kitharas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα, μέχρι πρόσφατα εντασσόμουν στο Αρ. 39 Παρ. 9 και τις εισφορές μου τις κάλυπτε ο εργοδότης, μέχρι και τον Ιούνιο. Πλέον όμως τις εισφορές τις καλύπτω μόνος μου. Διαπίστωσα όμως ότι το ειδοποιητήριο του Ιουλίου που βγήκε πρόσφατα είναι μηδενικό, αντί για 220€ που ήταν το αναμενόμενο (εντάχθηκα αυτόματα στην πρώτη κλάση). Γιατί συμβαίνει αυτό; Επίσης, μου έχει βγάλει και ειδοποιητήριο για τον Φλεβάρη, μειωμένο, που προφανώς δε το πλήρωσα καθώς εκείνη τη περίοδο τις εισφορές μου τις πλήρωνε ο εργοδότης μου.
guido Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στην εφαρμογή του ΙΚΑ που είχες κάνει αποδοχή της σύμβασης για το 39 ποτε λέει πως λήγει η σύμβαση; Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από guido
kitharas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η σύμβαση έληξε τον Ιούνιο. Επειδή ήταν δωδεκάμηνη έγινε τροποποίηση οπότε και διαγράφηκε η υπάρχουσα όταν και υπογράφηκε η νέα εξάμηνης διάρκειας (7/20-12/20). Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από kitharas
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα