dimakisk Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν έχασαν χρόνο οι κάτοχοι φορητών συσκευών της Apple, αφού σε μεγάλο ποσοστό έσπευσαν να εγκαταστήσουν τη νέα έκδοση του iOS αμέσως μόλις αυτή κυκλοφόρησε. Ο ένας στους τέσσερις κατόχους iPhone και iPad έχει εγκαταστήσει το iOS 14 στη συσκευή του, πέντε μόλις ημέρες αφότου αυτό κυκλοφόρησε. Για την ακρίβεια, το ποσοστό εγκατάστασης της νέας έκδοσης του λειτουργικού της Apple φτάνει σύμφωνα με τα δεδομένα της Mixpanel στο άκρως εντυπωσιακό 26,32% όταν αυτό του iOS 13 βρίσκεται στο 66,07% ακολουθώντας σταθερά καθοδική πορεία (ένα σταθερό 7,61% έχει παλαιότερη έκδοση και αφορά ως επί το πλείστον συσκευές χωρίς δυνατότητα περαιτέρω ενημέρωσης). Για την ιστορία, το iOS 13 είχε φτάσει σε εγκαταστάσεις οριακά το 20% επί του συνόλου έπειτα από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του πέρυσι, γεγονός που καθιστά το iOS 14 αρκετά δημοφιλέστερο. Τα στοιχεία αυτά βέβαια δεν είναι σε καμία περίπτωση επίσημα και βασίζονται στα δεδομένα που συλλέγονται από site και εφαρμογές που διαθέτουν το SDK των mobile analytics του Mixpanel. Συνήθως όμως αποτυπώνουν τη γενική εικόνα με μικρή απόκλιση, οπότε αν μη τι άλλο η εξαγωγή συμπερασμάτων είναι σχετικά ασφαλής. Η επιβεβαίωση των ανωτέρω αναμένεται να έρθει σε περίπου πέντε εβδομάδες, όταν η Apple δώσει στοιχεία για τον πρώτο μήνα του iOS 14. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
HQ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Για να ξεμπερδευεις με τα ενοχλητικα pop up και τις ειδοποιήσεις... το πατας και τελειωνει η φαση αμεσα, αυξανονται τα ποσοστά του νέου iOS σε μια εβδομαδα... χαιρονται ολοι στην apple. ΣΩΣΤΟ; (οh, για το στορυ, iOS εχω, android εχω επίσης, pop corn εχω επισης... παω να τα παρω) 7
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 25% είναι νέοι χρήστες iphone που πολύ απλά δεν ξέρουνε τι κάνουνε 🤣 Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από CharalampisCrete
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, HQ είπε Για να ξεμπερδευεις με τα ενοχλητικα pop up και τις ειδοποιήσεις... το πατας και τελειωνει η φαση αμεσα, αυξανονται τα ποσοστά του νέου iOS σε μια εβδομαδα... χαιρονται ολοι στην apple. ΣΩΣΤΟ; (οh, για το στορυ, iOS εχω, android εχω επίσης, pop corn εχω επισης... παω να τα παρω) Πάρε χωρίς βούτυρο να μην παχύνεις. Τα pop up που τα είδες σε ios μόνο εσύ ξέρεις.. Μια ενημέρωση σου έρχεται μόνο.
CheOnWeb Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 16 hours ago, tuning123 said: Τρώει λίγο παραπάνω μπαταρία.. Εγώ δεν μπορώ να κρίνω ακομα, μια και όπως λέει το μήνυμα κάτω-κάτω... 😁 Επεξ/σία 23 Σεπτεμβρίου 2020 από CheOnWeb 2
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 iphone 8 plus. απο εχτες το μεσημερι και το ipad 2019 10.2 , μια χαρα και τα δυο. (οχι οτι θα το καταλαβαινα αν δεν πηγαινε κατι καλα, αλλα λεμε.)
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Αν και στούρνος σε ios διέκρινα απλοέπεια κι ωφελιμότητα εν πλήρη σαφούς κατανόησης - μόλις παρέλαβα xs Το ανδρόιδ μου προκαλούσε νοητική σύγχυσις Καλώς σας βρήκα
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε 25% είναι νέοι χρήστες iphone που πολύ απλά δεν ξέρουνε τι κάνουνε 🤣 ε, πες μας...μην μας αφηνεις σε αγωνια...
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Antilogos1975 είπε ε, πες μας...μην μας αφηνεις σε αγωνια... @Antilogos1975 όνομα και πράμα
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε @Antilogos1975 όνομα και πράμα ετσι παιζεται το παιχνιδι...
dasimo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 καλό είναι και τρέχει βούτυρο από iPhone 7 εως iPad Pro τελευταιας γενιάς σε πολλές συσκευές στο σπίτι. Μεχρι στιγμής πάντως μοιάζει περισσότερο με skin παρά με καινούργιο os.
Superuser3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το Home screen customization του ios 14 ίσως ευθύνεται για την αύξηση του ποσοστού. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από Superuser3
randomcat Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 44 λεπτά πριν, userino είπε Αν και στούρνος σε ios διέκρινα απλοέπεια κι ωφελιμότητα εν πλήρη σαφούς κατανόησης - μόλις παρέλαβα xs Το ανδρόιδ μου προκαλούσε νοητική σύγχυσις Αυτό εξηγεί πολλά για μια μερίδα καταναλωτών. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα