nefos78 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Αλήθεια υπάρχει κάποιος που να έχει όλα αυτά τα "προσόντα"???
iliasmach Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Και πολύ άργησαν. Πραγματικά απογοητευτική η κατάσταση στον τομέα των ψηφιακών βοηθών, καθώς εν έτει 2020 κανένας από τους δημοφιλέστερους ψηφιακούς βοηθούς της αγοράς(Siri,Alexa,Google Assistant,Cortana) να μην υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα. Ελπίζω να δούμε σύντομα την ελληνική γλώσσα και από τις υπόλοιπες προτάσεις της αγοράς. 2
mants118 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Καιρός για αναβάθμιση λοιπόν bitches! Από iphone 4 σε 4s που έχει siri!!! 😛 1
koutsis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, iliasmach είπε Και πολύ άργησαν. Πραγματικά απογοητευτική η κατάσταση στον τομέα των ψηφιακών βοηθών, καθώς εν έτει 2020 κανένας από τους δημοφιλέστερους ψηφιακούς βοηθούς της αγοράς(Siri,Alexa,Google Assistant,Cortana) να μην υποστηρίζει την ελληνική γλώσσα. Ελπίζω να δούμε σύντομα την ελληνική γλώσσα και από τις υπόλοιπες προτάσεις της αγοράς. Φίλε μου με 10 εκατομμύρια πληθυσμό ποίος θα κάτσει να ασχοληθεί μαζί μας νομίζεις; Μπράβο πάντως στην Apple... 4
esertas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Γιατί δεν αγοράζουν απλά την mls maic; 3
dream21 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, koutsis είπε Φίλε μου με 10 εκατομμύρια πληθυσμό ποίος θα κάτσει να ασχοληθεί μαζί μας νομίζεις; Μπράβο πάντως στην Apple... Βέλγιο , Πορτογαλία , Ελβετία, Δανία ,Σουηδία, Φινλανδία , Νορβηγία, χώρες των 5-10 εκατομυρίων που όμως εδώ και 4 χρόνια έχουν υποστήριξη Siri στην γλώσσα τους. Ηρθε η ώρα και για την ελληνική γλώσσα μας και με την βούλα της Apple Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από dream21 7
gorilas13 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Θα πάρει η Σίρι Ελληνικά και δε θα πάρει η Αλέξα που έχει και Ελληνικό όνομα;;;;!! Ήθελε η μάνα μου να παίξει Βίκυ Μοσχολιού στο Amazon Music και της πήρε ένα απόγευμα να βρει πως να το προφέρει. 1
star12 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Η σιρι θέλω να πάω παραλιακή Paraliaki πάμε σιρι που μου έφερες ρε σιρι αυτό δεν είναι παραλιακή Αυτό είναι δρόμος προς γκρεμό σιρι κστω έχει μια παραλία
arkheon89 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Eπίσης θα έχει μεσογειακό ταπεραμέντο,θα λέει το φλιτζάνι του καφέ και πριν βγούμε απ το σπίτι θα μας προτρέπει να βάλουμε ζακέτα.
njakrivos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, fingolfingr είπε Από το σχόλιο.... δεν μπορώ να καταλάβω αν εχεις δεί το video ή όχι. Ορίστε λοιπόν Φυσικά το είχα δει, ναι μόνο με γραπτό λόγο το σχόλιο μου μπορούσε να φανεί ειρωνικό, όμως πραγματικά δεν ήταν
kondoras Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Πολλά μπράβο στην Apple, ούτε δέκα χρόνια δεν τους πήρε για να ξεκινήσουν.
djuan1988 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, dream21 είπε Βέλγιο , Πορτογαλία , Ελβετία, Δανία ,Σουηδία, Φινλανδία , Νορβηγία, χώρες των 5-10 εκατομυρίων που όμως εδώ και 4 χρόνια έχουν υποστήριξη Siri στην γλώσσα τους. Ηρθε η ώρα και για την ελληνική γλώσσα μας και με την βούλα της Apple Βέλγιο = Ολλανδία + Γαλλία Πορτογαλία = Βραζιλία Ελβετία = Γερμανία + Γαλλία + Ιταλία Δανία, Σουηδία, Νορβηγία = παρόμοιες γλώσσες και τεράστια αγοραστική δύναμη, καμία σχέση με τη δική μας χώρα Φινλανδία = Μεγάλη αγοραστική δύναμη Όπως καταλαβαίνεις δεν έχει καμία σχέση η χώρα μας με αυτές που αναφέρεις. 5 1
johnfree Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 καλα δεν χρειαζεται να πεις hi siri για να ξεκινησει να γραφει το μικροφωνο. σε ακουνε ουτως η αλλως.. 1
tilaverboy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Λογικά για το iOS 15 μιλάμε. Είχανε γίνει προσπάθειες στο iOS 9. Όποτε θεωρώ πως μιλάμε για βελτιώσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα