momentum Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 1 hour ago, userino said: Αν και στούρνος σε ios διέκρινα απλοέπεια κι ωφελιμότητα εν πλήρη σαφούς κατανόησης - μόλις παρέλαβα xs Το ανδρόιδ μου προκαλούσε νοητική σύγχυσις Καλώς σας βρήκα Kαλώς ήρθες σύντροφε! 2
NiKoSmile Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μόνο 25% γιατί το υπόλοιπο 75% που θα έπρεπε να αναβαθμίσουμε είμαστε με jailbreak. 1 ώρα πριν, rooy είπε και να αφησω εγω το Jb μου... ουτε καν..
Lerios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Το ότι έβαλαν έως 2160p από 1080p στο Youtube με δελεάζει να αναβαθμίσω πάντως 🤔
Dmspolys Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Η μπαταρία μου άρεσε αρκετά !!!! Παρατήρησα λίγο μικρό lag στο dialler
leonidas_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μιας κ είδα να αναφέρεται το JB να ρωτήσω κ εγώ με τη σειρά μου τους jailbroken φίλους, (καθώς νέος iphonάκιας) τι γίνεται σε περίπτωση που θες να αναβαθμίζεις; Το κάνεις μόνο με itunes κ όχι με OTA; Απλά χάνεις το jb κ πρέπει να το ξανά κάνεις; (εφόσον έχει βγει για την νέα έκδοση). Με τα data τί γίνεται; Παραμένουν στη θέση τους αν αναβαθμίσεις; Υπάρχει περίπτωση data loss;
kos75 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Χτες μου κόλλησε το iPhone και το iPad ξαφνικά και μου έκανε επανεκκίνηση
Macosj Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, userino είπε Αν και στούρνος σε ios διέκρινα απλοέπεια κι ωφελιμότητα εν πλήρη σαφούς κατανόησης - μόλις παρέλαβα xs Το ανδρόιδ μου προκαλούσε νοητική σύγχυσις Καλώς σας βρήκα Για άνοιξε το YouTube να δεις διαφημίσεις, στα αντροιτ ένα vancet και είσαι οκ, ιδίως τωρα με τις 3 διαφημίσεις σε ένα 3λεπτο βίντεο 14 ώρες πριν, userino είπε Αν και στούρνος σε ios διέκρινα απλοέπεια κι ωφελιμότητα εν πλήρη σαφούς κατανόησης - μόλις παρέλαβα xs Το ανδρόιδ μου προκαλούσε νοητική σύγχυσις Καλώς σας βρήκα Για άνοιξε το YouTube να δεις διαφημίσεις, στα αντροιτ ένα vancet και είσαι οκ, ιδίως τωρα με τις 3 διαφημίσεις σε ένα 3λεπτο βίντεο 14 ώρες πριν, userino είπε Αν και στούρνος σε ios διέκρινα απλοέπεια κι ωφελιμότητα εν πλήρη σαφούς κατανόησης - μόλις παρέλαβα xs Το ανδρόιδ μου προκαλούσε νοητική σύγχυσις Καλώς σας βρήκα Για άνοιξε το YouTube να δεις διαφημίσεις, στα αντροιτ ένα vancet και είσαι οκ, ιδίως τωρα με τις 3 διαφημίσεις σε ένα 3λεπτο βίντεο 14 ώρες πριν, userino είπε Αν και στούρνος σε ios διέκρινα απλοέπεια κι ωφελιμότητα εν πλήρη σαφούς κατανόησης - μόλις παρέλαβα xs Το ανδρόιδ μου προκαλούσε νοητική σύγχυσις Καλώς σας βρήκα Για άνοιξε το YouTube να δεις διαφημίσεις, στα αντροιτ ένα vancet και είσαι οκ, ιδίως τωρα με τις 3 διαφημίσεις σε ένα 3λεπτο βίντεο 2
NiKoSmile Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, leonidas_ είπε Μιας κ είδα να αναφέρεται το JB να ρωτήσω κ εγώ με τη σειρά μου τους jailbroken φίλους, (καθώς νέος iphonάκιας) τι γίνεται σε περίπτωση που θες να αναβαθμίζεις; Το κάνεις μόνο με itunes κ όχι με OTA; Απλά χάνεις το jb κ πρέπει να το ξανά κάνεις; (εφόσον έχει βγει για την νέα έκδοση). Με τα data τί γίνεται; Παραμένουν στη θέση τους αν αναβαθμίσεις; Υπάρχει περίπτωση data loss; Η αναβάθμισή γίνεται όπως θες ότι ώρα θες. Θα χάσεις τα δεδομένα, τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές του jb. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από NiKoSmile
dali13gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, CharalampisCrete είπε 25% είναι νέοι χρήστες iphone που πολύ απλά δεν ξέρουνε τι κάνουνε 🤣 Άρα πουλήθηκαν κάπου 200εκ iPhone σε μερικές μέρες ε; Καλά πήγε αυτό. 16 ώρες πριν, CharalampisCrete είπε 🤣 pan widget Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από dali13gr 1
leonidas_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Η αναβάθμισή γίνεται όπως θες ότι ώρα θες. Θα χάσεις τα δεδομένα, τις ρυθμίσεις και τις εφαρμογές του jb. Άρα ουσιαστικά κάνεις update & restore αναγκαστικά; Αν έχεις κάνει sync τα πάντα στο icloud δεν αρκεί; Το itunes δε σε αφήνει να κάνεις backup αν είναι jb το κινητό κ στη συνέχεια να κάνεις restore από το backup, ή θα γίνει μπάχαλο; 8 ώρες πριν, Macosj είπε Για άνοιξε το YouTube να δεις διαφημίσεις, στα αντροιτ ένα vancet και είσαι οκ, ιδίως τωρα με τις 3 διαφημίσεις σε ένα 3λεπτο βίντεο Έχω κάνει Sideload το youtube Cercube στο ios μέσω του Altstore κ ησύχασα από τις διαφημίσεις. 1
yanc Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μπορει καποιος να μου εξηγησει το εξης: Σε iPhone 6s ειχα την 13 και περιπου 300 ΜΒ ελευθερα απο τα 16GB της συσκευης. Λογω του οριακου του χωρου συνεχως ψαχνω να διαγραψω οτιδηποτε μπορω. Ξεκινω την αναβαθμιση σε 14 (μεσω iTunes προφανως λογω χωρητικοτητας), κατι δεν πηγε καλα στην διαδικασια και συγκεκριμενα στο verifying και αναγκαστηκα να κανω επαναφορα απο cloud. Oταν το τηλεφωνο ανοιξε ξανα, ειχε περασμενη κανονικα την 14 και ειχα πλεον ελευθερα περιπου 3GB...δεν εχω εντοπισει να λειπει κατι και αναρωτιεμαι που "βρεθηκε" αυτος ο extra χωρος και αν προηλθε απο την αναβαθμιση ή το αναγκαστικο restore.
NiKoSmile Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, leonidas_ είπε Άρα ουσιαστικά κάνεις update & restore αναγκαστικά; Αν έχεις κάνει sync τα πάντα στο icloud δεν αρκεί; Το itunes δε σε αφήνει να κάνεις backup αν είναι jb το κινητό κ στη συνέχεια να κάνεις restore από το backup, ή θα γίνει μπάχαλο; Έχω κάνει Sideload το youtube Cercube στο ios μέσω του Altstore κ ησύχασα από τις διαφημίσεις. Κάνεις reboot, έτσι χάνεις το JB. Στην συνέχεια κάνεις update. Προσωπικά δεδομένα δεν χάνεις, θα χάσεις μόνο τα δεδομένα του JB. Το backup σε JB συσκευή μέσω itunes σε μένα δουλεύει μια χαρά. Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από NiKoSmile
leonidas_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, NiKoSmile είπε Κάνεις reboot, έτσι χάνεις το JB. Στην συνέχεια κάνεις update. Προσωπικά δεδομένα δεν χάνεις, θα χάσεις μόνο τα δεδομένα του JB. Το backup σε JB συσκευή μέσω itunes σε μένα δουλεύει μια χαρά. Σε ευχαριστώ πολύ. Όταν με το καλό βγει jb για το 14 από unc0ver θα ασχοληθώ!!
hiimFred Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος του iOS κι εγώ απ'τον Αύγουστο με 11 pro, μετά από 4 χρόνια με OP3T. Φάση έχει η OP. Χιλιαρικάκι για ναυαρχίδα. Αφού οι Android ναυαρχίδες παίζουν πλέον και αυτές κοντά στο χιλιάρικο, το μόνο λογικό μου φάνηκε πως ήταν να τα δώσω στην Apple. Μόνο τα χρόνια updates να σκεφτείς, φτάνει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα