Προς το περιεχόμενο

Vivid Money Mobile Banking

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

είναι ανάλογα τι χρειάζεται ο καθένας. Κάποιος που παίζει με συνάλλαγμα κοιτάει σε Ν26/monese...

Επίσης δε χρειάζεται να τις βλέπετε ανταγωνιστικά όλες αυτές αλλά συμπληρωματικά. πχ φορτώνεις με κάρτα δωρεαν τη monese/revolut και μετά στέλνεις δωρεάν σε N26/vivid. Εγώ με αυτόν τον τρόπο λειτουργώ

• Like 2
  • Απαντ. 171
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
50 minutes ago, Bitbit said:

είναι ανάλογα τι χρειάζεται ο καθένας. Κάποιος που παίζει με συνάλλαγμα κοιτάει σε Ν26/monese...

Επίσης δε χρειάζεται να τις βλέπετε ανταγωνιστικά όλες αυτές αλλά συμπληρωματικά. πχ φορτώνεις με κάρτα δωρεαν τη monese/revolut και μετά στέλνεις δωρεάν σε N26/vivid. Εγώ με αυτόν τον τρόπο λειτουργώ

Συνάλλαγμα μόνο η revolut είναι που παίζει μπάλα μόνη της.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Συνάλλαγμα μόνο η revolut είναι που παίζει μπάλα μόνη της.

οχι ακριβώς. Επειδή ο κυρίως λόγος που ασχολήθηκα με αυτές τις κάρτες ήταν το συνάλλαγμα σε ταξίδια εκτός €.

Ξέρεις ότι σκ έχει παραπάνο προμήθεια η revolut, επίσης σε μερικά νομίσματα έχει επιπλέον καπέλο (Γρίβνα -Ουκρανία, Μπατ -Ταυλάνδη).

Οπότε βάλε σκ και νόμισμα Γρίβνα ή Μπατ. Εκεί έχεις καπέλο 1,5%-2%. Θα μου πεις ποιος θα πάει σε αυτές τις χώρες, είναι η εξαίρεση. Έχω πάει όμως, Εκεί Ν26 (ή monese)

Στη revolut υπάρχει και η λύση να κάνεις τη μετατροπή νωρίτερα ώστε να μη γίνει μέσα στο σκ.

Η revolut για μένα είναι τέρμα αναξιόπιστη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. απορώ πως γίνεται να την εμπιστεύονται. ούτε τα σκουπίδια μου δε θα εμπιστευόμουν σε αυτούς

Δημοσ.
1 minute ago, Bitbit said:

οχι ακριβώς. Επειδή ο κυρίως λόγος που ασχολήθηκα με αυτές τις κάρτες ήταν το συνάλλαγμα σε ταξίδια εκτός €.

Ξέρεις ότι σκ έχει παραπάνο προμήθεια η revolut, επίσης σε μερικά νομίσματα έχει επιπλέον καπέλο (Γρίβνα -Ουκρανία, Μπατ -Ταυλάνδη).

Οπότε βάλε σκ και νόμισμα Γρίβνα ή Μπατ. Εκεί έχεις καπέλο 1,5%-2%. Θα μου πεις ποιος θα πάει σε αυτές τις χώρες, είναι η εξαίρεση. Έχω πάει όμως, Εκεί Ν26 (ή monese)

Στη revolut υπάρχει και η λύση να κάνεις τη μετατροπή νωρίτερα ώστε να μη γίνει μέσα στο σκ.

Η revolut για μένα είναι τέρμα αναξιόπιστη αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. απορώ πως γίνεται να την εμπιστεύονται. ούτε τα σκουπίδια μου δε θα εμπιστευόμουν σε αυτούς

Καλά αυτό το ξεπερνάς με curve.

Εφόσον έχεις στην revolut πορτοφόλια και κρατάς ότι νόμισμα θες είναι τελείως διαφορετικό από τις live μετατροπές, ανοίγουν άλλοι ορίζοντες. Δεν υπάρχει σύγκριση για εμένα.

Θα μπορούσες να είχες και όφελος. Θυμάμαι παλιά έβγαζα 50 ευρώ κέρδος μόνο από μετατροπές συναλλάγματος.

Δημοσ.

και η curve έχει καπέλο τα σκ.

πως το κατάφερες αυτό με τις μετατροπές; πρέπει να μετατρέψεις μεγάλα ποσά και να είσαι λίγο τυχερός. θα μπορούσες να είσαι -50€

Δημοσ.

Παλιά μπορεί να συνέβαινε αυτό με τις μετατροπές. Πλέον στο free πακέτο έχει χαμηλό μηνιαίο όριο (το οποίο θα χαμηλώσουν πιθανότατα και άλλο). Αν μιλας για premium θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τη μηναία συνδρομή σε όλο αυτό

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, Bitbit said:

και η curve έχει καπέλο τα σκ.

πως το κατάφερες αυτό με τις μετατροπές; πρέπει να μετατρέψεις μεγάλα ποσά και να είσαι λίγο τυχερός. θα μπορούσες να είσαι -50€

Σίγουρα και μπορεί και να γίνει -50 και -100 αλλά τα χρήματα είναι χρήματα. 
Δηλαδή άλλο να κατέχεις μια μετοχή και άλλο να έχεις χρήματα που επι του παρόντως έχουν χάσει την αξία τους και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ανα πάσα στιγμή. 

Ειδικά σε μεγάλα γεγονότα τύπου brexit, εκλογών σε διάφορες χώρες κοκ. Είναι τα πιο εύκολα χρήματα που μπορεί να βγάλει κάποιος.

14 minutes ago, spartak1 said:

Παλιά μπορεί να συνέβαινε αυτό με τις μετατροπές. Πλέον στο free πακέτο έχει χαμηλό μηνιαίο όριο (το οποίο θα χαμηλώσουν πιθανότατα και άλλο). Αν μιλας για premium θα πρέπει να συνυπολογίσουμε και τη μηναία συνδρομή σε όλο αυτό

Τα 1.000 ευρώ είναι πολύ λίγα και δυστυχώς ότι αγορές με συνάλλαγμα κάνεις προστίθενται οπότε εάν κάποιος θέλει να αλλάζει συνεχώς χρήματα είναι πολύ μικρό το όριο. 

Αγοράζεις τη metal με την ετήσια συνδρομή 135 ευρώ που βγαίνει κοντα στα 11 ευρώ/ μήνα. Δίνει cashback και σε λίγο θα βάλουν και επιτόκιο στις καταθέσεις, όχι ότι είναι τίποτα σπουδαία αλλά θα μειώνεις ακόμα περισσότερο την διαφορά.

Επεξ/σία από Hapatingo
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Με την κάρτα απλά τα στέλνεις μέσω revolut.

Η μέχρι τώρα εμπειρία με vivid είναι εξαιρετική. Κάποια στιγμή θα φέρουν και διαπραγματεύσεις μετοχών.
Είναι η μόνη κάρτα που δίνει αξιόλογα cashback. Βέβαια αυτό που με ενοχλεί είναι το 0.5% προμήθεια συναλλάγματος το οποίο υπάρχει και στο premium πακέτο, ελπίζω να εξαλειφθεί στο μέλλον.

Ελπίζω να αναπτυχθεί σύντομα ως εταιρίας, για εμένα έχει ήδη ξεπεράσει κατά πολύ την Ν26.

Πως τα στέλνεις μέσω revolut ? Εχει επιλογή για top up με κάρτα ή από το λογαριασμο ;

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Hapatingo είπε

Σίγουρα και μπορεί και να γίνει -50 και -100 αλλά τα χρήματα είναι χρήματα. 
Δηλαδή άλλο να κατέχεις μια μετοχή και άλλο να έχεις χρήματα που επι του παρόντως έχουν χάσει την αξία τους και μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις ανα πάσα στιγμή. 

Ειδικά σε μεγάλα γεγονότα τύπου brexit, εκλογών σε διάφορες χώρες κοκ. Είναι τα πιο εύκολα χρήματα που μπορεί να βγάλει κάποιος.

Τα 1.000 ευρώ είναι πολύ λίγα και δυστυχώς ότι αγορές με συνάλλαγμα κάνεις προστίθενται οπότε εάν κάποιος θέλει να αλλάζει συνεχώς χρήματα είναι πολύ μικρό το όριο. 

Αγοράζεις τη metal με την ετήσια συνδρομή 135 ευρώ που βγαίνει κοντα στα 11 ευρώ/ μήνα. Δίνει cashback και σε λίγο θα βάλουν και επιτόκιο στις καταθέσεις, όχι ότι είναι τίποτα σπουδαία αλλά θα μειώνεις ακόμα περισσότερο την διαφορά.

cashback εννοείς το 0,1%; Αυτό είναι αστείο! Θα πρέπει να κάνεις πολυ μεγάλες μηνιαίες δαπανες. Ελληνικές κάρτες δίνουν πολύ μεγαλύτερο cashback και χωρίς συνδρομή.

Δημοσ.
53 minutes ago, prometheas said:

Πως τα στέλνεις μέσω revolut ? Εχει επιλογή για top up με κάρτα ή από το λογαριασμο ;

Κάνεις top up με κάρτα στη revolut και μετά στέλνεις έμβασμα στην vivid, συνήθως μια ημέρα κάνει.

40 minutes ago, spartak1 said:

cashback εννοείς το 0,1%; Αυτό είναι αστείο! Θα πρέπει να κάνεις πολυ μεγάλες μηνιαίες δαπανες. Ελληνικές κάρτες δίνουν πολύ μεγαλύτερο cashback και χωρίς συνδρομή.

Εννοείτε δεν είναι τίποτα αλλά δεν το αγοράζεις για το cashback. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Hapatingo είπε

Κάνεις top up με κάρτα στη revolut και μετά στέλνεις έμβασμα στην vivid, συνήθως μια ημέρα κάνει.

με SEPA δεν πάει αμέσως όπως στη N26. βέβαια δεν είναι και στάνταρ, πάντα τα έστελνε σε 1'' αλλά μία φορά έκανε μία μέρα, το έγραφε όμως

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prometheas είπε

ΟΚ υποθετω θα παιζει και από Monese κανονικά 

Ναι, είναι ακριβώς το ίδιο.

Εγώ monese χρησιμοποιώ, δεν έχω revolut

Δημοσ.
10 hours ago, vagstef said:

με SEPA δεν πάει αμέσως όπως στη N26. βέβαια δεν είναι και στάνταρ, πάντα τα έστελνε σε 1'' αλλά μία φορά έκανε μία μέρα, το έγραφε όμως

Εάν στείλεις από revolut σε Ν26 και μετά σε vivid φτάνουν πιο γρήγορα λόγο ενδοχώριας μεταφοράς εντός Γερμανίας. Βέβαια αν τα στείλεις αργά θα φθάσουν την άλλη ημέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους !

Απο οτι δυστυχώς βλέπω στην vivid money συνέχεια αλλάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού. 

https://vivid.money/en-eu/compare/

Έκοψαν απο το δωρεάν πρόγραμμα το 10% cashback σε γνωστές εταιρείες ακόμα και το 0,1% σε όλες τις αγορές, επομένως το vivid prime με συνδρομή 9,90 ευρώ το μήνα είναι μονόδρομος. 

Για να δούμε αν συμφέρει, μπορείτε όσοι έχετε την κάρτα και την χρησιμοποιείτε να αναφέρετε γνωστές εταιρείες στην ΕΛΛΑΔΑ που έχουν επιστροφή 10% με την χρήση της κάρτας ;

Επεξ/σία από molot12

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...