Usersomethingsomething Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Θυμάμαι υπήρχαν πριν καμιά δεκαριά χρόνια, έχουν καταργηθεί τελικά? Ξέρει κανείς που πουλάνε αν υπάρχουν ακόμα?
TechnoState Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 .... έλα ρε, που τα θυμήθηκες?!? Πουλομούρικο τσιγάρο... πάντως καλύτερα πευκοβελόνες, παρά αυτό! Εντάξει, εκείνο με γεύση βανίλια ήταν κάτι εντυπωσιακό, στο πρώτο πακέτο όμως μόνο.
Usersomethingsomething Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, TechnoState είπε .... έλα ρε, που τα θυμήθηκες?!? Πουλομούρικο τσιγάρο... πάντως καλύτερα πευκοβελόνες, παρά αυτό! Εντάξει, εκείνο με γεύση βανίλια ήταν κάτι εντυπωσιακό, στο πρώτο πακέτο όμως μόνο. Η αλήθεια είναι ότι από γεύση δεν ήταν τίποτα τρομερό, αλλά η μυρωδιά γαμαγε. Και δεν έχω βρει τίποτα παρόμοιο όσον αφορά τις γεύσεις βανίλια, μόκα κλπ
zx1234r Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Usersomethingsomething είπε Η αλήθεια είναι ότι από γεύση δεν ήταν τίποτα τρομερό, αλλά η μυρωδιά γαμαγε. Και δεν έχω βρει τίποτα παρόμοιο όσον αφορά τις γεύσεις βανίλια, μόκα κλπ Δοκίμασε ηλεκτρονικό. Στο Κατάρ πουλάνε με άρωμα Κανταιφι.
TechnoState Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) @zx1234r ....ΕλλαΔικα μας, άρωμα/γεύση τζατζίκι! Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από TechnoState
Usersomethingsomething Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, zx1234r είπε Δοκίμασε ηλεκτρονικό. Στο Κατάρ πουλάνε με άρωμα Κανταιφι. Εχω δοκιμάσει, δε τρελαίνομαι. Και από πράματα τύπου "ατμού", μόνο ναργιλέ γουστάρω. Αλλά δε τον λες και φορητό 😅 12 λεπτά πριν, TechnoState είπε @zx1234r ....ΕλλαΔικα μας, άρωμα/γεύση τζατζίκι! Ε άμα φτάσω σε τέτοια απελπισία θα το χω στο νου μου χαχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα