Salvation81 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 59 λεπτά πριν, logistoulis είπε κι εγώ το ίδιο έκανα στο στρατό κάτι πρωινά καμμένα που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου το είχα στην πλαινή τσέπη και έκανα στεγνό ξύρισμα Εγω το κανω ακομα 1
conkal Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 ακριβως 2 ώρες πριν, logistoulis είπε κι εγώ το ίδιο έκανα στο στρατό κάτι πρωινά καμμένα που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου το είχα στην πλαινή τσέπη και έκανα στεγνό ξύρισμα ακριβως αυτο, βεβαια και για πολυωρες υπηρεσιες που σου αφηναν χρονο να το κανει σωστα
logistoulis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, Salvation81 είπε Εγω το κανω ακομα Εγώ έχω μούσια και ασχολούμαι μαζί τους μια φορά τη βδομάδα
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρίξε μια ματιά σ' αυτό το θέμα και αναζήτησε τα posts τού τιτανοτεράστιου @magnam, που 'χει κάνει διατριβή στο θέμα «ξύρισμα». Εμένα με έσωσε. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από Mrs. Hyde
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα