Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος τι παίζει με την ασυμβατότητα διάφορων εφαρμογών του Play Store με διάφορα κινητά?

Έχω ένα Redmi 4 Pro και το αντιμετωπίζω συχνά πράγμα που έχει καταντήσει λίγο κουραστικό. Τελευταία περίπτωση η εφαρμογή Adobe XD, μέσω του κινητού ούτε που φαίνεται στο Play Store για εγκατάσταση και αν δοκιμάσω από το PC (play.google.com) μου το λέει ξεκάθαρα "Αυτή η εφαρμογή δεν είναι συμβατή με τη συσκευή σας"

Υπάρχει κάποια λύση?

Ευχαριστώ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχεις παλιό android λειτουργικό σταματά να υποστηρίζει εφαρμογές που έχουν νέα updates. Ωστόσο μια λύση είναι να τα κατεβάζεις ως apk και λογικά θέμα δεν θα έχεις. Αλλά πρέπει γενικά να δοκιμάσεις κάποιες εκδώσεις μέχρι να βρεις ποια σου λειτουργεί. Για παράδειγμα μπορείς να γράψεις "Adobe XD apk" και από κει να ανοίξεις κάποιο έμπιστο link και να δοκιμάσεις τις εκδώσεις του app. Πχ δες αυτό και την φώτο από κάτω που σου δείχνω σε ποιο σημείο να δεις 

image.png.0406018ad7daeb3f8444a951cf4ed56a.png

Διαφορετικά μπορείς να εγκαταστήσεις το Αptoide στο κινητό σου που είναι παρόμοιο με το play store απλά νομίζω πως έχει την δυνατότητα να επιλέξεις και ποια έκδοση να κατεβάσεις (στο Αptoide tv που έχω στο tv box μου έτσι είναι)

Αν δεν θες να βάλεις το aptoide, υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές προτάσεις

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...