peterinio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, PLACEBO_89 είπε Σε αυτα τα χρηματα παιρνεις παλιο αυτοκινητο(μηχανικες φθορες) με οτι αυτο συνεπαγεται.. Οποτε το επομενο βημα ειναι να παρεις κατι αξιοπιστο με φθηνα ανταλλακτικα.. οικονομικο στην καταναλωση και αφου η χρηση θα ειναι για μεσα στην πολη να ειναι και νευρικο-ελαστικος κινητηρας! Σε αυτα τα χρηματα το diesel το ξεχνας! Τι βαζεις προτεραιότητα: 1)Οικονομια? 2)Οδικη συμπεριφορα? 3)Έμφανιση και οδικη συμπεριφορα? Καλησπέρα Placebo! Θα έλεγα αρχικά οικονομία, έπειτα εμφάνιση. Σαν οδική συμπεριφορά μπορώ να κάνω παραχωρήσεις, εφόσον η οικονομία είναι το βασικότερο σε αυτή τη φάση! 7 λεπτά πριν, terry308 είπε Fiat Punto / Panda cng ( Φυσικό αέριο) το φθηνότερο που βρίσκω στο Car.gr είναι με 4000EUR οπότε είμαστε εκτός! Ευχαριστώ!
terry308 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, peterinio είπε Καλησπέρα Placebo! Θα έλεγα αρχικά οικονομία, έπειτα εμφάνιση. Σαν οδική συμπεριφορά μπορώ να κάνω παραχωρήσεις, εφόσον η οικονομία είναι το βασικότερο σε αυτή τη φάση! το φθηνότερο που βρίσκω στο Car.gr είναι με 4000EUR οπότε είμαστε εκτός! Ευχαριστώ! Εγώ γιατί βρήκα 3 με έως 3500; https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&make=124&price-from=>2000&price-to=<3500&fuel_type=11 Μετά πας σε υγραέριο... είτε έτοιμο ή παίρνεις κάποιο με βενζινη και περνάς εσύ υγραέριο Σε αυτό το budget δεν μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από terry308
filarhos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Παλαιότερα που κοιτούσα για φίλο για μεταχειρισμένο μικρό πήγε και πήρε ένα punto 1.2 sporting με 80κάτι ίππους. Πολύ ευχαριστημένος γιατί το πήρε οριακά κάτω από δύο χιλιάδες ευρώ και πολύ οικονομικό στην χρήση. Είχε με αρκετή προσοχή καντινή κατανάλωση με αυτή που έχω εγώ σε πετρέλαιο. Εντός πόλης 6λ/100χλμ και εκτός 5λ/100χλμ. Αυτό και το 1,4 με τους 95 sporting είναι καλή λύση. Α και πολλούς αερόσακους, abs και σύστημα ευστάθειας. Φαντάζομαι και τα άλλα τις κατηγορίας του θα ήταν κάπως έτσι. Καλή εναλλακτική και ούτε υγραέριο δεν χρειάζεσαι μετά... Και όταν μαζέψεις χρήματα παίρνεις κάτι νεότερο! Υ.Γ. Βέβαια επειδή το καινούριο είναι καινούριο και το μεταχειρισμένο είναι λαχείο, αν μπορείς να πάρεις δάνειο καλύτερα ένα καινούριο. Έχει κάτι panda και up φυσικό αέριο που με την χρήση την δικιά σου ένα ποσό θα πληρώνει την δόση. 1
peterinio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, terry308 είπε Εγώ γιατί βρήκα 3 με έως 3500; https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&make=124&price-from=>2000&price-to=<3500&fuel_type=11 Σε αυτό το budget δεν μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις Ουπς! Μάλλον είχα κάποιο φίλτρο ενεργοποιημένο! Έχεις δίκιο για τις απαιτήσεις σε σχέση με το budget. Ουδέποτε δεν θεώρησα ότι θα πάρω ενα φυσιολογικό αμάξι, απλά κοιτάω να βγάλω το περισσότερο δυνατό value
paylidis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, filarhos είπε Παλαιότερα που κοιτούσα για φίλο για μεταχειρισμένο μικρό πήγε και πήρε ένα punto 1.2 sporting με 80κάτι ίππους. Πολύ ευχαριστημένος γιατί το πήρε οριακά κάτω από δύο χιλιάδες ευρώ και πολύ οικονομικό στην χρήση. Είχε με αρκετή προσοχή καντινή κατανάλωση με αυτή που έχω εγώ σε πετρέλαιο. Εντός πόλης 6λ/100χλμ και εκτός 5λ/100χλμ. Αυτό και το 1,4 με τους 95 sporting είναι καλή λύση. Α και πολλούς αερόσακους, abs και σύστημα ευστάθειας. Φαντάζομαι και τα άλλα τις κατηγορίας του θα ήταν κάπως έτσι. Καλή εναλλακτική και ούτε υγραέριο δεν χρειάζεσαι μετά... Και όταν μαζέψεις χρήματα παίρνεις κάτι νεότερο! Υ.Γ. Βέβαια επειδή το καινούριο είναι καινούριο και το μεταχειρισμένο είναι λαχείο, αν μπορείς να πάρεις δάνειο καλύτερα ένα καινούριο. Έχει κάτι panda και up φυσικό αέριο που με την χρήση την δικιά σου ένα ποσό θα πληρώνει την δόση. Πράγματι ο 1.2 της φιατ είναι πολύ οικονομικός. Το ίδιο λοιπόν ισχύει από πλευράς κατανάλωσης και για το 1.2 panda που παίζει εντός του budget του ts... για τα δικα μου δεδομένα βασικά δε καίει τίποτα το panda (κ λυπάμαι που βαλαμε προς πώληση αυτό που έχουμε στην οικογένεια αλλά πλέον κάθεται λόγω παροχής εταιρικού)
korakios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Υπάρχει πρατήριο φυσικού αερίου εκεί που είσαι ?Αν ναι πιο φθηνό από πετρέλαιο θα σου βγει . Να ξέρεις όμως στην 20ετια θέλει αλλαγή η δεξαμενή με μεγάλο κόστος . Και αν είναι εισαγωγής ,έλεγχο τα χιλιόμετρα και όλο το αμάξι με γραπτή εγγύηση .
Dinos1973 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 28 λεπτά πριν, terry308 είπε Εγώ γιατί βρήκα 3 με έως 3500; https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs=1&make=124&price-from=>2000&price-to=<3500&fuel_type=11 Μετά πας σε υγραέριο... είτε έτοιμο ή παίρνεις κάποιο με βενζινη και περνάς εσύ υγραέριο Σε αυτό το budget δεν μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις Γελανε και τα τσιμεντα...... οι μπουκαλες ειναι μεγαλυτερες απο το αυτοκινητο!!!!
peterinio Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, korakios είπε Υπάρχει πρατήριο φυσικού αερίου εκεί που είσαι ?Αν ναι πιο φθηνό από πετρέλαιο θα σου βγει . Να ξέρεις όμως στην 20ετια θέλει αλλαγή η δεξαμενή με μεγάλο κόστος . Ευτυχώς υπάρχει! Όταν λες μεγάλο κόστος, πόσο περίπου εννοείς? Δεδομένου ότι τα Punto που λίνκαρε ο @terry308 είναι του 2006, άλλα 6 χρονάκια μένουν μέχρι την αντικατάσταση!
korakios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, peterinio είπε Ευτυχώς υπάρχει! Όταν λες μεγάλο κόστος, πόσο περίπου εννοείς? Δεδομένου ότι τα Punto που λίνκαρε ο @terry308 είναι του 2006, άλλα 6 χρονάκια μένουν μέχρι την αντικατάσταση! Σίγουρα χιλιάρικο τουλάχιστον. Ρώτα σε συνεργείο έξω που κάνει μετατροπές αν υπάρχει μεταχειρισμένη και αν μπορεί να μπει σε εργοστασιακό pundo 3 ώρες πριν, Dinos1973 είπε Γελανε και τα τσιμεντα...... οι μπουκαλες ειναι μεγαλυτερες απο το αυτοκινητο!!!! Sl Σίγουρα έβαλε έξτρα για αυτονομία. Το κακό είναι οτι δε γνωρίζω αν τα εργοστασιακά έχουν αυτό το σκαλάκι στο χώρο αποσκευών @terry308 ????
terry308 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, korakios είπε @terry308 ???? Δε γνωρίζω , δεν εχω δει από cng , το δικο μου που ήταν βενζίνη και μετα έβαλα υγραέριο , η δεξαμενή μπήκε στη θέση της ρεζερβας (ντονατ) και ήταν επίπεδο μετά ,πρέπει να είναι μετατροπής αυτό με τα 3,500€ και τη δεξαμενή εκει Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από terry308
korakios Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, terry308 είπε Δε γνωρίζω , δεν εχω δει από cng , το δικο μου που ήταν βενζίνη και μετα έβαλα υγραέριο , η δεξαμενή μπήκε στη θέση της ρεζερβας (ντονατ) Λογικά θα το γράφει η άδεια κυκλοφορίας ,έτσι κιαλλιως ο @peterinio θα τα δεί απο κοντά ,αν ενδιαφέρεται φυσικά Το πολύ να ρωτήσω στο CNG group αν καίγεται.... Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από korakios
Black Demis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 με κατι τετοιο δεν θα κανεις δουλεια? https://www.car.gr/27635095-mitsubishi-colt-cz3
terry308 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Black Demis είπε με κατι τετοιο δεν θα κανεις δουλεια? https://www.car.gr/27635095-mitsubishi-colt-cz3 Euro 3 -4 Αθήνα ;; Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από terry308
Black Demis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, terry308 είπε Euro 3 -4 Αθήνα ;; 4 ειναι οντος ειναι θεμα καλα πετρέλαιο με ευρω 5 και τα λεφτά που ζητάει δεν βρίσκεται ουτε καν τρακαρισμένο κομμένο στα δυο αντε και το ιδιο σε βενζίνη αν δεν εχει βαρύ ποδι λιγο τρωει https://www.car.gr/27456965-mitsubishi-colt-1-3 1
Axelq Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Mitsubishi Colt θα σου πρότεινα εγώ με κλειστά τα μάτια γιατί έχω το συγκεκριμένο, εκτός από τα service του δεν ζητάει τίποτα. Από 3000€ - 4000€ έχει αρκετές επιλογές, μην τσιγκουνευτείς τώρα να δώσεις λίγα παραπάνω, αυτοκίνητο παίρνεις στην τελική. Θα σου έλεγα να δεις και το Toyota Aygo αλλά στα 1000 κυβικά το θεωρώ μόνο για πόλη. Προς πετρέλαιο μεριά μην κάνεις καν το κόπο να κοιτάξεις σε αυτά τα χρήματα, τα μόνα που θα βρεις είναι εισαγωγής με τερματισμένα χιλιόμετρα. Επίσης εφόσον είσαι τυχερός και βρίσκεσαι στην Αθήνα, μην κοιτάς καν τους εμπόρους γιατί οι επιλογές από ιδιώτες είναι πάρα πολλές. https://www.car.gr/31438534-mitsubishi-colt Τυχαία αγγελία η παραπάνω με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα. Προσωπικά θα έβαζα όριο τα 150.000 χιλιόμετρα στα μεταχειρισμένα. Το σημαντικότερο είναι πως όποιο αυτοκίνητο σου αρέσει, το πας στο συνεργείο της επιλογής σου για να το σηκώσει ο μάστορας και να το ελέγξει, δεν φαντάζεσαι πόσα "ραμμένα" είδα όταν έψαχνα για το δικό μου. Οι περισσότεροι παίρνουν 30€ για τον έλεγχο αλλά αν είναι σε χάλια κατάσταση σου λένε άστο και φύγε έτσι όπως είσαι 😄 Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από Axelq 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα