις..  Εγώ μαλλον θα κρατήσω το δωρεάν πλάνο μέχρι να δώ εαν τα (δυνατά) cashbacks που παρέχει επεκταθούν σε retailers στην Ελλάδα.

Δυστυχώς ειμαστε μικρή αγορά και μας έχουν χ@@μενοι όλοι. Ακόμα και ο leader του χώρου (revolut) δεν δίνει  στην Ελλάδα ούτε τόκο σε savings, ούτε δάνεια, ούτε cashback  (υπηρεσίες που έχει αρχίσει να παρέχει αλλού...)

ε κοίτα αυτά θα τα κάνει σταδιακά. όντως είμαστε μικρή αγορά αλλά δε νομίζω να τη νοιάζει, μέλος της EEA είμαστε.

όσο για την κάρτα κάτι θα παίχτηκε, την είχα παραγγείλει την ημέρα που έκανε launch Ελλάδα και ήρθε κανονικά, δηλαδή δεν κοιτάνε χώρα, όσες παραγγελίες φτάνουν απλά εκτελούνται, μπορεί να υπήρξε έλλειψη καρτών. το ίδιο έχει συμβεί και με τις κόκκινες metal της Curve, και παλιότερα με τις metal της Revolut, και πρόσφατα με τις debit Mastercard της Bunq

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, vagstef είπε

ε κοίτα αυτά θα τα κάνει σταδιακά. όντως είμαστε μικρή αγορά αλλά δε νομίζω να τη νοιάζει, μέλος της EEA είμαστε.

όσο για την κάρτα κάτι θα παίχτηκε, την είχα παραγγείλει την ημέρα που έκανε launch Ελλάδα και ήρθε κανονικά, δηλαδή δεν κοιτάνε χώρα, όσες παραγγελίες φτάνουν απλά εκτελούνται, μπορεί να υπήρξε έλλειψη καρτών. το ίδιο έχει συμβεί και με τις κόκκινες metal της Curve, και παλιότερα με τις metal της Revolut, και πρόσφατα με τις debit Mastercard της Bunq

Δεν θα έπρεπε όμως να μας πουν από το CC ότι υπάρχει έλλειψη ή κάποιο άλλο θέμα??
Όσο δελεαστική και να μου φάνηκε η Vivid (και η πρώτη φορά που σκέφτηκα ότι αξίζει το premium), τόσο καιρό που περιμένω, με ξενέρωσε τελείως. Δεκτό το να την χρησιμοποιώ με το GPay αλλά για όσες φορές δεν θα έχω GPay, θα πρέπει να βασίζομαι σε άλλη κάρτα (που και εκείνη θα πρέπει να έχει υπόλοιπο), πράγμα λίγο άσκοπο

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, t-shock είπε

Δεν θα έπρεπε όμως να μας πουν από το CC ότι υπάρχει έλλειψη ή κάποιο άλλο θέμα??
Όσο δελεαστική και να μου φάνηκε η Vivid (και η πρώτη φορά που σκέφτηκα ότι αξίζει το premium), τόσο καιρό που περιμένω, με ξενέρωσε τελείως. Δεκτό το να την χρησιμοποιώ με το GPay αλλά για όσες φορές δεν θα έχω GPay, θα πρέπει να βασίζομαι σε άλλη κάρτα (που και εκείνη θα πρέπει να έχει υπόλοιπο), πράγμα λίγο άσκοπο

θα πρεπε! είναι και η πρώτη εικόνα που δείχνεις στους πελάτες που παίζει ρόλο στο αν θα μείνουν ή όχι

• Like 1
Δημοσ.

Προβλήματα παιδικής ηλικίας, θα πρέπει να κάνουμε υπομονή .. Δεν είναι εύκολη αγορά ειδικά οταν έρχεσαι late to the party....

Φρέσκες συνεργασίες (μου ήρθε πριν λιγο)

https://vivid.money/en-eu/services/?shortlink=535e3ec5&pid=vivid_services&deeplink=vivid://explore

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα, προσπαθώ να κάνω εγγραφή και κολλάω στο στάδιο της φωτογραφίας  μ..@##&!! 

Υπάρχει κάποιο mail επικοινωνίας μαζί τους; Δεν έχουν τίποτα στην ιστοσελίδα τους. 🤔

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αγανακτήσει με αυτό το verification, δεν βγαίνει η selfie με τίποτα 🙃 

Τους έστειλα mail απάντησαν μετά από μερικές ώρες (θετικό αυτό) με γενικές οδηγίες. Τους ξανα εστειλα μετά από πολλές προσπάθειες ελπιζωντας να βρούνε μια εναλλακτική λύση στο πρόβλημα ....άντε να δούμε. 

Κρίμα, είναι καλό το consept  του cashback και επένδυσης σε ομάδες μετοχων.

Επεξ/σία από molot12
Δημοσ.

Οι προσπάθειες για την ρημαδα τη selfie του verification συνεχίζονται χωρίς επιτυχία .  Απεγκατεστησεα και ξαναεγκατεστησα την εφαρμογή τους, άδειες για καμερα, μικρόφωνο, τοποθεσία έχω δώσει.  Ενημέρωση πρόσφατη που εβγαλαν έκανα. Το κινητό είναι unrooted, Xiomi mi A2 lite με android 10. Όταν ξεκινάει η διαδικασία όλα καλά φωτογραφίζει το διαβατήριο αλλά μετά στην προσωπική φωτο.... Πως στο καλό καταφέρατε και βγαλατε selfie ;  Τα νεύρα μου....😠  Θα τα παρατήσω...

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, molot12 είπε

Το κινητό είναι unrooted, Xiomi mi A2 lite με android 10. Όταν ξεκινάει η διαδικασία όλα καλά φωτογραφίζει το διαβατήριο αλλά μετά στην προσωπική φωτο.... Πως στο καλό καταφέρατε και βγαλατε selfie ; 

Selfie δεν έχεις ξαναβγάλει με το κινητό σου; με άλλο κινητό;

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Doubt είπε

Selfie δεν έχεις ξαναβγάλει με το κινητό σου; με άλλο κινητό;

Φυσικά και έχω βγάλει, εδώ όμως υποτίθεται πως την τραβάει μόνη της η εφαρμογή , δεν σε αφήνει να τραβήξεις εσύ τη φωτό. 

Δημοσ.
11 minutes ago, molot12 said:

Φυσικά και έχω βγάλει, εδώ όμως υποτίθεται πως την τραβάει μόνη της η εφαρμογή , δεν σε αφήνει να τραβήξεις εσύ τη φωτό. 

Ξεκινάς από μακριά και αργά αργά προσπαθείς να φέρεις τα πλαίσια που δείχνει κοντά στο πρόσωπο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι δύσκολο πάντως. Σε εμένα δούλεψε με την πρώτη. Γενικά το verification περασε πολύ γρήγορα. (ούτε 5 λεπτά)

Εκείνο που αργεί είναι η παραλαβή της κάρτας.. 

Το support τους πάντως ειναι γρήγορο αλλά εχει ακόμα προβλήματα οργάνωσης. Χτες ανοιξα 2 κλήσεις , μου απάντησαν στο διλεπτο (όχι robot) αλλά το ένα θεμα που έχω ανοικτό εδω και 20 ημέρες (μη απόδοση sign-up bonus) δεν εχει λυθεί ακόμα. 

ΒΤW την προηγούμενη εβδομάδα ανοιξαν τo investment σε πελάτες (προς το παρόν στην Γαλλία μονο)

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κάρτα μου ήρθε προχτές  στον γνωστό μωβ φάκελο. Συνολικά έκανε 19 ημέρες. Η ενεργοποίηση είναι εύκολη (ένα κλικ) από την εφαρμογή.  Εξίσου εύκολη και απροβλημάτιστη η καταχώρησή της στην Curve.

Η κάρτα έχει βάρος και το αισθάνεσαι με την πρώτη επαφή. Είναι σαν να κουβαλάς 3-4 κανονικές κάρτες.  Σαν εμφάνιση εμένα δεν μου αρέσει. Ο συνδυασμός μωβ με άσπρα γράμματα δεν μου κάθεται καλά στο μάτι.  Προφανώς το μωβ είναι το σήμα κατατεθέν της vivid αλλά νομίζω ότι για την metal κάρτα και το ανάλογο premium  proposition (το οποίο χρεώνεται μετά το τρίμηνο) θα πρέπει να σχεδιάσουν κάτι πιο σοβαρό που να δηλώνει και κάποιο prestige. H metal της Revolut είναι πολύ πιο προχωρημένη αισθητικά.

Οι εντυπώσεις μου από την χρήση της εφαρμογής μέχρι στιγμής είναι αυτές που έχω πει και σε προηγούμενα ποστς. Το concept είναι εξαιρετικό αλλά θέλει δουλειά ώστε οι προσφορές και τα cashbacks να σχεδιαστούν και με γνώμονα τις τοπικές αγορές όπου προσφέρεται η υπηρεσία. Προς το παρόν την κρατάω για χρήση σε αγορές με υψηλό cashback  και μετά τον Μάρτιο που λήγει το premium trial  θα περάσω στο free plan μέχρι να δώ πως θα τρέξει και τι επιπλέον υπηρεσίες θα προσφέρουν.

Επεξ/σία από prometheas

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...