Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 98
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και πολύ άργησαν. Πραγματικά απογοητευτική η κατάσταση στον τομέα των ψηφιακών βοηθών, καθώς εν έτει 2020 κανένας από τους δημοφιλέστερους ψηφιακούς βοηθούς της αγοράς(Siri,Alexa,Google Assistant,Cortana) να μην υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα. Ελπίζω να δούμε σύντομα την ελληνική γλώσσα και από τις υπόλοιπες προτάσεις της αγοράς.

• Like 2
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, iliasmach είπε

Και πολύ άργησαν. Πραγματικά απογοητευτική η κατάσταση στον τομέα των ψηφιακών βοηθών, καθώς εν έτει 2020 κανένας από τους δημοφιλέστερους ψηφιακούς βοηθούς της αγοράς(Siri,Alexa,Google Assistant,Cortana) να μην υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα. Ελπίζω να δούμε σύντομα την ελληνική γλώσσα και από τις υπόλοιπες προτάσεις της αγοράς.

Φίλε μου με 10 εκατομμύρια πληθυσμό ποίος θα κάτσει να ασχοληθεί μαζί μας νομίζεις; 

Μπράβο πάντως στην Apple...

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, koutsis είπε

Φίλε μου με 10 εκατομμύρια πληθυσμό ποίος θα κάτσει να ασχοληθεί μαζί μας νομίζεις; 

Μπράβο πάντως στην Apple...

Βέλγιο , Πορτογαλία , Ελβετία, Δανία ,Σουηδία, Φινλανδία , Νορβηγία, χώρες των 5-10 εκατομυρίων που όμως εδώ και 4 χρόνια έχουν υποστήριξη Siri στην γλώσσα τους.

Ηρθε η ώρα και για την ελληνική γλώσσα μας και με την βούλα της Apple  :)

Επεξ/σία από dream21
  • Like 7
Δημοσ.

Θα πάρει η Σίρι Ελληνικά και δε θα πάρει η Αλέξα που έχει και Ελληνικό όνομα;;;;!! Ήθελε η μάνα μου να παίξει Βίκυ Μοσχολιού στο Amazon Music και της πήρε ένα απόγευμα να βρει πως να το προφέρει.

• Like 1
Δημοσ.

Η 

σιρι θέλω να πάω παραλιακή 

Paraliaki πάμε 

σιρι που μου έφερες ρε σιρι αυτό δεν είναι παραλιακή Αυτό είναι δρόμος προς γκρεμό 

σιρι 

κστω έχει μια παραλία 

Δημοσ.

Eπίσης θα έχει μεσογειακό ταπεραμέντο,θα λέει το φλιτζάνι του καφέ και πριν βγούμε απ το σπίτι θα μας προτρέπει να βάλουμε ζακέτα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fingolfingr είπε

Από το σχόλιο.... δεν μπορώ να καταλάβω αν εχεις δεί το video ή όχι. Ορίστε λοιπόν 

Φυσικά το είχα δει, ναι μόνο με γραπτό λόγο το σχόλιο μου μπορούσε να φανεί ειρωνικό, όμως πραγματικά δεν ήταν

Δημοσ.
3 ώρες πριν, dream21 είπε

Βέλγιο , Πορτογαλία , Ελβετία, Δανία ,Σουηδία, Φινλανδία , Νορβηγία, χώρες των 5-10 εκατομυρίων που όμως εδώ και 4 χρόνια έχουν υποστήριξη Siri στην γλώσσα τους.

Ηρθε η ώρα και για την ελληνική γλώσσα μας και με την βούλα της Apple  :)

Βέλγιο = Ολλανδία + Γαλλία 

Πορτογαλία = Βραζιλία 

Ελβετία = Γερμανία + Γαλλία + Ιταλία 

Δανία, Σουηδία, Νορβηγία = παρόμοιες γλώσσες και τεράστια αγοραστική δύναμη, καμία σχέση με τη δική μας χώρα 

Φινλανδία = Μεγάλη αγοραστική δύναμη 

Όπως καταλαβαίνεις δεν έχει καμία σχέση η χώρα μας με αυτές που αναφέρεις. 

• Like 5
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...