molot12 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Έχει κανείς δοκιμάσει αγοραπωλησίες μετοχών, ETFs μέσω της εφαρμογής; Από ότι βλέπω υποστηρίζει Ελλάδα σε αντίθεση με τα crypto αλλά σε κάποιο σημείο ζητάει τον κωδικό στο ΣΑΤ (Συστημα Αυλων Τίτλων). Είναι ασφαλές ; συμφέρει να ασχοληθεί κάποιος; Αν κάποιος δοκίμασε ας μας πει την γνώμη του
Hapatingo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2022 10 hours ago, molot12 said: Έχει κανείς δοκιμάσει αγοραπωλησίες μετοχών, ETFs μέσω της εφαρμογής; Από ότι βλέπω υποστηρίζει Ελλάδα σε αντίθεση με τα crypto αλλά σε κάποιο σημείο ζητάει τον κωδικό στο ΣΑΤ (Συστημα Αυλων Τίτλων). Είναι ασφαλές ; συμφέρει να ασχοληθεί κάποιος; Αν κάποιος δοκίμασε ας μας πει την γνώμη του Δεν αξίζει. Οι μετοχές δεν ανήκουν σε αυτόν που τις αγοράζει αλλά στο fund με το οποίο συνεργάζεται η vivid. Επίσης έχει ελάχιστες μετοχές. 1
Bitbit Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) έχασα την κάρτα της vivid. Βλέπω στο standard πακέτο που είμαι ότι δικαιούμαι μια δωρεαν επανέκδοση ανα 12 μήνες. Δεν έχω ζητήσει ακόμα επανέκδοση, Να υποθέσω ότι η νέα κάρτα που θα στείλουν δε θα είναι σαν την παλιά, μεταλλική; επίσης απ ότι βλέπω έχουν χρέωση 9,9€ μεταφορικά. έχει αλλάξει κάτι σε όλα αυτά; τα βλέπω γραμμένα και στο site τους εξάλλου. Υπάρχει κανένα κολπάκι να γλιτώσουμε τα μεταφορικά ή να πάρω την μεταλλική; Εννοώ χωρίς να εγγραφώ στο prime Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2022 από Bitbit
vagstef Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2022 21 ώρες πριν, Bitbit είπε έχασα την κάρτα της vivid. Βλέπω στο standard πακέτο που είμαι ότι δικαιούμαι μια δωρεαν επανέκδοση ανα 12 μήνες. Δεν έχω ζητήσει ακόμα επανέκδοση, Να υποθέσω ότι η νέα κάρτα που θα στείλουν δε θα είναι σαν την παλιά, μεταλλική; επίσης απ ότι βλέπω έχουν χρέωση 9,9€ μεταφορικά. έχει αλλάξει κάτι σε όλα αυτά; τα βλέπω γραμμένα και στο site τους εξάλλου. Υπάρχει κανένα κολπάκι να γλιτώσουμε τα μεταφορικά ή να πάρω την μεταλλική; Εννοώ χωρίς να εγγραφώ στο prime Το δοκίμασα είναι μεταλλική δωρεάν εκδοση και δωρεάν παραδοση για απλό πρόγραμμα με απλή αποστολή αλλά αφού έχει περάσει 1 χρόνος. Η χρέωση αποστολής ισχύει για επιπλέον κάρτες και όχι για τη 1 δωρεάν κάρτα το χρόνο. Οπότε αν η κάρτα που χάθηκε έχει κλείσει χρονο κάνε επανέκδοση είναι όλα δωρεαν
Bitbit Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 από το πρωί δε μπορώ να μπω στην εφαρμογή. Την έσβησα, την έβαλα πάλι, έκανα Restart το κινητό αλλά δε μπαίνει. Something went wrong μου βγάζει Έχει κανείς το ίδιο θέμα; Για δοκιμάστε να μπείτε λίγο ρε παιδιά Πάντως 2 αγορές που έκανα με την κάρτα πριν λίγο περάσανε κανονικά. Αν δεν αλλάξει κάτι μέχρι το βράδυ θα τους στείλω mail.
Bitbit Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 Δημοσ. 19 Μαΐου 2022 32 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Μου πέταξε την αρχή μήνυμα για αναβάθμιση και την έκανα. έκανα και μια εκκαθάριση αλλά δε βλέπω φως. Μου βγάζει έκδοση 2.11.1, είναι η τελευταία. Θα δοκιμάσω και σε μια άλλη συσκευή να δω αν μπορώ να μπω
Bitbit Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 δοκίμασα με άλλο ένα κινητό και με ένα tablet και εμφανίζεται επίσης το ίδιο μήνυμα Something went wrong. Δυστυχώς δεν έχω κανέναν γνωστό με vivid για να ρωτήσω-δοκιμάσω. Υποψιάζομαι το update δεν διόρθωσε το πρόβλημα. εσείς μπαίνετε;
Doubt Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 Δημοσ. 20 Μαΐου 2022 6 ώρες πριν, Bitbit είπε δοκίμασα με άλλο ένα κινητό και με ένα tablet και εμφανίζεται επίσης το ίδιο μήνυμα Something went wrong. Δυστυχώς δεν έχω κανέναν γνωστό με vivid για να ρωτήσω-δοκιμάσω. Υποψιάζομαι το update δεν διόρθωσε το πρόβλημα. εσείς μπαίνετε; Χθες δεν είχα δοκιμάσει. Σήμερα μου εμφάνισε το update, το κατέβασα και μπαίνει κανονικά. Είχαν στείλει και mail χθες, χωρίς να είναι ακόμα διαθέσιμη νέα έκδοση. Αναφορά σε κείμενο We wanted to inform you that we experienced some login issues in our app; this means some of our users had to make multiple login attempts before successfully accessing the app. Our engineering team worked hard to solve this problem, and now all operations are back up and running normally. We ask you kindly to go to the Google Play Store or Apple App Store and update your Vivid app. If you still experience login problems, make sure you fully close the app once so that it’s not running in the background anymore, and then open your Vivid app again. In general, we suggest you always install the latest Vivid app version as well as the latest updates of your operating system. This ensures that you always have access to the latest features and that your app meets the highest security standards.
Doubt Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δεν ξέρω αν είναι νέο ή δεν το είχα προσέξει, αλλά προσφέρει cashback 0,5% για όλες τις αγορές από 1€ και άνω, με ανώτατο τα 20€ ανά μήνα.(δωρεάν πρόγραμμα) Το χρησιμοποιεί κανείς; Έχει πάρει την ανταμοιβή του; Πως γίνεται ακριβώς;
Bitbit Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 46 λεπτά πριν, Doubt είπε Δεν ξέρω αν είναι νέο ή δεν το είχα προσέξει, αλλά προσφέρει cashback 0,5% για όλες τις αγορές από 1€ και άνω, με ανώτατο τα 20€ ανά μήνα.(δωρεάν πρόγραμμα) Το χρησιμοποιεί κανείς; Έχει πάρει την ανταμοιβή του; Πως γίνεται ακριβώς; ναι εδώ κι ένα μήνα ισχύει. με κάθε αγορά πληρώνεσαι αμέσως. Καλή φάση, Αν δεν ήταν το νταβατζιλίκι με το αφορολόγητο και τις ελληνικές τράπεζες θα τη χρησιμοποιούσα συχνότερα
Doubt Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2022 Όντως πληρώνει αμέσως και χωρίς πολλά πολλά. Θα επωφεληθώ όσο μπορώ.
Doubt Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Να σημειώσω πως περνάει κανονικά για εισιτήρια ΜΜΜ και πληρωμή λογαριασμών, έξοδα που δεν μετρούν στο "αφορολόγητο", οπότε εκεί τουλάχιστον θα την καθιερώσω.
Hapatingo Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 5 minutes ago, Doubt said: Να σημειώσω πως περνάει κανονικά για εισιτήρια ΜΜΜ και πληρωμή λογαριασμών, έξοδα που δεν μετρούν στο "αφορολόγητο", οπότε εκεί τουλάχιστον θα την καθιερώσω. Η πληρωμή λογαριασμών με ελληνική κάρτα περνάει κανονικά στο αφορολόγητο. Εξαιρούνται οι πληρωμές σε εφορία, myaade. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα