Anonymousx Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτο με τα γυρισμενα χιλιομετρα που αναφερεται δεν μπορει να εξακριβωθει στο περιπου τουλαχιστον σε ενα ΚΤΕΟ?
korakios Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Anonymousx είπε Αυτο με τα γυρισμενα χιλιομετρα που αναφερεται δεν μπορει να εξακριβωθει στο περιπου τουλαχιστον σε ενα ΚΤΕΟ? Απο Ελλάδα αγορασμένο ναι, απο εξωτερικό συνήθως βρίσκουν ΚΤΕΟ που θα τους γράψει λιγότερα χλμ και το φέρνουν Ελλάδα επίσημα με γυρισμένα. Απο εκεί και μετά ξεκινάν τα ΚΤΕΟ στην Ελλάδα που μπορείς να τα δεις αλλά είναι ήδη λιγότερα . Απο το εξωτερικό μπορούν και τα πλαστογραφούν ,λίγοι είναι που θα πάρουν τηλέφωνα κτλ. Από αντιπροσωπίες στο εξωτερικό μπορείς να δεις μόνο από σέρβις που γίνανε εκεί (συνήθως στην εγγύηση) και τα χλμ που έχουν γίνει . Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει. 1
peterinio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Συμφορουμίτες καλημέρα, Ανασταίνω το θέμα που άνοιξα πριν απο καιρό για να σας ενημερώσω για την κατάληξη (όσοι ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε, that is!) Τελικά μετά από ψάξιμο πήγα στην παρακάτω Alfa 156, με 188000χλμ στο κοντέρ (αλλαγμένος κινητήρας στα 80000χλμ), με περασμένο υγραέριο ήδη. Τιμή Αγοράς: 2250EUR + τη μεταβίβαση Χρειάστηκε σουλούπωμα (ιμάντες χρονισμού, φλάτζες, πολλαπλασιαστες και άλλα διάφορα), τα οποία κόστισαν περίπου 800 EUR, οπότε είμαι Slightly over budget. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον γιατι α) είναι Alfa Romeo (σχεδόν φανατικός) και β) Έχει ωραίο χρώμα!. Τέλος, μηχανικά ήταν σχετικά καλό για 2250 ευρώ! Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες σας, και τις συμβουλές σας! 7
tsofras Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 12 λεπτά πριν, peterinio είπε Συμφορουμίτες καλημέρα, Ανασταίνω το θέμα που άνοιξα πριν απο καιρό για να σας ενημερώσω για την κατάληξη (όσοι ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε, that is!) Τελικά μετά από ψάξιμο πήγα στην παρακάτω Alfa 156, με 188000χλμ στο κοντέρ (αλλαγμένος κινητήρας στα 80000χλμ), με περασμένο υγραέριο ήδη. Τιμή Αγοράς: 2250EUR + τη μεταβίβαση Χρειάστηκε σουλούπωμα (ιμάντες χρονισμού, φλάτζες, πολλαπλασιαστες και άλλα διάφορα), τα οποία κόστισαν περίπου 800 EUR, οπότε είμαι Slightly over budget. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον γιατι α) είναι Alfa Romeo (σχεδόν φανατικός) και β) Έχει ωραίο χρώμα!. Τέλος, μηχανικά ήταν σχετικά καλό για 2250 ευρώ! Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες σας, και τις συμβουλές σας! Καλοτάξιδο να είναι φίλε μου και απροβλημάτιστο 1
miucce Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 23/9/2020 στις 1:37 ΜΜ, Dinos1973 είπε Αυτό ειναι για την πρεσα όχι για δρόμο!!! με πανω απο 200,000 ειναι για πρεσα όχι για δρομο......ημαρτον!!!!! Στις 24/9/2020 στις 1:12 ΜΜ, Dinos1973 είπε Οτιδηποτε πανω απο 150,000χλμ εαν δεν ειναι premium τα εχει φαει τα ψωμια του........ κινητο μοντελο 4 στα 5 χρονια μεταχειρισμενο το πουλας 220 ευρω?αυτο ειναι για την πρεσα οχι για την τσεπη....ημαρτον!!εναενα!! Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από miucce
meletis_m Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, peterinio είπε Συμφορουμίτες καλημέρα, Ανασταίνω το θέμα που άνοιξα πριν απο καιρό για να σας ενημερώσω για την κατάληξη (όσοι ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε, that is!) Τελικά μετά από ψάξιμο πήγα στην παρακάτω Alfa 156, με 188000χλμ στο κοντέρ (αλλαγμένος κινητήρας στα 80000χλμ), με περασμένο υγραέριο ήδη. Τιμή Αγοράς: 2250EUR + τη μεταβίβαση Χρειάστηκε σουλούπωμα (ιμάντες χρονισμού, φλάτζες, πολλαπλασιαστες και άλλα διάφορα), τα οποία κόστισαν περίπου 800 EUR, οπότε είμαι Slightly over budget. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον γιατι α) είναι Alfa Romeo (σχεδόν φανατικός) και β) Έχει ωραίο χρώμα!. Τέλος, μηχανικά ήταν σχετικά καλό για 2250 ευρώ! Σας ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες σας, και τις συμβουλές σας! Καλοτάξιδο , αφού έκανες οτι μάζεμα ήθελε , κάνε και ενα έλεγχο στην χαρτογράφηση του υγραερίου στο δρόμο με κάποιο εγκαταστάτη ώστε να σιγουρευτείς οτι δέν είναι ουτε φτωχό ή υπερβολικά πλούσιο το μείγμα . Γενικά με το υγραέριο τα Alfa romeo συνεργάζονται μια χαρά. Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2020 από meletis_m
Burgos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Βασικά πήγαινε να κάνεις κι ένα σέρβις το υγραέριο γιατί εγώ που το είχα παρατημένο στην 147 μου χτύπησε κύλινδρο. Γενικά όπως είπε και ο φίλος από πάνω υγραέριο και Alfa συνεργάζονται καλά.
meletis_m Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Burgos είπε Βασικά πήγαινε να κάνεις κι ένα σέρβις το υγραέριο γιατί εγώ που το είχα παρατημένο στην 147 μου χτύπησε κύλινδρο. Γενικά όπως είπε και ο φίλος από πάνω υγραέριο και Alfa συνεργάζονται καλά. Πολύ πιθανόν για τη ζημιά που αναφέρεις να ήταν κάποιο/α μπέκ υγραερίου ή η χαρτογράφηση να ήταν στατική . 1
Burgos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, meletis_m είπε Πολύ πιθανόν για τη ζημιά που αναφέρεις να ήταν κάποιο/α μπέκ υγραερίου ή η χαρτογράφηση να ήταν στατική . Ίσως. Να σου πω την αλήθεια δεν το έψαξα πολύ επειδή ξενέρωσα. Και στο συνεργείο που το πήγα όταν με άφησε και στο δικό μου συνεργείο που το πήγα για επισκευή αυτό που με ρώτησαν ήταν από πότε έχει να γίνει σέρβις και ρύθμιση το υγραέριο. Έκανα ρεκτιφιέ τον κύλινδρο και παρόπλισα το υγραέριο εντελώς χωρίς να το ψάξω περισσότερο. Έτσι κι αλλιώς δεν την κυκλοφορώ. Ούτε 3-4 χιλιάδες χλμ το χρόνο δεν γράφει 1
peterinio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, meletis_m είπε Καλοτάξιδο , αφού έκανες οτι μάζεμα ήθελε , κάνε και ενα έλεγχο στην χαρτογράφηση του υγραερίου στο δρόμο με κάποιο εγκαταστάτη ώστε να σιγουρευτείς οτι δέν είναι ουτε φτωχό ή υπερβολικά πλούσιο το μείγμα . Γενικά με το υγραέριο τα Alfa romeo συνεργάζονται μια χαρά. Ευχαριστώ, @meletis_m! Έκανα μια επίσκεψη στον μάστορα που το εγκατέστησε για να το ελέγξει, και το ξανασετάραμε από την αρχή. Είναι της GasItaly, εταιρία που δεν γνώριζα, αλλά (να μην το ματιάξω :P) φαίνεται καλό μέχρι τώρα! 5 ώρες πριν, Burgos είπε Βασικά πήγαινε να κάνεις κι ένα σέρβις το υγραέριο γιατί εγώ που το είχα παρατημένο στην 147 μου χτύπησε κύλινδρο. Γενικά όπως είπε και ο φίλος από πάνω υγραέριο και Alfa συνεργάζονται καλά. Λυπάμαι που το ακούω, @Burgos! Το προηγούμενο αμάξι μου ήταν μια 147, βενζίνη βέβαια! Το πρόβλημα της ήταν η τεράστια κατανάλωση λαδιού, στο οποίο δεν είχα βρει λύση... Κατα τα άλλα από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα.
Burgos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, peterinio είπε Ευχαριστώ, @meletis_m! Έκανα μια επίσκεψη στον μάστορα που το εγκατέστησε για να το ελέγξει, και το ξανασετάραμε από την αρχή. Είναι της GasItaly, εταιρία που δεν γνώριζα, αλλά (να μην το ματιάξω :P) φαίνεται καλό μέχρι τώρα! Λυπάμαι που το ακούω, @Burgos! Το προηγούμενο αμάξι μου ήταν μια 147, βενζίνη βέβαια! Το πρόβλημα της ήταν η τεράστια κατανάλωση λαδιού, στο οποίο δεν είχα βρει λύση... Κατα τα άλλα από τα αγαπημένα μου αυτοκίνητα. Να σου πω την αλήθεια μετά το ρεκτιφιέ σταμάτησε να καίει λάδια. Λίγο πριν με αφήσει έκαιγε 1 λιτρό στα 1000 χλμ και τώρα τίποτα. 3000 χλμ και τα λάδια εκεί σταθερά σε σημείο που να σκέφτομαι μήπως μου τη χάλασαν στο ρεκτιφιέ γιατί λάδι τσιμπούσε πάντα. Η 156 έχει τα ίδια θέματα με τον λεβιέ που έχει και η 147 που παίζει σε σημείο να το πας στην τύχη αν θα μπει 5η ή 3η;
peterinio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, Burgos είπε Η 156 έχει τα ίδια θέματα με τον λεβιέ που έχει και η 147 που παίζει σε σημείο να το πας στην τύχη αν θα μπει 5η ή 3η; Όχι, η αλήθεια είναι ότι ο λεβιές είναι πολύ "σφιχτός", καταλαβαίνεις ότι χρειάζεται διαφορετική κίνηση για να βάλεις 5η σε σχέση με το να βάλεις 3η. Και στη δική μου 147 έπαιζε πολύ ο λεβιές 1
PLACEBO_89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Στις 23/11/2020 στις 11:19 ΠΜ, peterinio είπε Συμφορουμίτες καλημέρα, Ανασταίνω το θέμα που άνοιξα πριν απο καιρό για να σας ενημερώσω για την κατάληξη (όσοι ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε, that is!) Τελικά μετά από ψάξιμο πήγα στην παρακάτω Alfa 156, με 188000χλμ στο κοντέρ (αλλαγμένος κινητήρας στα 80000χλμ), με περασμένο υγραέριο ήδη. Καλοριζικο και απροβληματιστο! Ποσο καιει με υγραεριο? Αυτο εντος με βενζινη καπου στα 12λ δεν ειναι? ΥΓ. Νομιζω πως το δουλεψες αναποδα.. Δηλαδη χαμηλο budget αλλα με ακριβη συντηρηση..!
peterinio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, PLACEBO_89 είπε Καλοριζικο και απροβληματιστο! Ποσο καιει με υγραεριο? Αυτο εντος με βενζινη καπου στα 12λ δεν ειναι? ΥΓ. Νομιζω πως το δουλεψες αναποδα.. Δηλαδη χαμηλο budget αλλα με ακριβη συντηρηση..! Ευχαριστώ, @PLACEBO_89! Μιλώντας πάντα για εντός πόλης, κυρίως διαδρομή Πειραιάς-Ασπρόπυργος από λεωφ Αθηνών ή Σχιστό (Περίπου 25-30χλμ και άλλα τόσα για επιστροφή) Έχω υπολογίσει περίπου 9,5 - 10λ/100 Με συντηρητική οδήγηση, για το υγραέριο. Με...χουβαρντάδικη οδήγηση το βλέπω για 10,5-11λ/100 Για βενζίνη το έχω καταφέρει και 9λ/100, αλλά με αλλαγές στις 2500στροφές και μέχρι 100-110χλμ την ώρα. Κανονικά θα έλεγα ότι κυμαίνεται στα 10-11λ/100 στην πόλη, περίπου όσο και η Alfa 147 που είχα. Μόνο ο χρόνος θα δείξει για το θέμα της συντήρησης, ας ελπίσουμε ότι δεν θα με πτωχεύσει 1
meletis_m Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, peterinio είπε Ευχαριστώ, @PLACEBO_89! Μιλώντας πάντα για εντός πόλης, κυρίως διαδρομή Πειραιάς-Ασπρόπυργος από λεωφ Αθηνών ή Σχιστό (Περίπου 25-30χλμ και άλλα τόσα για επιστροφή) Έχω υπολογίσει περίπου 9,5 - 10λ/100 Με συντηρητική οδήγηση, για το υγραέριο. Με...χουβαρντάδικη οδήγηση το βλέπω για 10,5-11λ/100 Για βενζίνη το έχω καταφέρει και 9λ/100, αλλά με αλλαγές στις 2500στροφές και μέχρι 100-110χλμ την ώρα. Κανονικά θα έλεγα ότι κυμαίνεται στα 10-11λ/100 στην πόλη, περίπου όσο και η Alfa 147 που είχα. Μόνο ο χρόνος θα δείξει για το θέμα της συντήρησης, ας ελπίσουμε ότι δεν θα με πτωχεύσει Επειδή το έχω παρατηρήσει απο πολλούς με υγραέριο , οδηγούν σάν τους ταξιτζήδες , με αυτο το τρόπο δέν πετυχαίνεις οικονομία . θα δουλέυεις κανονικά το αμάξι και θα αλλάζεις σχέσεις ωστε να μήν κρεμάει . Κατανάλωση υγραέριου υπολόγισε με συντηρημένο και ρυθμισμένο σωστά το αμάξι +1λτ/100 σε σύγκριση με τη βενζινη . Σου μιλάω εκ πείρας καθώς έχω διανύσει με υγραέριο 200,000+ σε 4 χρόνια . Στην κατανάλωση δεν υπολογίζω και τον μεικτό ψεκασμό βενζίνης , γιατί εγω το έχω ενεργοποιήσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα