Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα συμφωνησω με τον συναδελφο. Παιζει να εχει ξεχωριστες αποχευτεσεις μπανιο και κουζινα κατι που το εχω συναντησει σε αρκετες πολυκατοικιες. Η αποχετευση καπου εχει ραγισει η αλλιως να βγηκε απο την μουφα ο σωληνας.

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Misokatsu64 είπε

Θα συμφωνησω με τον συναδελφο. Παιζει να εχει ξεχωριστες αποχευτεσεις μπανιο και κουζινα κατι που το εχω συναντησει σε αρκετες πολυκατοικιες. Η αποχετευση καπου εχει ραγισει η αλλιως να βγηκε απο την μουφα ο σωληνας.

Αν είναι έτσι και είναι μόνο δικιά μου ζημια,τον ήπια κανονικά.Το θέμα είναι πως θα βρεθεί που είναι η διαρροή,χωρίς να γκρεμιστεί όλη η πολυκατοικία και και εκτιναχθεί το κόστος με σκαψίματα και λοιπές εργασίες.Η μόνη ελπίδα η θερμοκαμερα,ελπίζω να τη βρει.

Δημοσ.

Επανέρχομαι,το πρόβλημα τελικά ήταν στον από κάτω μου στον 3ο.Ειχε τρυπήσει η αποχέτευση πάνω από την κουζίνα του.Τη γλιτώσαμε τελικά με εντοπισμένο σκάψιμο και όχι στην τύχη.Βοηθησε και η θερμική κάμερα με τις μετρήσεις που έκανε.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 26ska είπε

Επανέρχομαι,το πρόβλημα τελικά ήταν στον από κάτω μου στον 3ο.Ειχε τρυπήσει η αποχέτευση πάνω από την κουζίνα του.Τη γλιτώσαμε τελικά με εντοπισμένο σκάψιμο και όχι στην τύχη.Βοηθησε και η θερμική κάμερα με τις μετρήσεις που έκανε.

Άρα η δική σου αποχέτευση αφού είναι πάνω από τον 3ο.

• Confused 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mihanikos1 είπε

Άρα η δική σου αποχέτευση αφού είναι πάνω από τον 3ο.

Δεν είναι πάνω από τον 3ο είναι μέσα στην κουζίνα του 3ου στα ντουλάπια,πάνω από το νεροχύτη.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, 26ska είπε

Δεν είναι πάνω από τον 3ο είναι μέσα στην κουζίνα του 3ου στα ντουλάπια,πάνω από το νεροχύτη.

Αυτό σου λέω, είναι η δική σου αποχέτευση που κατεβαίνει στον 3ο πριν όμως συνδεθεί με τον νεροχυτη του 3ου.γι αυτό έτρεχαν τα νερά όταν άνοιγες εσύ την βρύση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΟΚ αλλα ειναι στο σπιτι του 3ου αρα αυτός πληρωνει............

Ωστόσο ετσι για το παλαβο......Τα νερα του 4ου βγαίνουν στην κουζινα του 3ου και πλημμύριζει ο 2ος.

Τετοιο σεναριο ουτε ο φωσκολος

Επεξ/σία από SPYRER_007
  • 1 μήνα μετά...
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 30/9/2020 στις 12:12 ΜΜ, 26ska είπε

Επανέρχομαι στο θέμα . . .  για να ρωτησω για τη θερμοκάμερα, επειδή έχω και εγώ μια διαρροή και ψάχνομαι. Μπορείς να αναφέρεις ενδεικτικό κόστος ειδικού με θερμοκαμερα; και αν γίνεται το ονομα του συνεργείου έστω και σε PM

Ευχαριστώ

Δημοσ.
4 ώρες πριν, aret1 είπε

Επανέρχομαι στο θέμα . . .  για να ρωτησω για τη θερμοκάμερα, επειδή έχω και εγώ μια διαρροή και ψάχνομαι. Μπορείς να αναφέρεις ενδεικτικό κόστος ειδικού με θερμοκαμερα; και αν γίνεται το ονομα του συνεργείου έστω και σε PM

Ευχαριστώ

140 αν θυμάμαι καλά φίλε,υδρευειν λέγεταιη εταιρεία.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/3/2021 στις 3:51 ΜΜ, 26ska είπε

140 αν θυμάμαι καλά φίλε,υδρευειν λέγεταιη εταιρεία.

Ευχαριστω φίλε το έλυσα το πρόβλημα με συνδυασμό θερμοκάμερας και υδραυλικού!

Επεξ/σία από aret1
  • Like 1
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω και εγώ ένα παρόμοιο θέμα, κάποιες φορές τρέχουν σταγόνες εξωτερικά της υδρορροής του μπαλκονιού μου με συνέπεια να έχει "ασπρίσει" η θερμοπρόσοψη. Μενω στον 2ο και το κατάλαβα διότι εκτός από τις ασπρίλες έσκασε το χρώμα από τη μέσα μεριά, το ίδιο συνέβη και στον 3ο. Η ιδιοκτήτρια του 4ου σε κάποια φάση που έριξε πολλά νερά και έπλενε το μπαλκόνι, αυτά εμφανίστηκαν και πάλι εξωτερικά της υδρορροής μου και ελάχιστες σταγόνες στον 3ο. Υπάρχει περίπτωση να είναι από το σιφώνι του μπαλκονιού ή καπου να "χάνει" το σοβατεπί της; Χτες, με τα πολλά χιόνια που γέμισε το μπαλκόνι, για κάποιες ώρες συνέβη το ίδιο.

Επεξ/σία από Billouk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...