Mantis_C_P Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Εχω το office 2003 original , προσπαθώ να το εγκαταστησω και μου βγάζει το εξης μήνυμα " Η εφαρμογή απέτυχε να προετοιμαστεί σωστά (0χ00000...)" Τι σημαίνει το 0χ00000... , αναφέρεται σε θέση μνήμης ;
Highlander Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Πιθανόν να αναφέρεται σε θέση μνήμης του προγράμματος που προσπαθεί να εγκαταστήσει. Δοκίμασες από άλλο CD την εγκατάσταση; Μπορεί να έχει πρόβλημα στο να διαβάσει.
wert Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Mantis_C_P, " Η εφαρμογή απέτυχε να προετοιμαστεί σωστά (0χ00000...)" Τι σημαίνει το 0χ00000... , αναφέρεται σε θέση μνήμης ; Χτές μόλις είχα ακριβώς το ίδιο μύνημα με άλλο πρόγραμμα καμιά σχέση με το office. Πώς το έλυσα; Έκλεισα πρώτα το firewall και κατόπιν το άνοιξα. Άνοιξε κανονικά και από εκεί και πέρα και με ανοιχτό πλέον το firewall ανοίγει το πρόγραμμα κανονικά. :wink: Σαν firewall έχω το kerio.
Highlander Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Να το θεωρήσω καλό ή κακό στο ότι το πρόβλημα ήταν στο firewall; Γενικά δεν εμπιστεύομαι προγράμματα τα οποία είτε κατά την εγκατάσταση είτε αργότερα θέλουν πρόσβαση στο Internet.
wert Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Highlander, Να το θεωρήσω καλό ή κακό στο ότι το πρόβλημα ήταν στο firewall; Τίποτα από τα δύο. Μάλλον εγώ έφταιγα. Υπήρχε η επιλογή το firewall να μπλοκάρει τα pop up και ήταν τσεκαρισμένη. Το πρόγραμμα Starry Night Enthusiast DD άνοιγε με ένα στυλ σαν pop up και μάλλον αυτό ήταν ο λόγος. Ξεπεράστηκε όμως. Γενικά δεν εμπιστεύομαι προγράμματα τα οποία είτε κατά την εγκατάσταση είτε αργότερα θέλουν πρόσβαση στο Internet. Συμφωνό. Άλλωστε αυτός και ο μέγας λόγος χρησιμοποίησης του firewall. Τουλάχιστον να ξέρουμε πάνω κάτω τι γίνεται στο pc μας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.