leontas3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα friends, Θέλω να ανοίξω ένα καινούργιο νήμα έχοντας διαβάσει το άρθρο ενός πολύ γνωστού δημοσιογράφου που εξηγεί πως και γιατί με το πρόσχημα του ιού θα κοπούν τα δώρα και στον ιδιωτικό τομέα(!!) και οι μισθοί θα μειωθούν περαιτέρω ! Τελικά αξίζει να δουλεύεις υπό αυτές τις συνθήκες? χωρίς δώρα πως να δουλέψεις? Αξίζει να αρχίσω την αποστολή βιογραφικών η να περιμένω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα? Θεωρώ πως με το πρόσχημα του ιού θα αλλάξουν πολλά στα εργασιακά. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από leontas3
86Nagia Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Αν μπορεις να τα βγαλεις περα χωρις να δουλεψεις για μενα κατσε καλυτερα σπιτι σου 1
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, leontas3 είπε Καλησπέρα friends, Θέλω να ανοίξω ένα καινούργιο νήμα έχοντας διαβάσει το άρθρο ενός πολύ γνωστού δημοσιογράφου που εξηγεί πως και γιατί με το πρόσχημα του ιού θα κοπούν τα δώρα και στον ιδιωτικό τομέα(!!) και θα μειωθούν περαιτέρω ! Τελικά αξίζει να δουλεύεις υπό αυτές τις συνθήκες? χωρίς δώρα πως να δουλέψεις? Αξίζει να αρχίσω την αποστολή βιογραφικών η να περιμένω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα? Θεωρώ πως με το πρόσχημα του ιού θα αλλάξουν πολλά στα εργασιακά. Για τα δώρα δουλευεις;Εκτός απο Χριστούγεννα και Πάσχα τι κάνεις τον άλλο καιρό; 1
Klausx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, leontas3 είπε Καλησπέρα friends, Θέλω να ανοίξω ένα καινούργιο νήμα έχοντας διαβάσει το άρθρο ενός πολύ γνωστού δημοσιογράφου που εξηγεί πως και γιατί με το πρόσχημα του ιού θα κοπούν τα δώρα και στον ιδιωτικό τομέα(!!) και θα μειωθούν περαιτέρω ! Τελικά αξίζει να δουλεύεις υπό αυτές τις συνθήκες? χωρίς δώρα πως να δουλέψεις? Αξίζει να αρχίσω την αποστολή βιογραφικών η να περιμένω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα? Θεωρώ πως με το πρόσχημα του ιού θα αλλάξουν πολλά στα εργασιακά. Ανάλογα τα έξοδα σου. Όταν δουλεύεις τα έξοδα πολλαπλασιάζονται γιαυτό θα πρέπει τα έσοδα να καλύπτουν τις ανάγκες και να μένει και στην άκρη....
leontas3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Ρωτάω γιατί πολύ απλά είμαι στην φάση που τελειώνω την σχολή μου και μάλλον θα αρχίσω να στέλνω βιογραφικά. Είναι που είναι ο μισθός χαμηλός από ότι ακούω εαν κοπούν και τα δώρα πιο το νόημα μετά ?
Lanike71 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ θα το πω λίγο αντίστροφα. Αν η περικοπή ενός μισθού ή δώρου σου δημιουργεί μεγάλα οικονομικά προβλήματα, τότε εγώ κάνω της εξής ανάγνωση: Ότι ο μισθός και τα δώρα ίσα που φτάνουν να περνάς, αποταμίευση ούτε λόγος, άλλα έσοδα δεν υπάρχουν κλπ. Και δεν το λέω για να μειώσω κανέναν, έτσι είναι πολύς κόσμος μετά το 2010. Αν έχεις τη δυνατότητα (προσόντα και όχι δεσμεύσεις), ναι φύγε και γρήγορα μάλιστα.
mrkra Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο,τι και αν συμβαινει πρεπει να εξελισσεσαι. Αν δεν εργαστεις δεν θα εξελιχθεις. Αν θες ξεκινα καπου και κοιτα και αλλου μεχρι να βρεις κατι στα μετρα σου. Συν οτι αν εχεις εστω και λιγη εμπειρια οι υπολοιποι θα σε δουν με αλλο ματι μετα. Το να καθισεις δεν θα σου βγει σε καλο. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από mrkra 3
NikosKallithea Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν αξιζει να δουλευεις με καμία δύναμη, οχι με τον ιο Το μονο που αξιζει ειναι να απολαμβανεις την ζωη 1
leontas3 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, Lanike71 είπε Εγώ θα το πω λίγο αντίστροφα. Αν η περικοπή ενός μισθού ή δώρου σου δημιουργεί μεγάλα οικονομικά προβλήματα, τότε εγώ κάνω της εξής ανάγνωση: Ότι ο μισθός και τα δώρα ίσα που φτάνουν να περνάς, αποταμίευση ούτε λόγος, άλλα έσοδα δεν υπάρχουν κλπ. Και δεν το λέω για να μειώσω κανέναν, έτσι είναι πολύς κόσμος μετά το 2010. Αν έχεις τη δυνατότητα (προσόντα και όχι δεσμεύσεις), ναι φύγε και γρήγορα μάλιστα. Δεν σκέφτομαι να φύγω. Αυτό που σκέφτομαι είναι μήπως ,τον φλεβάρη που θα πάρω ελπίζω το πτυχίο μου , ψάξω για μεταπτυχιακό μέχρι να τελειώσει όλη αυτή η κατάσταση με τον ιό και τους περιορισμούς. Μήπως έχει ξεδιαλύνει και το τοπίο με τα εργασιακά. Να πάω εξωτερικό δεν το σκέφτομαι καθόλου έτσι κ αλλιώς δεν είμαι πια στην δεκαετία των 20s
Lanike71 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, leontas3 είπε Δεν σκέφτομαι να φύγω. Κι εγώ έτσι έλεγα κάποτε. 12 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Δεν αξιζει να δουλευεις με καμία δύναμη, οχι με τον ιο Το μονο που αξιζει ειναι να απολαμβανεις την ζωη Μη σου πω με τον ιό αξίζει να χτυπάς και 16ωρα...
randomas777 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μικρές μου millennial δροσοσταλίδες, αν δεν σας τάιζαν η μαμά και ο μπαμπάς, τι ακριβώς θα κάνατε; Θα ψάχνατε να βρείτε δουλειά ή θα κάνατε φιλοσοφικές ερωτήσεις σε διάφορα φόρουμ; 10
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, leontas3 είπε Καλησπέρα friends, Θέλω να ανοίξω ένα καινούργιο νήμα έχοντας διαβάσει το άρθρο ενός πολύ γνωστού δημοσιογράφου που εξηγεί πως και γιατί με το πρόσχημα του ιού θα κοπούν τα δώρα και στον ιδιωτικό τομέα(!!) και οι μισθοί θα μειωθούν περαιτέρω ! Τελικά αξίζει να δουλεύεις υπό αυτές τις συνθήκες? χωρίς δώρα πως να δουλέψεις? Αξίζει να αρχίσω την αποστολή βιογραφικών η να περιμένω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα? Θεωρώ πως με το πρόσχημα του ιού θα αλλάξουν πολλά στα εργασιακά. Τυπε τελικά θα κάνεις την τιμή στην παγκόσμια οικονομία να δουλεψεις; Θυμίζω το
archer100 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, leontas3 είπε Καλησπέρα friends, Θέλω να ανοίξω ένα καινούργιο νήμα έχοντας διαβάσει το άρθρο ενός πολύ γνωστού δημοσιογράφου που εξηγεί πως και γιατί με το πρόσχημα του ιού θα κοπούν τα δώρα και στον ιδιωτικό τομέα(!!) και οι μισθοί θα μειωθούν περαιτέρω ! Τελικά αξίζει να δουλεύεις υπό αυτές τις συνθήκες? χωρίς δώρα πως να δουλέψεις? Αξίζει να αρχίσω την αποστολή βιογραφικών η να περιμένω να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα? Θεωρώ πως με το πρόσχημα του ιού θα αλλάξουν πολλά στα εργασιακά. Γιατι να βασιζεσαι σε υποθετικα σεναρια; Μπορεις να ξεκινησεις δουλεια αμεσα και οταν ερθει η ωρα να κοπουν τα δωρα, το ξανασκεφτεσαι... Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από archer100 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις