Hapatingo Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δίνουν για 3 μήνες το prime σε μειωμένη τιμή με 7.9 ευρώ/ μήνα (23.7 ευρώ το τρίμηνο). Σε αγορές ευρώ το cashback είναι 1.5% και σε άλλου νομίσματος 2%. Πρακτικά με αγορές 525 ευρώ κάνεις απόσβεση των 7.9 ευρώ. Επεξ/σία 4 Ιουλίου 2022 από Hapatingo
alexander098 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Εγγραφη με ταυτοτητα γινεται ή θελει μονο διαβατηριο;
Doubt Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2022 Γίνεται χωρίς διαβατήριο, αλλά δεν θυμάμαι αν αρκεί το ΑΔΤ ή χρειάζεται το δίπλωμα νέου τύπου (κάρτα). 1
Bitbit Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Στις 4/7/2022 στις 7:50 ΜΜ, Hapatingo είπε Δίνουν για 3 μήνες το prime σε μειωμένη τιμή με 7.9 ευρώ/ μήνα (23.7 ευρώ το τρίμηνο). Σε αγορές ευρώ το cashback είναι 1.5% και σε άλλου νομίσματος 2%. Πρακτικά με αγορές 525 ευρώ κάνεις απόσβεση των 7.9 ευρώ. δε την βλέπω την προσφορά. είναι για όλους ή μόνο για όσους έχουν λάβει κάποιο mail?
Hapatingo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 45 minutes ago, Bitbit said: δε την βλέπω την προσφορά. είναι για όλους ή μόνο για όσους έχουν λάβει κάποιο mail? Στο tab rewards είναι, εάν πατήσεις upgrade θα σου βγάλει τα προνόμια και την μειωμένη τιμή.
Bitbit Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, Hapatingo είπε Στο tab rewards είναι, εάν πατήσεις upgrade θα σου βγάλει τα προνόμια και την μειωμένη τιμή. Σε εμένα δε βγάζει κάτι. Ορίστε και φωτογραφία.
kmangr79 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 καλησπέρα, σήμερα που προσπάθησα να κάνω sign in μου έβγαλε το παρακάτω μηνυμα sorry for the inconvenience we re still on the way to your country. sign up for updates not to miss when we arrive ?? 1
Doubt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, kmangr79 είπε καλησπέρα, σήμερα που προσπάθησα να κάνω sign in μου έβγαλε το παρακάτω μηνυμα sorry for the inconvenience we re still on the way to your country. sign up for updates not to miss when we arrive ?? Πριν λίγο μπήκα κανονικά. Υποθέτω είσαι εντός της ελληνικής επικράτειας.
georgerov Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μου έστειλαν email ότι θα μου κλείσουν τον λογαριασμό σε 2 μήνες, μάλλον λόγω του ότι δεν έχω κάνει κανένα top up?
Doubt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, georgerov είπε Μου έστειλαν email ότι θα μου κλείσουν τον λογαριασμό σε 2 μήνες, μάλλον λόγω του ότι δεν έχω κάνει κανένα top up? Δεν την χρησιμοποιείς; Μετά την εφαρμογή cashback 0,5% στα πάντα και για αγορές άνω του 1€ την έχω κάνει την καθημερινή μου κάρτα. Στο email τι λέει ακριβώς;
georgerov Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, Doubt είπε Δεν την χρησιμοποιείς; Μετά την εφαρμογή cashback 0,5% στα πάντα και για αγορές άνω του 1€ την έχω κάνει την καθημερινή μου κάρτα. Στο email τι λέει ακριβώς; Δεν είχα ασχοληθεί από πέρσι τον Σεπτέμβριο που αν δεν κάνω λάθος τότε δεν το έπαιρνες το cashback και γενικά ότι προνόμια έπαιρνες ήταν σε μορφή μετοχών σε μια εταιρεία που είχες επιλέξει. Δεν με χάλαγε απλά δεν είχες τρόπο για άμεσο top up τότε και δεν ασχολήθηκα. Το email δεν το βρίσκω πλέον μάλλον το έσβησα, αλλά το νόημα ήταν ότι μου κλείνουν τον λογαριασμό με παραπομπή στους όρους χρήσης σε μια παράγραφο που έλεγε ότι απλά η Solaris bank διακόπτει την συνεργασία μαζί μου άρα και η Vivid είναι αναγκασμένη να κάνει το ίδιο. Δεν έλεγε κάπου ότι παραβίασα τους όρους απλά ότι διατηρούσαν το δικαίωμα να τερματίσουν την συνεργασία και το έκαναν. Ο λογαριασμό δουλεύει κανονικά, μου έδωσαν 2 μήνες περιθώριο και ένα link να συμπληρώσω μια φόρμα για μου στείλουν ότι υπόλοιπο έχει μέσα ο λογαριασμός την ημερομηνία που θα τον κλείσουν. Πολύ περίεργο γενικά, ήμουν διακοπές και δεν έδωσα σημασία αλλά σήμερα που είδα το νήμα εδώ τους έστειλα ένα mail.
Doubt Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, georgerov είπε Δεν με χάλαγε απλά δεν είχες τρόπο για άμεσο top up τότε και δεν ασχολήθηκα Μέσω κάρτας ως 200€ το μήνα στο δωρεάν πρόγραμμα, αλλά μπορείς να στείλεις από άλλες ανάλογες υπηρεσίες πχ Ρεβολουτ έμβασμα και φτάνει αρκετά γρήγορα.
georgerov Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Doubt είπε Μέσω κάρτας ως 200€ το μήνα στο δωρεάν πρόγραμμα, αλλά μπορείς να στείλεις από άλλες ανάλογες υπηρεσίες πχ Ρεβολουτ έμβασμα και φτάνει αρκετά γρήγορα. Μπήκα πριν λίγο και τα είδα, έχουν προσθέσει αρκετά πράγματα πλέον ισχύει.
kmangr79 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, Doubt είπε Πριν λίγο μπήκα κανονικά. Υποθέτω είσαι εντός της ελληνικής επικράτειας. ναι εντός.... αφού επιλεγω greece
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα