friz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 γεια σας θα ήθελα να μαθω ποιος ο καλύτερος τρόπος μεταφοράς βίντεο απο την apple συσκευή στον υπολογιστή ...εχω δει ενα καρο τρόπους ομως κανένας δεν τα μεταφέρει στο ιδιο με το αρχικο μεγαθος ... θα ηθελα λοιπον την βοηθεια σας...ευχαριστω εκ των προτερων...
CheOnWeb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Ποιο IPhone? Τι υπολογιστή; Με αυτό, μέσω Wi-Fi https://apps.apple.com/gr/app/documents-by-readdle/id364901807
friz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, kinhthra είπε μόνο με καλώδιο USB οταν το αρχειο ειναι μεγαλο μετα απο λιγο βγαζει μηνυμα σφαλματος... 1 ώρα πριν, CheOnWeb είπε Ποιο IPhone? Τι υπολογιστή; Με αυτό, μέσω Wi-Fi https://apps.apple.com/gr/app/documents-by-readdle/id364901807 11 pro max σε λαπτομ με windows... θα το δοκιμασω και θα σου πω...ευχαριστω πολυ...
kinhthra Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, friz είπε οταν το αρχειο ειναι μεγαλο μετα απο λιγο βγαζει μηνυμα σφαλματος... 11 pro max σε λαπτομ με windows... θα το δοκιμασω και θα σου πω...ευχαριστω πολυ... έως 10GB δεν μου έχει βγαλει κανενα σφαλμα 1
HateMe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Και το simple transfer είναι ωραίο. Τα κατεβάζει όλα με φουλ ποιότητα κλπ και σ αφήνει να διαλέξεις σε τι θες να το κατεβάσεις. Να τώρα κατεβάζω μερικά screenshot. (μερικά.. τεσπα)
friz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, HateMe είπε Και το simple transfer είναι ωραίο. Τα κατεβάζει όλα με φουλ ποιότητα κλπ και σ αφήνει να διαλέξεις σε τι θες να το κατεβάσεις. Να τώρα κατεβάζω μερικά screenshot. (μερικά.. τεσπα) τρομερο προγραμμα αλλα δεν τα μεταφερει με το ιδιο μεγεθος δυστυχως... αν τσεκαρεις το μεγεθος απο ενα βιντεο του κινητου θα δεις οτι το κοβει στην μεση ...
HateMe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, friz είπε τρομερο προγραμμα αλλα δεν τα μεταφερει με το ιδιο μεγεθος δυστυχως... αν τσεκαρεις το μεγεθος απο ενα βιντεο του κινητου θα δεις οτι το κοβει στην μεση ... Ούτε καν. Εμένα είναι κανονικότατα. Ούτε KB πιο κάτω απ το κανονικό τσέκαρε μήπως δεν έχεις κάνει κάτι σωστά. Τώρα που μιλάμε το τσέκαρα πάλι σκέψου, για να σιγουρευτώ. Οταν πας να κατεβασεις ενα αρχειο, σου βγάζει μια λίστα και σε ρωτάει σε τι "format" θες να κατέβει. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από HateMe 1
friz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, HateMe είπε Ούτε καν. Εμένα είναι κανονικότατα. Ούτε KB πιο κάτω απ το κανονικό τσέκαρε μήπως δεν έχεις κάνει κάτι σωστά. Τώρα που μιλάμε το τσέκαρα πάλι σκέψου, για να σιγουρευτώ. Οταν πας να κατεβασεις ενα αρχειο, σου βγάζει μια λίστα και σε ρωτάει σε τι "format" θες να κατέβει. σοβαρα τωρα? αρα εγω κανω κατι λαθος ...τι φορματ επιλεγεις στα βιντεο? μηπως το εχεις αγορασμενο το προγραμμα?
HateMe Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, friz είπε σοβαρα τωρα? αρα εγω κανω κατι λαθος ...τι φορματ επιλεγεις στα βιντεο? μηπως το εχεις αγορασμενο το προγραμμα? Α ναι, μου το είχε κάνει δώρο η κολλητή, το ξέχασα αυτό χαχαχαχα ! Αξίζει πάντως τα λεφτά του.
friz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, HateMe είπε Α ναι, μου το είχε κάνει δώρο η κολλητή, το ξέχασα αυτό χαχαχαχα ! Αξίζει πάντως τα λεφτά του. χαχαχα αρα εκει ειναι η διαφορα...ειπα και εγω...
CheOnWeb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 5 hours ago, friz said: τρομερο προγραμμα αλλα δεν τα μεταφερει με το ιδιο μεγεθος δυστυχως... αν τσεκαρεις το μεγεθος απο ενα βιντεο του κινητου θα δεις οτι το κοβει στην μεση ... Στα Settings>Photos, κάτω-κάτω, έχεις επιλέξει "keep original"?
friz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Στα Settings>Photos, κάτω-κάτω, έχεις επιλέξει "keep original"? Μόλις κατέστρεψα όλα μου τα βίντεο... έκανα αυτό που μου είπε αλλά ήθελα να δω και τι σκατα κάνει και η βελτιστοποίηση αποθήκευσης και μου μετέτρεψε όλα μου τα βίντεο στην μισή χωρητικότητα ...ξανά άλλαξα την ρύθμιση σε διατήρηση αρχικών αλλά δεν επέστρεψαν στην προηγούμενη ποιότητα .... τώρα;;;
CheOnWeb Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 1 minute ago, friz said: Μόλις κατέστρεψα όλα μου τα βίντεο... έκανα αυτό που μου είπε αλλά ήθελα να δω και τι σκατα κάνει και η βελτιστοποίηση αποθήκευσης και μου μετέτρεψε όλα μου τα βίντεο στην μισή χωρητικότητα ...ξανά άλλαξα την ρύθμιση σε διατήρηση αρχικών αλλά δεν επέστρεψαν στην προηγούμενη ποιότητα .... τώρα;;; Δεν κατέστρεψες τίποτα. Τα original είναι στο iCloud και λογικά θα επιστρέψουν σιγά-σιγά στη συσκευή. Υποθέτω ότι έχεις ανοιχτό το iCloud Photos, σωστά;
friz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Δεν κατέστρεψες τίποτα. Τα original είναι στο iCloud και λογικά θα επιστρέψουν σιγά-σιγά στη συσκευή. Υποθέτω ότι έχεις ανοιχτό το iCloud Photos, σωστά; δεν εχω icloud οχι...παω να σκασω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα