Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα friends,

Θέλω να ανοίξω ένα καινούργιο νήμα έχοντας διαβάσει το άρθρο ενός πολύ γνωστού δημοσιογράφου που εξηγεί πως και γιατί με το πρόσχημα του ιού θα κοπούν τα δώρα και στον ιδιωτικό τομέα(!!) και οι μισθοί θα μειωθούν περαιτέρω !

Τελικά αξίζει να δουλεύεις υπό αυτές τις συνθήκες? χωρίς δώρα πως να δουλέψεις?

Αξίζει να αρχίσω την αποστολή βιογραφικών η να περιμένω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα? 

Θεωρώ πως με το πρόσχημα του ιού θα αλλάξουν πολλά στα εργασιακά.

Επεξ/σία από leontas3
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, leontas3 είπε

Καλησπέρα friends,

Θέλω να ανοίξω ένα καινούργιο νήμα έχοντας διαβάσει το άρθρο ενός πολύ γνωστού δημοσιογράφου που εξηγεί πως και γιατί με το πρόσχημα του ιού θα κοπούν τα δώρα και στον ιδιωτικό τομέα(!!) και θα μειωθούν περαιτέρω !

Αξίζει να αρχίσω την αποστολή βιογραφικών η να περιμένω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα? 

Για τα δώρα δουλευεις;Εκτός απο Χριστούγεννα και Πάσχα τι κάνεις τον άλλο καιρό;

• Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, leontas3 είπε

Καλησπέρα friends,

Θέλω να ανοίξω ένα καινούργιο νήμα έχοντας διαβάσει το άρθρο ενός πολύ γνωστού δημοσιογράφου που εξηγεί πως και γιατί με το πρόσχημα του ιού θα κοπούν τα δώρα και στον ιδιωτικό τομέα(!!) και θα μειωθούν περαιτέρω !

Ανάλογα τα έξοδα σου. Όταν δουλεύεις τα έξοδα πολλαπλασιάζονται γιαυτό θα πρέπει τα έσοδα να καλύπτουν τις ανάγκες και να μένει και στην άκρη....

Δημοσ.

Ρωτάω γιατί πολύ απλά είμαι στην φάση που τελειώνω την σχολή μου και μάλλον θα αρχίσω να στέλνω βιογραφικά.

Είναι που είναι ο μισθός χαμηλός από ότι ακούω εαν κοπούν και τα δώρα πιο το νόημα μετά ?

Δημοσ.

Εγώ θα το πω λίγο αντίστροφα.

Αν η περικοπή ενός μισθού ή δώρου σου δημιουργεί μεγάλα οικονομικά προβλήματα, τότε εγώ κάνω της εξής ανάγνωση: Ότι ο μισθός και τα δώρα ίσα που φτάνουν να περνάς, αποταμίευση ούτε λόγος, άλλα έσοδα δεν υπάρχουν κλπ. Και δεν το λέω για να μειώσω κανέναν, έτσι είναι πολύς κόσμος μετά το 2010.

Αν έχεις τη δυνατότητα (προσόντα και όχι δεσμεύσεις), ναι φύγε και γρήγορα μάλιστα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ο,τι και αν συμβαινει πρεπει να εξελισσεσαι. Αν δεν εργαστεις δεν θα εξελιχθεις. Αν θες ξεκινα καπου και κοιτα και αλλου μεχρι να βρεις κατι στα μετρα σου. Συν οτι αν εχεις εστω και λιγη εμπειρια οι υπολοιποι θα σε δουν με αλλο ματι μετα.  Το να καθισεις δεν θα σου βγει σε καλο.

Επεξ/σία από mrkra
  • Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Lanike71 είπε

Εγώ θα το πω λίγο αντίστροφα.

Αν η περικοπή ενός μισθού ή δώρου σου δημιουργεί μεγάλα οικονομικά προβλήματα, τότε εγώ κάνω της εξής ανάγνωση: Ότι ο μισθός και τα δώρα ίσα που φτάνουν να περνάς, αποταμίευση ούτε λόγος, άλλα έσοδα δεν υπάρχουν κλπ. Και δεν το λέω για να μειώσω κανέναν, έτσι είναι πολύς κόσμος μετά το 2010.

Αν έχεις τη δυνατότητα (προσόντα και όχι δεσμεύσεις), ναι φύγε και γρήγορα μάλιστα.

Δεν σκέφτομαι να φύγω.

Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως ,τον φλεβάρη που θα πάρω ελπίζω το πτυχίο μου , ψάξω για μεταπτυχιακό μέχρι να τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση με τον ιό και τους περιορισμούς. 

Μήπως έχει ξεδιαλύνει και το τοπίο με τα εργασιακά.

Να πάω εξωτερικό δεν το σκέφτομαι καθόλου έτσι κ αλλιώς δεν είμαι πια στην δεκαετία των 20s

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, leontas3 είπε

Δεν σκέφτομαι να φύγω.

Κι εγώ έτσι έλεγα κάποτε.

12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Δεν αξιζει να δουλευεις με καμία δύναμη, οχι με τον ιο

Το μονο που αξιζει ειναι να απολαμβανεις την ζωη

Μη σου πω με τον ιό αξίζει να χτυπάς και 16ωρα...

Δημοσ.

Μικρές μου millennial δροσοσταλίδες, αν δεν σας τάιζαν η μαμά και ο μπαμπάς, τι ακριβώς θα κάνατε; Θα ψάχνατε να βρείτε δουλειά ή θα κάνατε φιλοσοφικές ερωτήσεις σε διάφορα φόρουμ;

• Like 10
Δημοσ.
2 ώρες πριν, leontas3 είπε

Καλησπέρα friends,

Θέλω να ανοίξω ένα καινούργιο νήμα έχοντας διαβάσει το άρθρο ενός πολύ γνωστού δημοσιογράφου που εξηγεί πως και γιατί με το πρόσχημα του ιού θα κοπούν τα δώρα και στον ιδιωτικό τομέα(!!) και οι μισθοί θα μειωθούν περαιτέρω !

Τυπε τελικά θα κάνεις την τιμή στην παγκόσμια οικονομία να δουλεψεις; 

Θυμίζω το 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, leontas3 είπε

Καλησπέρα friends,

Γιατι να βασιζεσαι σε υποθετικα σεναρια; Μπορεις να ξεκινησεις δουλεια αμεσα και οταν ερθει η ωρα να κοπουν τα δωρα, το ξανασκεφτεσαι...

Επεξ/σία από archer100
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...